facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray whatsapp omroepvenray
mei 18, 2022
kijk live kijk live luister live

Interview met Anne-Mieke Ruyten in Venradio

mei 18, 2022

Aanstaande zaterdag blikken we in Venradio met, de uit Venray afkomstige, Anne-Mieke Ruyten terug op de premiere van de musical: Dagboek van een Herdershond.

Anne-Mieke (61) speelt in de musical de rol van Mevrouw Bongaerts. De rol die ik ga spelen, is ook wel echt een zalig type," zegt ze in het Algemeen Dagblad. "Daar verheug ik me ook op."

"Ze speelt de baas over haar man, ze zit diep in het roddelcircuit, ze bemoeit zich met alles en iedereen. Dat is heerlijk acteren. Ik heb nog nooit in een spektakelmusical gespeeld. Het lijken me enorme stukken, die om veel discipline van de acteurs vragen. Als acteur ben je dan een klein schakeltje in een enorm geheel."

Anne-Mieke was op televisie onder meer te zien in “Spijkerhoek”, “Zaterdagavond Café”, “Parodie Parade” en de Netflix serie “De Twaalf”. Ze vertolkte zeven jaar de rol van Chris in “Sam Sam” en gedurende acht jaar de rol van Maud in “Kinderen geen bezwaar”.

Hoe zij de weg naar de première heeft ervaren, bespreken we met haar aanstaande zaterdag tussen 10 en 11 uur.

Aanvullende informatie

  • Begint op: zaterdag 14 mei 2022
  • Eindigt op: zaterdag 14 mei 2022
  • Tijd van - tot: 10.00 tot 11.00 uur