Classics Dance Party

Classics Dance Party

De muziek die de meeste aandacht zal gaan krijgen zijn de dance classics die afkomstig zijn uit het discotheken-tijdperk van de jaren 70, 80 en jaren 90.

En dan met name de disco, dance, funk, soul en reggae muziek uit die tijd van wat juist zo vertrouwd en bekend is uit die tijd. Kortom een wereldreis door het discothekentijdperk. Met alle goede herinneringen van de Nederlandse top 40 en import-muziek uit die tijd van toen, wat veel gevoel zal losmaken bij mensen. Dus ook moeite zal gaan kosten om stil te blijven staan c/q zitten. Ronduit veel luister, dans en swingplezier. nu ook met een top 3 uit de Nederlandse top 40 van toen. Jij luistert toch ook!

Aankomende Zaterdag is er weer een echte onvervalste Dance uitzending in jou interactieve radio disco show, heb je een plaat die je al lang niet meer hebt gehoord waar je heerlijk op gedanst hebt in de jaren 80 laat het weten via www.omroepvenray.nl

Reageren kan altijd via de normale kanalen tijdens de uitzending en daarna! Wel daar voor alvast vriendelijk bedankt voor jullie spontane reacties.

Dus luister aankomende Zaterdag naar Classics Dance Party speciaal voor jou!

Uitzending: 
zaterdag tussen 19.00 - 20.00 uur
Presentatie: