Nieuwsoverzicht Veulen

Veulen gaat vechten! “Op de fiets en te voet strijden tegen kanker”

vrijdag 24 februari 2017, 10:48

Kanker veroorzaakt in vele levens ellende en onmacht. Bij 1 op de 3 mensen slaat de ziekte toe. Vechten lijkt zinloos, maar dat is het niet. Velen die getroffen zijn door kanker gaan de strijd wel aan. Ze werken met vallen en opstaan aan een herstel... »

't Gaolde Paerd van 't Dartele Veulen voor Jan Thissen

maandag 13 februari 2017, 18:27

't Gaolde Paerd van vastelaovesvereniging 't Dartele Veulen uit Veulen gaat dit jaar naar Jan Thissen. Jan Thissen werd op 11 februari 1959 geboren als oudste zoon van Anneke Hendrix en Ser Thissen. Na Jan werden er nog twee jongens en twee meisjes... »

Carnavalsduo Goedzat overhandigt cheque aan verslavingszorg

vrijdag 20 januari 2017, 00:45

Woensdag toog het carnavalsduo Goedzat uit Veulen naar Venlo om tijdens de solidariteitsmaaltijd van de Jongerenkerk de door hen beloofde cheque te overhandigen. Coen Classens en David Janssen hebben zich hierdoor “minimaal maximaal” ingezet voor... »

Carnavalsduo Goedzat doneert aan verslavingszorg

maandag 16 januari 2017, 09:37

Vastelaovesduo Goedzat doneert € 111,11 aan de Ambulante Verslavingszorg in Venlo. Het bedrag is afkomstig uit het eerder georganiseerde crowdfundingsfeest en de reeds geboekte optredens. »

Daan Hendrix prins van vastelaovesvereniging Ut Dartele Veulen

dinsdag 10 januari 2017, 10:57

Tijdens een druk bezocht Veulens prinsenbal is Daan Hendrix gekozen tot prins Daan I van vastelaovesvereniging Ut Dartele Veulen. Ook werd het jeugdtrio gepresenteerd. »

Veulenaar kookt soep voor het goede doel

vrijdag 30 december 2016, 13:52

Soep koken en daarmee een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker. Het is een initiatief van de Veulense kookliefhebber Twan Jacobs en de bestellingen stromen binnen. Samen met zijn vrouw Tonny, die namens een Big Challenge-team de Alpe d’Huez... »

Zondag fotokijkmiddag Veulens Historie

zondag 11 december 2016, 18:04

Veulens Historie organiseert op zondag 18 december een fotokijkmiddag in gemeenschapshuis De Hoefslag. Tijdens de middag worden middels een diapresentatie foto's getoond met als hoofdthema verenigingen. De organisatie laat weten dat het... »

Harmonie Sint Catharina zet jubilarissen in het zonnetje

vrijdag 11 november 2016, 18:35

Tijdens de jaarlijkse Caecilia-avond van harmonie Sint Catharina Leunen Veulen Heide zijn drie jubilarissen in het zonnetje gezet. Roel Litjens was vanwege persoonlijke omstandigheden verhinderd, en zal de onderscheiding op een later tijdstip... »

Band geformeerd rondom Veulense singer-songwriter Stef Classens

vrijdag 21 oktober 2016, 09:53

Rondom de Veulense singer-songwriter Stef Classens is een nieuwe band geformeerd: Handed. Stef Classens, winnaar van De Beste Singer-Songwriter van 2014 heeft met deze band al vele dagen zoekend naar naar hun sound in de studio doorgebracht.... »

Werkzaamheden aan de Veulenseweg in Veulen

donderdag 22 september 2016, 11:37

Vanaf maandag 26 september is een gedeelte van de Veulenseweg in Veulen wegens werkzaamheden afgesloten. De werkzaamheden vinden plaats tussen de Hoefslag en de komgrens aan de oostzijde van Veulen. De werkzaamheden duren ongeveer een week. Het... »

Inhoud syndiceren