Nieuwsoverzicht Venray

Bedrijvenronde Venray nieuw initiatief van Junior Kamer Venray

zaterdag 24 februari 2018, 16:09

Bedrijvenronde Venray is een nieuw initiatief van Junior Kamer Venray om iedereen de kans te geven een kijkje te kunnen nemen in de keuken bij de bedrijven in onze regio. De bedrijven zullen met trots aan u tonen wat ze allemaal doen en maken en... »

Te diep in het glaasje gekeken: Proces-verbaal voor bestuurder uit Venray

zaterdag 24 februari 2018, 09:07

De politie heeft vannacht weer meerdere bestuurders gecontroleerd op het gebruik van alcohol in het verkeer. Rond 03.45 uur hield de politie een 26-jarige inwoner uit Venray staande wegens zijn rijgedrag. Na controle bleek hij teveel gedronken te... »

Venraynaar naar finale 'NK Legpuzzelen'

zaterdag 24 februari 2018, 06:08

Peter van Beek uit Venray heeft samen met zijn vriendin Kim Janssen en haar ouders Mia en Leo Janssen uit Horst de finale gehaald van het NK Legpuzzelen. Dit vindt op 24 maart plaats in Roelofarendsveen. Het viertal heeft als hobby legpuzzels maken... »

Gemeente Venray: Wat vindt u van fietsen in de Schoolstraat?

vrijdag 23 februari 2018, 17:22

De gemeente Venray wil graag weten wat u vindt van fietsen in de Schoolstraat. Toestaan of verbieden? Of maakt het u niets uit? Vertel het aan de gemeente! In het kernwinkelgebied van Venray geldt een voetgangerszone en mag gefietst worden over de... »

Eerste Cultuurcafé 2018 in Schouwburg Venray

vrijdag 23 februari 2018, 15:15

Op donderdag 1 maart organiseert Cultura Venray haar eerste Cultuurcafé van 2018. Heb je jouw liefde voor kunst & cultuur altijd al eens aan de politiek duidelijk willen maken? Ben je benieuwd waar Cultura Venray op dit moment mee bezig is?... »

Openbaar debat op 13 maart: Venray kiest

vrijdag 23 februari 2018, 13:58

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 organiseert Omroep Venray een openbaar debat: "Venray kiest". Dit debat zal plaatsvinden op dinsdagavond 13 maart om 19.30 uur. De raadszaal is gereserveerd en de politici zijn... »

Veldeke Venray bezocht Omroep Venray

vrijdag 23 februari 2018, 13:27

Deze week bezocht Veldeke Venray Omroep Venray. De leden kregen een interessante rondleiding voorgeschoteld in de keuken van de omroep. Dit gebeurde in twee groepen. Een in de middag en de andere 's avonds. 's Middags konden de leden een opname... »

VieCuri genomineerd voor Rookvrije Generatie Award

vrijdag 23 februari 2018, 13:13

VieCuri is genomineerd voor de Rookvrije Generatie Award. Met deze Award zetten De Hartstichting, KWF en het Longfonds mooie initiatieven in het zonnetje op weg naar een Rookvrije Generatie. U kunt tot en met 28 februari stemmen om VieCuri te... »

Walk&Talk bij BiblioNu Venray

vrijdag 23 februari 2018, 09:39

BiblioNu Venray organiseert weer een Walk&Talk bijeenkomst. Het thema ditmaal is carrière switch met als gastspreker Michel Aalders. Michel Aalders van More Freedom komt vertellen over waarom je ervoor zou kiezen om ondernemer te worden of er... »

De Bibliotheek Venray en Synthese bieden belastingspreekuur aan

vrijdag 23 februari 2018, 07:38

Mensen die hulp nodig hebben bij de belastingaangifte of toeslagen aanvragen, kunnen vanaf 9 maart terecht in de Bibliotheek Venray. Voor mensen die zelf aangifte willen doen, biedt de Bibliotheek gratis computer- en internetgebruik. Vrijwilligers... »

Inhoud syndiceren