Nieuwsoverzicht Wanssum

Loods met fietsen ten prooi aan het vuur in Wanssum

zondag 18 november 2018, 08:20

Even na 02.00 uur brak er aan De Gagel in Wanssum brand uit in een loods met fietsen. In deze loods stonden ook een bedrijfswagen en een heftruck. Meerdere brandweerwagens rukten om het vuur te bestrijden uit. De brand werd opgeschaald naar middel... »

Jonge jihadiste uit Wanssum wilde aanslag plegen in Nederland

maandag 12 november 2018, 18:20

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft in hoger beroep een gevangenisstraf van dertig maanden (waarvan 24 voorwaardelijk) geëist tegen een 19-jarige vrouw uit Wanssum. Zij wordt ervan verdacht zich te hebben aan willen sluiten bij ISIS in Syrië.... »

Nieuwe pinlocatie in Wanssum

woensdag 7 november 2018, 14:39

Vanaf vrijdag 9 november kunnen de inwoners van Wanssum e.o. pinnen op een nieuwe locatie, namelijk aan de Geijsterseweg bij de Haven (bij de parkeerplaats). Na de verkoop van het Rabobankpand aan de Pastoorstraat afgelopen mei, is Rabobank Horst... »

Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum deelt fietslampjes uit

maandag 15 oktober 2018, 15:22

Ter bevordering van de zichtbaarheid en veiligheid krijgen kinderen in het werkgebied van Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum de komende weken fietslampjes uitgedeeld. Mooder Maas (combinatie Dura-Vermeer – Ploegam) die momenteel bezig is met de... »

Projectbureau Ooijen-Wanssum organiseert een wandeling en kinderexcursie

donderdag 11 oktober 2018, 08:25

Tijdens de herfstvakantie organiseert Projectbureau Ooijen-Wanssum twee activiteiten: een excursie voor kinderen en een wandeling in het kader van de Week van Ons Water. Op vrijdag 19 oktober kunnen kinderen samen met een ervaren gids het gebied... »

Archeologiedagen industriehaven Wanssum: Onderzoekers tonen vondsten

donderdag 4 oktober 2018, 10:26

Op zaterdag 13 en zondag 14 oktober is de toekomstige nieuwe industriehaven van Wanssum open voor publiek. In het kader van de Nationale Archeologiedagen kunnen geïnteresseerden de bouwput bezoeken die de afgelopen maanden uitvoerig door... »

Wanssum onderdeel van Limburgse Archeoroute: ‘Danser van Wanssum’ is archeologisch topstuk

dinsdag 2 oktober 2018, 13:51

De Danser van Wanssum is één van de zes Limburgse archeologische topstukken die dit jaar een plek krijgen in de Limburgse Archeoroute. De route wordt gemarkeerd met twee meter hoge stalen speren. Gedeputeerde Hans Teunissen en wethouder Anne... »

Prijs Ruimtelijke Kwaliteit voor Ooijen-Wanssum

donderdag 27 september 2018, 20:35

Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum heeft donderdag tijdens de Dag van de Ruimtelijke Kwaliteit een Ruimtelijke Kwaliteitspluim gewonnen. De pluim is een aanmoedigingsprijs voor projecten waar Ruimtelijke Kwaliteit een significante en voorbeeldige... »

'In de bal naar de wal' ter vervanging van 'Fiets em d'r in'

dinsdag 28 augustus 2018, 20:20

Na een dagje balen, brainstormen, bellen en regelen is de organisatie blij om mede te delen dat zij een minstens zo mooi alternatief hebben voor 'Fiets em d'r in' op 1 september: 'In de bal naar de wal'. Een 1 tegen 1 wedstrijd over een lengte van... »

In september weekendafsluiting N270 in Wanssum

dinsdag 28 augustus 2018, 15:50

Van vrijdagavond 14 september 18.00 uur tot en met maandagochtend 17 september 06.00 uur wordt de N270 in Wanssum afgesloten. In dat weekend wordt de bestaande N270 aangesloten op het eerste deel van de nieuwe rondweg. Onderdeel van... »

Inhoud syndiceren