Nieuwsoverzicht Ysselsteyn

Bestuurder over de kop op de Peelweg in Ysselsteyn

vrijdag 24 november 2017, 10:30

Donderdag rond 00.30 uur raakte een bestuurder van een busje zwaargewond toen deze van de weg raakte en over de kop vloog. Dit gebeurde op de Peelweg in Ysselsteyn. De onfortuinlijke bestuurder raakte hierbij ook een boom. Naast de ambulance en... »

LLTB-regio Noord-Limburg opgericht

donderdag 23 november 2017, 10:17

In Ysselsteyn is woensdag de LLTB-regio Noord-Limburg officieel opgericht. Vaste plantenteler Pieter Lucassen uit Afferden is door de leden van de regio gekozen als regiovoorzitter. Naast Lucassen wordt het gehele regiobestuur gevormd door Peter... »

Orkest SjanTé zet zich in voor movember - strijd tegen kanker

dinsdag 21 november 2017, 14:29

Amusementsorkest SjanTé uit de regio Ysselsteyn houdt op zondag 26 november een benefietconcert in het kader van 'movember'. Doel is om geld in te zamelen voor de bestrijding van prostaat- en teelbalkanker. »

Liedertafel Venray in museum De Peelstreek

vrijdag 10 november 2017, 10:35

Zondag 19 november sluit Museum De Peelstreek in Ysselsteyn het seizoen 2017 af. Bij gelegenheid hiervan zal Liedertafel Venray een tweetal optredens verzorgen. Vanaf 14.00 uur treedt deze liedertafel op in een twee blokken van ongeveer een half uur... »

GlaswebVenray: Ysselsteyn zet topprestatie neer!

donderdag 9 november 2017, 17:16

De ontwikkelingen bij GlaswebVenray volgen zich op. In Ysselsteyn zijn er ruim 65% klantaanmeldingen. Na een intensieve campagnemaand werd de avond van de deadline in Ysselsteyn het hoogtepunt. Er stond in gemeenschapshuis de Smelehof een rij tot... »

Hond overleden na vergiftiging in Ysselsteyn

woensdag 8 november 2017, 16:29

Een hond in Ysselsteyn is overleden, nadat deze in Ysselsteyn vergif heeft gegeten. De hond heeft moeten vechten voor zijn leven. Dit mocht echter niet meer baten. De politie Venray-Gennep wil graag de inwoners van Ysselsteyn welke huisdieren hebben... »

Single-day: Landelijke Natuurwerkdag op 4 november in Ysselsteyn

donderdag 26 oktober 2017, 14:41

Ben jij single en heb je een groen hart dat graag samen met een soulmate wil pulseren? Kom dan op zaterdagmiddag 4 november vanaf 13.00 uur naar de Paardekop in Ysselsteyn - het hoogste gebied van de Peel! Stichting IKL werkt daar aan het onderhoud... »

Varkenshouders in Limburg bundelen de krachten

donderdag 26 oktober 2017, 12:25

Varkenshouders in Limburg, die zijn aangesloten bij de Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV), hebben de krachten gebundeld in een eigen regiobestuur.Met Limburg is de POV in alle regio’s in Nederland voorzien van eigen besturen. John... »

Stichting Historie Ysselsteyn houdt een lezing over het Defensiekanaal

dinsdag 24 oktober 2017, 08:48

Iedereen heeft rijdend over de Deurneseweg richting Deurne net voor de Brabantse grens wel eens een kanaal zien liggen en zich afgevraagd waarvoor dit dient of diende. Dit is het zogenaamde Defensiekanaal. Op maandag 30 oktober houdt de Stichting... »

Sag mir, wo die Gräber sind artikel Duitse Begraafplaats in Duitse krant Sächsische Zeitung

dinsdag 17 oktober 2017, 17:52

In 2016 was de Duitse Lissy Pudollek uit Kamenz (Duitsland) een van de vrijwilligsters op het Jeugd Ontmoetings Centrum (JOC) in Ysselsteyn. Ze heeft op de Duitse Begraafplaats allerlei werkzaamheden verricht. De nu 19-jarige werd ondersteund door... »

Inhoud syndiceren