Cultuurcafé Live: Kom naar het zomercafé in Venray

Cultuurcafé Live: Kom naar het zomercafé in Venray

Op zondag 24 juni vindt het eerste Cultuurcafé Live plaats in de foyer van de Venrayse Schouwburg. Een initiatief van Cultura Venray in samenwerking met Omroep Venray en de Schouwburg Venray.

Vanaf 14.00 uur worden gevarieerde muzikale klanken afgewisseld door inspirerende gesprekken met (lokaal) bekende artiesten en personen.

‘Het Cultuurcafé Live is bedoeld als een gezellige, informele en vooral laagdrempelige manier om cultuur in Venray in de zomermaanden op de kaart te blijven zetten,’ licht Peggy Keijsers (Cultura Venray) toe. Iedere laatste zondag van juni, juli en augustus vindt er dan ook een Cultuurcafé Live plaats met telkens andere muzikanten en inspirerende tafelgasten.

Bij de eerste editie kun je komen genieten van de Human People, Lazy Chair en Joep’s Kapel. Tegelijkertijd zullen onder andere Nienke (bekend van The Voice) en wethouder cultuur Anne Thielen aanschuiven als tafelgast.

Peggy vult aan: ‘Denk aan De Wereld Draait Door, RTL Late Night en het Top2000 Café in Hilversum, samengevoegd in een Venrays jasje.

Het Cultuurcafé is vrij toegankelijk, iedereen is welkom om gezellig een drankje te komen doen en te genieten van een heerlijk relaxte zondagmiddag!’