Op zaterdag 29 augustus vindt, voorafgaand aan het begin van de competitie, het CNC jeugdkorfbaltoernooi plaats.

Dit jaarlijks georganiseerde korfbaltoernooi is voor alle deelnemende teams een mooie manier om zich tijdens enkele wedstrijden te meten met andere teams in hun leeftijdscategorie. Honderden welpen, pupillen en junioren strijden om die felbegeerde beker!

De Peelkorf uit Ysselsteyn doet ook dit jaar weer met diverse teams mee aan dit toernooi in Milsbeek. Zo zullen de A1, A2, B1, B2, B3, C1, C2, D1, D2 en E1 hun uiterste best doen om zich van de beste kant te laten zien.

Om de saamhorigheid binnen de Peelkorf te vergroten zullen de speelsters dit jaar niet met auto’s richting de wedstrijd gaan maar zijn er bussen gehuurd.

Het moto dit jaar is dus “samen uit, samen thuis”.

Wilt u komen kijken? Het CNC jeugdkorfbaltoernooi vindt plaats op het sportpark van SPES en gaat om 09:30 uur van start.