facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray whatsapp omroepvenray
november 30, 2022
kijk live kijk live luister live

Politie

Popronde Venray – 6 november 2022

Omroep Venray is de lokale mediapartner van Popronde Venray en staat tussen 14:00 uur en 18:00 uur helemaal in het teken van Popronde Venray:

  • Muziek uit de lange lijst van artiesten die ooit optraden bij de Poprondes van de afgelopen jaren.
  • Tussen 14 en 18 uur zal er elk uur een Popronde Venray artiest langskomen in de studio voor een exclusieve Popronde Sessie.

Het is voor een zeer select publiek mogelijk om daar live bij te zijn (Langeweg 92b, trap omhoog), maar let op: De ruimte is zeer beperkt en VOL = VOL.

Ook on-line is de hele radio-uitzending te volgen.

Agenda Omroep Venray Sessies:

14:15 Solomon
Solomon komt met een indringende, internationale sound, vakkundig en gedurfd, eigenzinnig, smooth en edgy. De Alternative/Indie band staat op het punt haar debuut album te releasen. Gemixt door producer Christopher Elms (Björk, Ben Howard, A Blaze of Feather), gemastered door Tim Debney (Thom Yorke, Bastille, Keane), ondergebracht bij Meet Me There Music.

15:15 Jet van der Steen
De 20-jarige Jet van der Steen laat al vanaf jonge leeftijd haar stem gelden. Teruggetrokken vanaf haar slaapkamer maakte ze videos voor haar nu grote publiek door regelmatig covers en hertalingen te plaatsen op TikTok (110k+ volgers), Instagram en YouTube. Nu heeft ze ook een eigen repertoire en wil ze niets liever dan deze liedjes live zingen.

16:15 Penvriend
Imre en Twan zijn oud en jong en schrijven samen liedjes. De combinatie van Imre haar gedetailleerde vertelkunst en Twan die met weinig woorden veel weet te zeggen resulteert in mooie, folky liedjes die af en toe plots weer door je hoofd spoken.

17:15 Fred Goverde
Fred Goverde en zijn band leveren prikkelende Nederlandstalige poëzie met een flinke dosis garagerock-attitude. Als The Hives, maar dan in je moerstaal. Als The Dandy Warhols, maar dan niet stoned. Met titels als ‘Je Mag Best Weten Dat Ik Nooit Aan Je Denk’ en ‘Huismus Straatkat Kutwijf’.

Algemene informatie over Popronde Venray
Dit is de zesde editie van Popronde Venray.
De eerste Popronde Venray was in 2016 (41 bands, 47 optredens en 15 locaties).
Popronde Venray 2022 start om 12.00 uur en duurt tot 00.00 uur.
Je hoeft niet meer te reserveren en kunt dus spontaan binnenlopen. Mits er nog plek is natuurlijk!

Klik voor de complete programmering van Popronde Venray.