Nieuwsoverzicht Wanssum

Eerste gedeelte van de rondweg in Wanssum geopend

woensdag 19 december 2018, 11:48

Woensdag ging het eerste deel van de rondweg van Wanssum open voor verkeer. De weg werd geopend door de leerlingen van basisschool De Peddepoel uit Wanssum. Het is nu mogelijk om vanaf de rotonde bij de Venrayseweg over de nieuwe provinciale weg... »

Eerste deel rondweg Wanssum open voor verkeer: Naam fietsburg onthuld

dinsdag 11 december 2018, 17:14

Op woensdag 19 december gaat het eerste deel van de rondweg van Wanssum open voor verkeer. In de loop van de middag is het mogelijk om vanaf de rotonde bij de Venrayseweg over de nieuwe provinciale weg tot aan de nieuwe rotonde bij de Geijsterseweg... »

De gemeente Venray houdt een inloopbijeenkomst over verkeersstudie Wanssum - Blitterswijck

maandag 3 december 2018, 14:43

De gemeente Venray houdt een inloopbijeenkomst over de verkeersstudie Wanssum-Blitterswijck. De Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum is op dit moment in volle gang. Onderdeel van dit project is de aanleg van de rondweg om Wanssum en aanpassingen... »

In hoger beroep celstraf en taakstraf voor voorbereiden deelname aan terroristische organisatie

maandag 26 november 2018, 16:28

Het gerechtshof in ’s-Hertogenbosch heeft een 19-jarige vrouw uit Wanssum tot een gevangenisstraf van 270 dagen veroordeeld, waarvan 228 dagen voorwaardelijk, met een proeftijd van 3 jaar. Daarnaast moet zij een taakstraf uitvoeren van 120 uur.... »

Prins Rick I regeert bij De Wiendbuul in Wanssum

zondag 25 november 2018, 12:54

Zaterdag is in Wanssum na een spannende escaperoom de nieuwe prins van de Wiendbuul in Wanssum tevoorschijn gekomen: Prins Rick I. Rick I is de jongste zoon van Jac Rutten en Berty Rutten - Thiesen. Hij is 44 jaar. Rick is getrouwd met Marijke... »

Voorbereiding sloop voormalig gemeentehuis Den Schellaert in Wanssum in volle gang

vrijdag 23 november 2018, 16:09

Een belangrijk onderdeel van Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum is het reactiveren van de Oude Maasarm. Eén van de grote knelpunten in de doorstroming ligt in het centrum van Wanssum; het dal van de Groote Molenbeek is zo’n 200 meter breed, maar de... »

Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum: Tegels eruit, snippers erin

donderdag 22 november 2018, 15:58

Vrijwel dagelijks komt de term ‘klimaatverandering’ voorbij in de (social) media. Een van de maatregelen om toekomstklaar te zijn is het vergroenen van tuinen. Daarom biedt Mooder Maas inwoners van Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum vrijdag 30... »

Loods met fietsen ten prooi aan het vuur in Wanssum

zondag 18 november 2018, 08:20

Even na 02.00 uur brak er aan De Gagel in Wanssum brand uit in een loods met fietsen. In deze loods stonden ook een bedrijfswagen en een heftruck. Meerdere brandweerwagens rukten om het vuur te bestrijden uit. De brand werd opgeschaald naar middel... »

Jonge jihadiste uit Wanssum wilde aanslag plegen in Nederland

maandag 12 november 2018, 18:20

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft in hoger beroep een gevangenisstraf van dertig maanden (waarvan 24 voorwaardelijk) geëist tegen een 19-jarige vrouw uit Wanssum. Zij wordt ervan verdacht zich te hebben aan willen sluiten bij ISIS in Syrië.... »

Nieuwe pinlocatie in Wanssum

woensdag 7 november 2018, 14:39

Vanaf vrijdag 9 november kunnen de inwoners van Wanssum e.o. pinnen op een nieuwe locatie, namelijk aan de Geijsterseweg bij de Haven (bij de parkeerplaats). Na de verkoop van het Rabobankpand aan de Pastoorstraat afgelopen mei, is Rabobank Horst... »

Inhoud syndiceren