Delen op social media kanalen

Vanaf zondag 5 september start Omroep Venray met een nieuwe radioprogrammering die veel veranderingen met zich meebrengt. Onder de noemer ‘Ook voor jou!’ presenteren wij een vernieuwd uitzendschema die zich meer zal toespitsten op de wensen en behoeften van onze luisteraar.

De afgelopen maanden hebben de programmamakers van Omroep Venray gezamenlijk gewerkt aan een nieuwe programmering waarbij diverse programma’s een nieuw tijdstip hebben gekregen.

Overdag presenteert Omroep Venray een fijne mix aan muziek voor tijdens het werk en iedere dag vanaf 18:00 uur zullen gedreven programmamakers de luisteraars uit de gemeente Venray en daarbuiten, voorzien van verschillende specialistische programma’s.

Directeur van Omroep Venray, Hilko Poot, is erg blij met de veranderingen:

“Omroep Venray ontpopt zich steeds meer tot een professionele radio-organisatie waarbij we gezamenlijk met al onze vrijwilligers de radioprogrammering hebben voorzien van een frisse wind. Iets wat we zien als een cadeau naar onze luisteraar met meer structuur en duidelijkheid. Omroep Venray is er voor een breed publiek.”

De professionalisering van de lokale omroep is volgens directeur Hilko Poot dan ook een logisch gevolg van een eerdere investering:

“Een tijd geleden hebben wij de radio-afdeling technisch voorzien van een compleet nieuw softwarepakket. Door deze investering hebben wij de afdeling voorzien van nieuwe technische mogelijkheden die vergelijkbaar zijn met onze landelijke collega’s.

De kwaliteit van onze programma’s wordt in de toekomst hierdoor gewaarborgd.”

De hele vernieuwde radioprogrammering is hier terug te vinden of je kunt hem hier direct downloaden.
 

Programmering Omroep Venray Radio

 

Uitzenddatum begint op
Uitzending eindigt om: