Nieuwsoverzicht Venray

Acute huisartsenzorg in Noord-Limburg vanaf 3 april anders geregeld

woensdag 22 februari 2017, 16:41

Vanaf maandag 3 april wordt de acute huisartsenzorg in Noord-Limburg tussen 23.00 en 8.00 uur anders geregeld. Alle acute zorgvragen worden tijdens de nachtelijke uren vanaf dan voortaan behandeld vanuit de spoedpost in Venlo. Huisartsencoöperatie... »

Zorggroep Limburg werft Poolse verpleegkundigen en verzorgenden

woensdag 22 februari 2017, 16:37

Zorggroep Limburg gaat actief Poolse verpleegkundigen en verzorgenden werven. Het gaat dan veelal over vrouwen die in Polen hebben gestudeerd, maar om economische redenen naar Nederland zijn vertrokken voor het verrichten van seizoenswerk. »

Kaalslag nabij reclamezuil A73, gemeente neemt maatregelen

woensdag 22 februari 2017, 14:22

Er heeft een kaalslag plaatsgevonden nabij een reclamezuil naast de A73. Tegen de afspraken in is er aanzienlijk meer groen verdwenen dan vooraf met de gemeente en Rijkswaterstaat is overeengekomen. Venray neemt maatregelen. »

Herfstachtig weer voorspeld tijdens vastelaovend

woensdag 22 februari 2017, 14:05

Ook dit jaar zijn de weergoden ons tijdens de vastelaovend niet bepaald goedgezind. Hoewel het met temperaturen rond de tien graden zeker niet koud is, wordt er wel van tijd tot tijd regen voorspeld. Bovendien waait het ook de komende dagen stevig.... »

De Paceshifters woensdag in De Wereld Draait Door bij de VARA

woensdag 22 februari 2017, 13:14

De broers Paul en Seb Dokman vormen samen met Jesper Albers uit Venray de noiserockband Paceshifters. Vanavond spelen ze bij DWDD hun eerste single ‘Draw A Blank’ van hun vierde album ‘Waiting To Derail’ De band werd opgericht in juni 2008. In april... »

Gemeenteraad bezorgd om afwikkeling en opheffing kunstencentrum Jerusalem

woensdag 22 februari 2017, 12:58

Het merendeel van de Venrayse gemeenteraad baart zich zorgen over de afwikkeling en opheffing van kunstencentrum Jerusalem. De raad volgt de ontwikkelingen rondom het sociaal plan voor de huidige medewerkers dan ook met argusogen. »

Waterschapsbelasting valt volgende week in de bus

woensdag 22 februari 2017, 12:00

De meeste inwoners en bedrijven in de provincie Limburg ontvangen in de week van 28 februari een gecombineerd aanslagbiljet met de waterschapsbelastingen van Waterschap Limburg én de gemeentelijke belastingen 2017. Een aantal burgers en bedrijven... »

Venray vergoedt openbaar vervoer voor alle kinderen voortgezet speciaal onderwijs

woensdag 22 februari 2017, 10:39

Venrayse kinderen met gedragsproblemen die een school voor speciaal voortgezet onderwijs (svo) bezoeken, krijgen ook na dit schooljaar hun bus- en treinkaartje vergoed. Daarmee houden deze kinderen dezelfde vergoeding als hun leeftijdgenoten met... »

Leerlingen Raayland College woensdag gewoon naar school

dinsdag 21 februari 2017, 22:07

Leerlingen van het Raayland College in Venray kunnen woensdag gewoon weer naar school. Het onderzoek van de brandweer en energieleverancier Enexis is afgerond en de gebouwen zijn veilig verklaard. Dat laat een woordvoerder van Brandweer Limburg-... »

Aanpassing controle zorgverzekering voor mensen met laag inkomen

dinsdag 21 februari 2017, 17:01

De gemeente Venray gaat voortaan vooraf toetsen of mensen met een laag inkomen in aanmerking komen voor de collectieve ziektekostenverzekering (het gemeentepakket). Uit controles blijkt dat veel deelnemers vanwege een te hoog vermogen of een te hoog... »

Inhoud syndiceren