Nieuwsoverzicht Vredepeel

Luitenant-generaal Bestkazerne decor toonaangevende luchtverdedigingsoefening

donderdag 15 juni 2017, 11:46

Vanaf maandag 19 juni starten militairen uit binnen- en buitenland aan de oefening Joint Project Optic Windmill (JPOW). Dit omvangrijke project is één van dé toonaangevende lucht- en raketverdedigingsoefeningen in de wereld. JPOW kent haar oorsprong... »

Mogelijk miniwoningen in leegstaande scholen Castenray, Vredepeel en Veulen

zaterdag 6 mei 2017, 10:11

De gemeente Venray doet onderzoek naar het realiseren van miniwoningen in de leegstaande schoolgebouwen van Castenray, Vredepeel en Veulen. Eerdere initiatieven vanuit de dorpen sneuvelden om uiteenlopende redenen. »

Dinsdag overdracht Wensbus Merselo-Vredepeel en Kronenberg-Evertsoord

donderdag 13 april 2017, 14:59

De Wensbus is in Limburg in diverse ‘openbaar-vervoer-arme’ regio’s actief om die leemte op te vullen. Sinds de introductie, destijds in het leven geroepen door voormalig gedeputeerde Patrick van der Broeck (zie foto), is duidelijk geworden dat deze... »

Wegen afgesloten wegens asfalteringswerkzaamheden

zaterdag 11 maart 2017, 16:43

De Veulenseweg in Veulen is op vrijdag 17 maart vanwege asfalteringswerkzaamheden de hele dag afgesloten voor doorgaand verkeer. Van maandag 20 tot en met woensdag 29 maart vinden er asfalteringswerkzaamheden aan de Twistweg in Vredepeel. Ook dan is... »

Prominente plek voor Venray tijdens Freedom Ride

dinsdag 24 januari 2017, 19:17

Op Nationale Bevrijdingsdag 5 mei 2017 vindt de tweede editie van de Freedom Ride plaats. Onder de noemer ‘Fietsen in Vrijheid’ rijden wielrenners en schaatsers van de professionele ploeg Team LottoNL-Jumbo, samen met wielertoeristen, een route van... »

Prins Nick I heerser Klute-trappers Vredepeel

vrijdag 20 januari 2017, 22:30

Nick de Mulder is tijdens het prinsenbal gekroond tot prins van vastelaovesvereniging De Klute-trappers in Vredepeel. Als 48ste prins heerst hij de komende periode over het Klute-land. Prins Nick I wordt tijdens de vastelaovesperiode vergezeld door... »

Bijna 600 deelnemers kerstlichtjeswandeling Vredepeel

maandag 19 december 2016, 14:58

Nagenoeg 600 enthousiaste wandelaars namen zondag deel aan de lustrumeditie van de kerstlichtjeswandeling in Vredepeel. Dat laat de organisatie aan Omroep Venray weten. »

Ook dit jaar kerstlichtjeswandeling in Vredepeel

maandag 12 december 2016, 14:58

In Vredepeel vindt op zondag 18 december een kerstlichtjeswandeling plaats. »

Koninklijke onderscheiding voor Nelly Marcellis-Smeets

dinsdag 25 oktober 2016, 17:19

Burgemeester Hans Gilissen heeft een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan Nelly Marcellis-Smeets (75) uit Venray. Mevrouw Marcellis ontving het lintje ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van de Samendoendag. »

Vrachtauto tegen boom in Vredepeel: bestuurder ernstig gewond

donderdag 8 september 2016, 21:50

Op de Twistweg in Vredepeel is donderdagavond een vrachtwagen van de weg geraakt en tegen een boom tot stilstand gekomen. De bestuurder raakte hierbij zwaargewond. Het ongeval gebeurde even voor negenen op de weg die Vredepeel met het Brabantse... »

Inhoud syndiceren