Nieuwsoverzicht Vredepeel

Opening nieuw multifunctioneel centrum in Vredepeel op zondag 3 februari

donderdag 31 januari 2019, 15:10

Op zondag 3 februari wordt het nieuwe multifunctioneel centrum (MFC) in Vredepeel officieel geopend. Kerkbestuur, dorpsraad en bestuur van het gemeenschapshuis sloegen de handen ineen om de oude kerk te verbouwen tot een accommodatie voor... »

Bas van der Zanden 50ste prins in Vredepeel

woensdag 23 januari 2019, 11:58

Op het prinsenbal in het ‘Klute-huus’ in Vredepeel is afscheid genomen van prins Johan I, prinses Helmie en Nar Camiel. Hierna werd de nieuwe prins bekendgemaakt. Tot 50ste prins van ‘De Klute-trappers’ is Bas van der Zanden uitgeroepen. Als prins... »

Theatervoorstelling ‘Weg uit de Peel’ komt in juni 2019 terug

donderdag 27 september 2018, 11:05

Na 19 succesvolle uitvoeringen keert het theaterspektakel ‘Weg uit de Peel’ in juni 2019 terug in de Peel Al bijna 7400 bezoekers genoten de afgelopen maanden van ‘Weg uit de Peel’. De voorstellingen in Vredepeel, Ospel, Deurne, en De Mortel/Bakel... »

Deze week militaire oefeningen in het kader van training luchtruimbeveiliging

dinsdag 17 april 2018, 11:41

Deze week vinden er door defensie militaire oefeningen plaats in het kader van training in luchtruimbeveiliging. Tijdens de oefening rijden op diverse locaties in de diverse gemeentes, militaire wielvoertuigen (al dan niet in colonne) die... »

Gemeentelijke bijdrage voor nieuw MFC in Vredepeel

donderdag 5 april 2018, 12:58

De dorpswerkgroep ‘Vredepeel Nieuwe Balans’ verbouwt de kerk tot een gemeenschaps-accommodatie voor ontmoeting, recreatie en culturele activiteiten. Het college van B&W steunt de realisatie van dit nieuwe Multifunctioneel Centrum (MFC).... »

Duitse luchtverdedigingseenheid onder bevel van Nederland

dinsdag 20 maart 2018, 10:19

Nederland en Duitsland zetten een volgende stap op het gebied van militaire samenwerking. Onder toeziend oog van de Duitse en Nederlandse ministers van Defensie, wordt op woensdag 4 april de Duitse luchtverdedigingseenheid... »

Johan van Bommel nieuwe prins in Vredepeel

zondag 14 januari 2018, 16:14

Zaterdag is op het prinsenbal in het ‘Klute-huus’ in Vredepeel afscheid genomen van prins Nick I, prinses Anne-Riet en nar Joost. Hierna werd de nieuwe prins bekendgemaakt. Tot 49ste prins van ‘De Klute-trappers’ is Johan van Bommel uitgeroepen... »

Celstraf geëist tegen militair die collega misbruikte op kazerne in Vredepeel

maandag 25 september 2017, 16:16

Als het aan het Openbaar Ministerie (OM) ligt gaat de militair die vorig jaar oktober zijn vrouwelijke collega misbruikte op de Luitenant-generaal Bestkazerne in Vredepeel 1,5 jaar de cel in. De zaak werd maandag voor de militaire kamer van de... »

'Seksueel misbruik op de Luitenant-generaal Bestkazerne in Vredepeel'

donderdag 21 september 2017, 12:54

Op de Luitenant-generaal Bestkazerne in Vredepeel zou in oktober 2016 volgens het Openbaar Ministerie (OM) een vrouwelijke militair door een collega seksueel zijn misbruikt. Dit gebeurde na een feestje, waar de alcohol vloeide . De twee eindigden... »

Commando-overdracht Defensie Grondgebonden Luchtverdedigingscommando

donderdag 31 augustus 2017, 09:41

Kolonel Peter Gielen heeft woensdag het commando over het Defensie Grondgebonden Luchtverdedigingscommando (DGLC) overgedragen aan zijn ranggenoot Jan Blom. Onder belangstelling van Commandant Landstrijdkrachten, de burgemeesters van Gemert-Bakel en... »

Inhoud syndiceren