Myrthe Moorrees dolblij met FC Utrecht

in
Myrthe Moorrees dolblij met FC Utrecht

Ook voor de in Venray wonende Myrthe Moorrees eindigde de week met een glimlach. Afgelopen vrijdag ging ze op gesprek naar Utrecht en op de terugweg maakte ze haar beslissing: FC Utrecht.

Ze heeft net als de andere speelsters van VVV-Venlo niet de leukste week achter de rug, maar eindelijk kan ook zij weer rustig slapen. De papierenkwestie is rond gekomen en kijkt uit naar het nieuwe seizoen. Natuurlijk is het mooi dat Renée Kersten ook bij FC Utrecht gaat voetballen, want we krijgen bij Utrecht een nieuw elftal waar veel vertrouwen en ambitie in zit vertelde ze opgetogen aan de redactie van de site 'Vrouwen Voetbal Nieuws"

Ze gaat op kamers wonen met Renée Kersten, dit wordt vanuit de club geregeld. Met het Limburgse accent naar de Domstad, dat wordt wennen voor beide partijen, maar belangrijker is dat Moorrees ook een nieuwe club heeft gevonden.

De technische staf van Utrecht is tevreden, men krijgt toch een goede selectie voor het nieuwe seizoen die voor Utrecht op maandag 23 juli gaat beginnen.

foto: goalpfoto

Bron: 
Vrouwen Voetbal Nieuws