Clubs uit Venray verkopen weer loten voor de Grote Clubactie

in
Clubs uit Venray verkopen weer loten voor de Grote Clubactie

Verenigingen uit Venray zijn weer op pad om loten te verkopen voor de Grote Clubactie. Alle clubs gebruiken deze actie om de clubkas te spekken; 80% van de opbrengst van de loten gaat namelijk naar de lokale clubs in Venray. In Venray doen 10 clubs mee aan de actie.

De Grote Clubactie heeft in de afgelopen 40 jaar maar liefst 237.585 clubs geholpen met bijna 220 miljoen euro. Dit maakte directeur Peter Smit onlangs bekend. "Juist in deze tijd van bezuiniging wordt onze loterij steeds belangrijker. Het is hartverwarmend om te zien dat de inwoners van Venray elk jaar weer loten willen kopen. Heel veel clubs kunnen niet meer zonder ons. We zien dan ook elk jaar weer meer clubs aansluiten".

Dit jaar doen in Venray de volgende clubs mee:

- Ars Musica
- Badmintonclub Venray
- Bowlingvereniging Venray
- Judovereniging Venray
- Royals
- SV Venray
- Synchroon Zwemvereniging Spio
- Tennisclub Venray
- TTV Red Stars
- Wedstrijd Zwemvereniging Spio