Nieuwsoverzicht Vredepeel

Commando-overdracht Defensie Grondgebonden Luchtverdedigingscommando

donderdag 31 augustus 2017, 09:41

Kolonel Peter Gielen heeft woensdag het commando over het Defensie Grondgebonden Luchtverdedigingscommando (DGLC) overgedragen aan zijn ranggenoot Jan Blom. Onder belangstelling van Commandant Landstrijdkrachten, de burgemeesters van Gemert-Bakel en... »

Commando-overdracht Defensie Grondgebonden Luchtverdedigingscommando

dinsdag 15 augustus 2017, 15:57

Kolonel Peter Gielen draagt op 30 augustus het commando over van het Defensie Grondgebonden Luchtverdedigingscommando (DGLC) aan zijn ranggenoot Jan Blom. De ceremonie vindt plaats op het Ridderplein in het centrum van de gemeente Gemert-Bakel. De... »

Extra vliegactiviteiten boven de Luitenant-generaal Bestkazerne

dinsdag 4 juli 2017, 10:28

Boven de Luitenant-generaal Bestkazerne in Vredepeel vinden in week 28 extra vliegactiviteiten plaats in verband met de voorbereiding op de life firing in Kreta. De vliegbewegingen zijn tijdens reguliere werktijden van dinsdag 11 tot en met... »

Luitenant-generaal Bestkazerne decor toonaangevende luchtverdedigingsoefening

donderdag 15 juni 2017, 11:46

Vanaf maandag 19 juni starten militairen uit binnen- en buitenland aan de oefening Joint Project Optic Windmill (JPOW). Dit omvangrijke project is één van dé toonaangevende lucht- en raketverdedigingsoefeningen in de wereld. JPOW kent haar oorsprong... »

Mogelijk miniwoningen in leegstaande scholen Castenray, Vredepeel en Veulen

zaterdag 6 mei 2017, 10:11

De gemeente Venray doet onderzoek naar het realiseren van miniwoningen in de leegstaande schoolgebouwen van Castenray, Vredepeel en Veulen. Eerdere initiatieven vanuit de dorpen sneuvelden om uiteenlopende redenen. »

Dinsdag overdracht Wensbus Merselo-Vredepeel en Kronenberg-Evertsoord

donderdag 13 april 2017, 14:59

De Wensbus is in Limburg in diverse ‘openbaar-vervoer-arme’ regio’s actief om die leemte op te vullen. Sinds de introductie, destijds in het leven geroepen door voormalig gedeputeerde Patrick van der Broeck (zie foto), is duidelijk geworden dat deze... »

Wegen afgesloten wegens asfalteringswerkzaamheden

zaterdag 11 maart 2017, 16:43

De Veulenseweg in Veulen is op vrijdag 17 maart vanwege asfalteringswerkzaamheden de hele dag afgesloten voor doorgaand verkeer. Van maandag 20 tot en met woensdag 29 maart vinden er asfalteringswerkzaamheden aan de Twistweg in Vredepeel. Ook dan is... »

Prominente plek voor Venray tijdens Freedom Ride

dinsdag 24 januari 2017, 19:17

Op Nationale Bevrijdingsdag 5 mei 2017 vindt de tweede editie van de Freedom Ride plaats. Onder de noemer ‘Fietsen in Vrijheid’ rijden wielrenners en schaatsers van de professionele ploeg Team LottoNL-Jumbo, samen met wielertoeristen, een route van... »

Prins Nick I heerser Klute-trappers Vredepeel

vrijdag 20 januari 2017, 22:30

Nick de Mulder is tijdens het prinsenbal gekroond tot prins van vastelaovesvereniging De Klute-trappers in Vredepeel. Als 48ste prins heerst hij de komende periode over het Klute-land. Prins Nick I wordt tijdens de vastelaovesperiode vergezeld door... »

Bijna 600 deelnemers kerstlichtjeswandeling Vredepeel

maandag 19 december 2016, 14:58

Nagenoeg 600 enthousiaste wandelaars namen zondag deel aan de lustrumeditie van de kerstlichtjeswandeling in Vredepeel. Dat laat de organisatie aan Omroep Venray weten. »

Inhoud syndiceren