Op zaterdag 21 april vindt de Nationale Open Golfdag plaats. Deze dag staat de Golfhorst in America open voor iedereen die geïnteresseerd en nieuwsgierig is naar de golfsport. De Nationale Open Golfdag is dé ideale gelegenheid om kennis te maken met golf! Voor jong en oud, vrienden, familie iedereen is van harte welkom!

De professionals van Golfschool Arthur Kleeven verzorgen tussen 10.00 en 16.00 uur op gezette tijden kennismakingsclinics. U kunt zelf de techniek van het putten, chippen en pitchen uit proberen daarnaast gaat u natuurlijk ook een hole spelen op de baan.

Er worden rondleidingen verzorgd op onze baan met de bekende berg van waaruit u een prachtig uitzicht heeft over omringende velden en akkers. Bij de receptie van de Golfhorst kunt u zich laten informeren over de recente ontwikkelingen omtrent het golfpaspoort en het golfvaardigheidsbewijs, de speelmogelijkheden, golfclinics en bedrijfsevenementen. Bovendien krijgt u verder deskundige voorlichting over de benodigde golfuitrusting.

" Golfen met een Gastvrije G" ervaart u op de Golfhorst zaterdag 21 april van 10:00 uur tot 16:00 uur.