HBS Ons Genoegen organiseert zaterdag en zondag weer haar internationale veldwedstrijd.

De wedstrijd wordt gehouden in het natuur- bosgebied De Paardekop. Daarmee keert de organisatie weer terug naar het gebied waar tot voor 4 jaar ook al jaarlijks werd geschoten. De laatste jaren werd er geschoten rond en op de Weversloseberg langs de Deurneseweg, op een mooi parcours met nogal wat hoogteverschillen en mooie bossen.

In de schutterswereld staat Ons Genoegen echter bekend om zijn afwisselende en verschillende parcoursen welke de deelnemers krijgen voorgeschoteld en vandaar dat is besloten om voor nu weer terug te keren naar De Paardekop.

Door de vele werkzaamheden aan de bossen zag de organisatie weer een nieuwe uitdaging om een heel ander parcours uit te zetten en zo haar naam weer eer aan te doen en de deelnemers weer te verrassen.

Ruim een maand geleden was de wedstrijd al helemaal volgeboekt en is er een wachtlijst van 40 personen. Onder diegenen die wel op tijd waren ook weer een aantal Belgische en Duitse deelnemers zoals de laatste jaren gebruikelijk.

De wedstrijd begint op zaterdag om 10.00 uur en zondag om 9.00 uur. Het parcours is het beste te bereiken via de Puttenweg- Middenpeelweg vanuit Ysselsteyn richting Kessel vanwaar borden naar het parcours verwijzen.