Zondag werden in Roermond de Limburgse judokampioenschappen -21 jaar gehouden.

De nummer een en twee van het district plaatst zich voor het NK. Sportinstituut Rudi Verhagen had 5 deelnemers in deze klasse ingeschreven.

Didier Peeters komt uit in de klasse -66 kg hij werd overduidelijk kampioen door iedereen met Ippon(vol punt) te verslaan. Vorig jaar kon hij niet meedoen vanwege een blessure. Dit jaar is hij extra scherp en zal hij er klaar voor zijn om een medaille te bemachtigen op het NK in Nijmegen over twee weken.

Ook Celeste Pijneburg mag naar het NK zij werd tweede in haar klasse -48kg. Sjoerd Oudenhoven werd derde in de klasse -60kg. Stef Jeucken werd ook derde in de klasse -81kg. Zij plaatsten zich dus net niet voor het NK.

Bram Oudenhoven verloor de kleine finale voor de derde plaats en kwam dus net niet op het podium.