Biografie:
Ik ben geboren uit een Indische moeder en een Nederlandse vader op 23-12-1948 te Djakarta in Indonesië. Op mijn zevende kwam ik naar Nederland en vestigde me in Valkenburg. Daarna vertrok ik naar Roermond.

Mijn moeder was onderwijzeres en gaf pianoles en ik moest ook piano spelen maar had er geen zin in. Ik begon te zingen in ’n kinderkoor waar ik mijn roots gevonden heb als zanger tot heden ten dagen.

Daarna verhuisde ik naar Horst, waar ik mijn jeugd doorbracht en daar mijn eerste bandje met succes opstartte en daarna in verschillende bands met succes heb gespeeld.

Na het overlijden van mijn moeder verhuisde ik in 1973 naar Venray. Hier organiseerde ik 17 jaar lang menig Indische dansavond met succes. Ik vierde in ’t jaar 1999 mijn 30-jarig artiestenjubileum in D’n Engel. Momenteel treed ik nog regelmatig op voor de wapenbroeders (oud Indiëgangers).

Omdat muziek mijn ambitie is, maak ik bij Omroep Venray een programma voor de Indische en Amboneese mensen, maar ook voor alle andere mensen die Indie ’n warm hart toedragen.