Nieuwsoverzicht Vredepeel

Johan van Bommel nieuwe prins in Vredepeel

zondag 14 januari 2018, 15:14

Zaterdag is op het prinsenbal in het ‘Klute-huus’ in Vredepeel afscheid genomen van prins Nick I, prinses Anne-Riet en nar Joost. Hierna werd de nieuwe prins bekendgemaakt. Tot 49ste prins van ‘De Klute-trappers’ is Johan van Bommel uitgeroepen... »

Celstraf geëist tegen militair die collega misbruikte op kazerne in Vredepeel

maandag 25 september 2017, 15:16

Als het aan het Openbaar Ministerie (OM) ligt gaat de militair die vorig jaar oktober zijn vrouwelijke collega misbruikte op de Luitenant-generaal Bestkazerne in Vredepeel 1,5 jaar de cel in. De zaak werd maandag voor de militaire kamer van de... »

'Seksueel misbruik op de Luitenant-generaal Bestkazerne in Vredepeel'

donderdag 21 september 2017, 11:54

Op de Luitenant-generaal Bestkazerne in Vredepeel zou in oktober 2016 volgens het Openbaar Ministerie (OM) een vrouwelijke militair door een collega seksueel zijn misbruikt. Dit gebeurde na een feestje, waar de alcohol vloeide . De twee eindigden... »

Commando-overdracht Defensie Grondgebonden Luchtverdedigingscommando

donderdag 31 augustus 2017, 08:41

Kolonel Peter Gielen heeft woensdag het commando over het Defensie Grondgebonden Luchtverdedigingscommando (DGLC) overgedragen aan zijn ranggenoot Jan Blom. Onder belangstelling van Commandant Landstrijdkrachten, de burgemeesters van Gemert-Bakel en... »

Commando-overdracht Defensie Grondgebonden Luchtverdedigingscommando

dinsdag 15 augustus 2017, 14:57

Kolonel Peter Gielen draagt op 30 augustus het commando over van het Defensie Grondgebonden Luchtverdedigingscommando (DGLC) aan zijn ranggenoot Jan Blom. De ceremonie vindt plaats op het Ridderplein in het centrum van de gemeente Gemert-Bakel. De... »

Extra vliegactiviteiten boven de Luitenant-generaal Bestkazerne

dinsdag 4 juli 2017, 09:28

Boven de Luitenant-generaal Bestkazerne in Vredepeel vinden in week 28 extra vliegactiviteiten plaats in verband met de voorbereiding op de life firing in Kreta. De vliegbewegingen zijn tijdens reguliere werktijden van dinsdag 11 tot en met... »

Luitenant-generaal Bestkazerne decor toonaangevende luchtverdedigingsoefening

donderdag 15 juni 2017, 10:46

Vanaf maandag 19 juni starten militairen uit binnen- en buitenland aan de oefening Joint Project Optic Windmill (JPOW). Dit omvangrijke project is één van dé toonaangevende lucht- en raketverdedigingsoefeningen in de wereld. JPOW kent haar oorsprong... »

Mogelijk miniwoningen in leegstaande scholen Castenray, Vredepeel en Veulen

zaterdag 6 mei 2017, 09:11

De gemeente Venray doet onderzoek naar het realiseren van miniwoningen in de leegstaande schoolgebouwen van Castenray, Vredepeel en Veulen. Eerdere initiatieven vanuit de dorpen sneuvelden om uiteenlopende redenen. »

Dinsdag overdracht Wensbus Merselo-Vredepeel en Kronenberg-Evertsoord

donderdag 13 april 2017, 13:59

De Wensbus is in Limburg in diverse ‘openbaar-vervoer-arme’ regio’s actief om die leemte op te vullen. Sinds de introductie, destijds in het leven geroepen door voormalig gedeputeerde Patrick van der Broeck (zie foto), is duidelijk geworden dat deze... »

Wegen afgesloten wegens asfalteringswerkzaamheden

zaterdag 11 maart 2017, 15:43

De Veulenseweg in Veulen is op vrijdag 17 maart vanwege asfalteringswerkzaamheden de hele dag afgesloten voor doorgaand verkeer. Van maandag 20 tot en met woensdag 29 maart vinden er asfalteringswerkzaamheden aan de Twistweg in Vredepeel. Ook dan is... »

Inhoud syndiceren