Rond De Tafel zoekt medewerkers

Rond de Tafel is een praatprogramma wat iedere laatste zondag van de maand van 11.00 - 12.00 uur wordt uitgezonden. Een groepje van 3 à 4 personen praten samen met een gespreksleider over een actueel thema. Het gaat in het gesprek niet om diepgravende analyses, maar meer over een uitwisselingen van meningen al of niet gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Wat is dat voor een team?
Een aantal (3 à 4) mensen praat, onder leiding van een gespreksleider, over alledaagse en actuele onderwerpen zoals: Zelfstandig wonen, Vrijwilligerswerk, Onderwijs en Zorg, Mantelzorg, Milieu, enz.

Hoe groot is het team?
Momenteel bestaat het team uit 9 leden. Maar we zoeken uitbreiding zodat men meer vrijheid heeft in het kiezen van het onderwerp over men mee wilt praten.

Wanneer wordt het programma opgenomen en uitgezonden?
De uitzending is op de laatste zondagmorgen van de maand van 11.00 - 12.00 uur. De opnames zijn op de maandag voor de laatste zondag van 19.00 - 20.00 uur.

Wie bepaalt de gespreksonderwerpen?
De Teamleden kiezen in augustus/september samen de onderwerpen voor het komende seizoen. De gespreksleider bereidt de opnames en stuurt iedere deelnemer de tekst van zijn inleiding op de verschillende gespreksonderdelen.

Moeten de gespreksdeelnemers veel voorbereiden?
Als het onderwerp een gespreksdeelnemer aanspreekt hoeft hij/zij, na het lezen van de tekst van de gespreksleider, meestal verder niets voor te bereiden.

Is het meedoen iets voor mij?
Als je graag met anderen over verschillende onderwerpen van gedachten wilt wisselen, over meer dan het TV-programma van gisteren of de voetbalwedstrijden van het voorbije weekend, dan zal je veel plezier beleven aan het deelnemen aan het Rond de Tafel Team.

Wil je meer weten? Praat met Martien van Dijk via telefoonnummer: 0478 - 550 395, of e-mail: vandijketenalaan [apenstaartje] gmail [punt] com. U kunt ook langskomen bij de opnames of beluister één van de uitzendingen.
.