Nieuwsoverzicht Wanssum

Twee agenten gewond tijdens transport arrestant naar de politieauto

zondag 11 februari 2018, 20:08

Zaterdagavond werd in Wanssum een man zonder vaste woon of verblijfplaats aangehouden voor het verstoren van de openbare orde in een winkel. Tijdens het transport naar het dienstvoertuig begon de man zich hevig te verzetten en mishandelde hij... »

Wiendbuuleplak 2018 van CV de Wiendbuul voor Piet en Mariet van Gerven

maandag 29 januari 2018, 16:47

Tijdens de openingsavond van het Bonteweekend in Wanssum werd volgens traditie voor de 40ste keer de Wiendbuuleplak uitgereikt. Na de mooie woorden van Plakdrager 2017, Jan Deenen, was het woord aan de voorzitter van CV de Wiendbuul, Marc Beterams... »

Miniplekske 2018 van CV de Wiendbuul voor Anette Jeuken

maandag 29 januari 2018, 16:35

Tijdens de kindermiddag van het Bonteweekend, werd volgens traditie voor de 28ste keer het Miniplekske uitgereikt. Na de mooie woorden van Miniplekskedrager 2017, Willy van der Heijden, was het aan Robin Kömhoff de eer om de hoogste... »

Wegens hoogwater minder werkzaamheden Mooder Maas

woensdag 10 januari 2018, 10:44

Er wordt momenteel niet afgegraven in de weerd van Wanssum; het terrein is te nat en de pontons die nodig zijn voor het laden en lossen van de vrachtschepen zijn uit veiligheidsoverwegingen weggehaald. Mooder Maas hoopt de werkzaamheden over twee... »

Openbaar Ministerie (OM) in beroep tegen uitspraak Wanssumse Aïsha

woensdag 3 januari 2018, 13:32

Tegen het de uitspraak van de rechtbank Roermond in de zaak van de terreurverdachte Aïsha uit Wanssum is beroep aangetekend door het Openbaar Ministerie (OM). Deze vindt de straf voor de 19-jarige vrouw te laag. Ze werd veroordeeld tot 270 dagen... »

Bijzondere transporten voor bedrijf uit Wanssum

donderdag 28 december 2017, 11:56

Kersten Europe uit Wanssum is momenteel met bijzondere mammoettransporten bezig. Deze worden door een special transportbedrijf uitgevoerd. Dit transport ging via Meerlo, Tienray naar de A73 bij het Parkhotel in Horst in de richting Cuijk. De 38,5... »

Mooder Maas langs bij basisscholen

maandag 27 november 2017, 12:59

Aannemerscombinatie Mooder Maas bezocht voorafgaand aan de start van de werkzaamheden de vier basisscholen in haar werkgebied. Op donderdagochtend 23 november arriveerden in alle vroegte vrachtauto’s en busjes bij de schoolpleinen in Wanssum,... »

Uitbreiding haven Wanssum biedt veel kansen

donderdag 23 november 2017, 16:53

Donderdag was een historische dag voor Wanssum. Niet alleen ging de uitvoering van de Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum van start. Ook de uitbreiding van de industriehaven kan beginnen. Voor deze klus is de aannemerscombinatie Exclusief Project BV... »

Werkzaamheden Ooijen-Wanssum van start

donderdag 23 november 2017, 12:17

Donderdag is het officiële startsein gegeven voor de uitvoeringswerkzaamheden van Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum. Op aangeven van gedeputeerde Hubert Mackus en Hein Versteegen, voorzitter van de stuurgroep van aannemerscombinatie Mooder Maass,... »

Uitbreiding haven Wanssum kan starten

dinsdag 21 november 2017, 15:49

De geplande uitbreiding van de haven in Wanssum met tegelijk de aanleg van een nieuw bedrijventerrein kan van start. Op donderdag 23 november tekent de Provincie Limburg formeel de contracten met de initiatiefnemers, Exclusief Project BV en... »

Inhoud syndiceren