Sociale media is volgens Wikipedia een verzamelbegrip voor online platformen waar de gebruikers, zonder of met minimale tussenkomst van een professionele redactie, de inhoud verzorgen. Tevens is er sprake van interactie en dialoog tussen de gebruikers onderling.

Voor Omroep Venray is met name het tweede punt, namelijk de interactie met u als luisteraar of website bezoeker erg belangrijk. Wij zijn geinteresseert in wat bij u leeft, zodat wij onze programma's, website, en webtv afleveringen hierop kunnen aanpassen.

Uitleg symbolen

Hieronder volgt een uitleg van de verschillende symbolen die u op onze website ziet:

Volg ons op Twitter
Hier staan onze zogenaamde tweets: Dit zijn kleine berichtjes van maximaal 140 karakters, die het beste te vergelijken is met een SMSje. Omroep Venray gebruikt Twitter om u op de hoogte te brengen van bijzondere gebeurtenissen zoals "breaking" nieuws, speciale items in programma's, nieuwe TV uitzendingen, enzovoorts...
Zelf kunt u ook nieuws- of sportberichten tweeten onder uw eigen naam. Onder elk bericht staat een knopje met "tweet". Hierdoor kunt u belangrijke berichten delen met uw vrienden.

Volg ons op Facebook
Via Facebook stuurt Omroep Venray ook informatie over "breaking" nieuwsberichten, speciale items in programma's en nieuwe TV uitzendingen.
Mocht u op onze website een nieuws- of sportbericht vinden die u wilt delen met uw vrienden, dan kunt u deze via de knop onderin het bericht "delen"

Volg ons op YouTube
Omroep Venray tv is te bekijken via Ziggo, digitaal kanaal 45 en analoog kanaal 22+. Geen Ziggo-abonnee of geen tv in de buurt? Je kunt onze uitzendingen gewoon terug kijken op youtube. Door onder een video op aboneren te klikken wordt je automatisch op de hoogte gehouden van onze laatste tv-uitzendingen.

Volg ons op LinkedIn
LinkedIn is met name belangrijk voor het Venrays bedrijfsleven. Het maakt het communiceren makkelijker tussen bedrijven.