Nieuwsoverzicht Wanssum

Geweldige opbrengst actie voor Hospice Zenit door basisschool De Peddepoel (Wanssum / Geijsteren)

maandag 9 juli 2018, 13:45

Elk jaar kiezen de kinderen van basisschool De Peddepoel (Wanssum/Geijsteren) een goed doel uit, waar ze actie voor willen gaan voeren. Dit schooljaar was het goede doel Hospice Zenit in Venray. Dit doel werd mede gekozen, omdat er kinderen zijn... »

Politie zoekt getuigen twee autobranden in Wanssum

donderdag 5 juli 2018, 15:15

De politie zoekt getuigen van twee autobranden in de nacht van woensdag op donderdag rond 03.00 uur aan de Brugstraat in Wanssum. Buurtbewoners die wakker werden, probeerden de brand te blussen totdat de brandweer arriveerde die de vlammen... »

Rabobank pand in Wanssum is verkocht

dinsdag 3 juli 2018, 13:02

Het oude kantoorpand van de Rabobank aan de Pastoorstraat in Wanssum heeft een nieuwe bestemming gekregen. Jan Gommans, eigenaar van Electro Gommans, heeft het pand in de openbare verkoop gekocht. »

Overheden regelen compensatie voor bedrijven in stroomgebied Maas

woensdag 27 juni 2018, 17:20

Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum realiseert extra centimeters waterstandsdaling om bedrijfsuitbreiding in het stroomgebied van de Maas tussen Broekhuizen en Geijsteren mogelijk te maken. Bedrijven kunnen deze extra ruimte inzetten als... »

Dekkers Tweewielers uit Wanssum wint MKB L1mburg Prijs 2018

dinsdag 12 juni 2018, 18:25

Het Wanssumse bedrijf Dekkers Tweewielers is de winnaar geworden van de MKB L1mburg Prijs 2018. Met deze prijs worden bedrijven beloond die op maatschappelijk gebied meerwaarde bieden. Het motto van de prijs is: van winst naar waarde. De gedachten... »

Nieuwe fietsbrug in Wanssum geplaatst

woensdag 6 juni 2018, 14:27

Onder toeziend oog van leerlingen van Basisschool de Peddepoel in Wanssum is woensdagochtend in Wanssum de nieuwe fietsbrug geplaatst. De 36 meter lange brug, die in alle vroegte naar de plek van bestemming is vervoerd, werd in zijn geheel... »

Dag van de Bouw Ooijen-Wanssum geslaagd

dinsdag 5 juni 2018, 16:48

Ruim 1.000 mensen brachten op zaterdag 2 juni een bezoek aan de Dag van de Bouw van Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum. Combinatie Mooder Maas (Dura Vermeer en Ploegam) opende haar deuren voor het publiek. Waar je normaal gesproken een bouwlocatie... »

Opening Dag van Bouw in Ooijen: Speciale aandacht voor jongeren in de bouw

vrijdag 25 mei 2018, 12:30

Op zaterdag 2 juni vindt de Dag van de Bouw plaats. Bouwend Nederland, één van de initiatiefnemers van deze landelijke open dag, heeft Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum uitgekozen als openingslocatie voor Zuid-Nederland. Voorafgaand aan de... »

Dag van de Bouw: Open dag Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum

vrijdag 18 mei 2018, 08:58

Op zaterdag 2 juni vindt de Dag van de Bouw plaats. Combinatie Mooder Maas (Dura Vermeer – Ploegam) nodigt iedereen van harte uit om die dag een kijkje te nemen op twee locaties binnen het projectgebied. »

Fietsexcursie Ooijen-Wanssum: Projectbureau geeft fietskaart uit

maandag 14 mei 2018, 14:01

Het fietsseizoen is aangebroken. Reden voor Projectbureau Ooijen-Wanssum om een eigen fietsroute uit te geven. Via de website van de gebiedsontwikkeling is al enige tijd een fietstocht beschikbaar, maar deze is vanaf eind mei ook in papieren vorm... »

Inhoud syndiceren