Nieuwsoverzicht Venray

VieCuri wil nieuwe ziekenhuisvoorziening bouwen in Venray

donderdag 25 april 2019, 13:55

De gemeente Venray en VieCuri Medisch Centrum hechten er veel waarde aan om een ziekenhuisvoorziening te behouden in Venray. Daarom sloten zij donderdag 25 april een intentieovereenkomst. Onderdeel van de overeenkomst is dat locatie de Wieën in... »

Eerste aflevering “VieCuri vraag & antwoord” groot succes

woensdag 24 april 2019, 23:53

De eerste aflevering van “VieCuri vraag & antwoord”, de 3-delige serie over het het VieCuri Ziekenhuis in Venray een productie van Omroep Venray en VieCuri Venray is afgelopen woensdag bijzonder goed bekeken en kon daarnaast rekenen op vele... »

Het aantal megastallen neemt toe in Limburg

dinsdag 23 april 2019, 20:07

Het aantal megastallen in Limburg is in zeven jaar tijd met bijna zestig procent gestegen, blijkt uit cijfers van Wakker Dier. Limburg telde in 2017 97 megastallen tegenover 62 in 2010. Geen enkele andere provincie heeft zo veel stallen met... »

Venray Bloeit in San Damiano

dinsdag 23 april 2019, 16:55

Onlangs kreeg het nieuwe Venray Bloeit logo een speciale plek voor het nieuwe woon- en zorggebouw ‘San Damiano' in Venray. Gedeputeerde Hans Teunissen, wethouder Martijn van der Putten en bestuurder Ger Peeters van woningcorporatie Wonen Limburg... »

'Venray staat stil': living statues in het hele centrum met kinderworkshop

dinsdag 23 april 2019, 11:44

Al voor het vierde jaar is Venray op de koopzondag in april gevuld met Living Statues. Dit festival trekt elk jaar meer bezoekers. Dat komt doordat alleen professionele acteurs worden gecontracteerd. Naast diverse prijswinnende acts, worden ook... »

Oud-penningmeester wijkcentrum Brukske verduistert duizenden euro’s

vrijdag 19 april 2019, 14:44

Woensdag stond de 44-jarige Joris T. terecht voor het achteroverdrukken van 47.000 euro uit de kas van het wijkcentrum in de Venrayse wijk Brukske. Hij zou het onder meer besteed hebben aan diverse goksites. Onder de toeschouwers op de publieke... »

Nieuw jasje voor mijnVieCuri

vrijdag 19 april 2019, 11:56

MijnVieCuri is het patiëntenportaal waarmee je altijd en overal op een veilige manier toegang hebt tot je medische dossier. Vanaf woensdag 25 april ziet de website mijnVieCuri.nl er iets anders uit, het krijgt een ‘nieuw jasje’. Dat zorgt ervoor... »

Noord- en Midden-Limburgse theaters werken aan één theatermerk

donderdag 18 april 2019, 16:06

Vijf Noord- en Midden-Limburgse theaters gaan de komende jaren vergaand samenwerken. De Maaspoort Theater & Events (Venlo), Schouwburg Venray, TheaterHotel De Oranjerie (Roermond), Munttheater (Weert) en DOK6 Theater (Panningen) opereren in de... »

Meerjarenafspraken voor een gezonde toekomst van het Maasziekenhuis Pantein Boxmeer

donderdag 18 april 2019, 11:41

Het Maasziekenhuis Pantein Boxmeer (Beugen) heeft financiële meerjarenafspraken gemaakt met het ministerie van VWS, zorgverzekeraars, Radboudumc, de Sint Maartenskliniek en de Rabobank. Daarmee waarborgt het ziekenhuis een goede en volwaardige... »

Stichting Wijkraad Centrum organiseert haar maandelijkse koffie inloop

donderdag 18 april 2019, 06:55

Elke laatste donderdag van de maand is er de maandelijkse koffie inloop voor de bewoners van het Centrum van Venray. Stichting Wijkraad Centrum organiseert dit voor die mensen in de Borggraaf, het Venrays Museum, Mgr. Goumansplein 1, Venray. Op 25... »

Inhoud syndiceren