Nieuwsoverzicht Venray

Schoorsteenbrand aan de Beekweg in Venray

donderdag 21 februari 2019, 19:06

De brandweer van Venray kreeg donderdag rond 18.20 uur melding van een schoorsteenbrand aan de Beekweg in Venray. Onze verslaggever meldt, dat de brandweer met de afronding bezig is. Later meer... »

Gewijzigde openingstijden VieCuri met carnaval

donderdag 21 februari 2019, 17:22

Met carnaval zijn er aangepaste openingstijden bij VieCuri Medisch Centrum in Venray en Venlo. Deze dagen gelden wel de normale bezoektijden en -regels. »

Intertoys donderdag failliet verklaard

donderdag 21 februari 2019, 13:18

De rechtbank van Amsterdam heeft donderdag speelgoedketen Intertoys failliet verklaard. De winkels blijven voorlopig open. Het is nog niet duidelijk wat er daarna gaat gebeuren. Curatoren blijven inzetten op een doorstart van het bedrijf. Die gaan... »

Daisy Mertens uit Venray bij de tien finalisten van de Wereld Lerarenprijs

donderdag 21 februari 2019, 07:12

Daisy Mertens uit Venray is doorgedrongen tot de laatste tien finalisten van de Wereld lerarenprijs. De lerares van basisschool De Vuurvogel in Helmond maakt dus kans om de beste lerares ter wereld te worden. De prijs is bedoeld voor een... »

Presentatie carnavalskrant De Piëlhaas en uitreiking van 't Häöltere Pölleke

woensdag 20 februari 2019, 11:39

Op donderdag 21 februari vindt in café Het Moment in Venray de presentatie van de carnavalskrant van de Piëlhaas plaats. Tevens wordt 't Häöltere Pölleke uitgereikt. De presentatie van de carnavalskrant wordt dit jaar voor de laatste keer in de... »

Dievenbende maakt tienduizenden euro's buit op verschillende scholen

dinsdag 19 februari 2019, 21:47

Tijdens de zomervakantie van 2018 maakt een dievenbende voor vele tienduizenden euro's buit op verschillende scholen in Nederland. Van vier gevallen in de provincie Gelderland zijn er bewakingsbeelden. »

Internationale release 'The Secret Us' van Venrayse singer-songwriter Etan Huijs

dinsdag 19 februari 2019, 17:48

Het gaat goed met het goed ontvangen derde album van de Venrayse singer-songwriter Etan Huijs. 'The Secret Us', welke op vrijdag 14 september van het afgelopen jaar werd gepresenteerd in het Theehuis van het Odapark, krijgt een internationale... »

'Veurgläöje' op koopzondag 24 februari in het centrum van Venray

dinsdag 19 februari 2019, 11:08

Op koopzondag 24 februari zijn de winkels weer open van 12.00 tot 17.00 uur. Niet alleen binnen zal het warm zijn, maar ook buiten. Daar zorgen vier joekskapellen voor een warme sfeer. Zij spelen wisselend op verschillende plekken in het gezellige... »

Winkeldief uit Venray blijft de komende veertien dagen zeker vastzitten

maandag 18 februari 2019, 16:46

Op woensdag 13 februari werd een 47-jarige inwoner uit Venray buiten heterdaad aangehouden. Hij wordt verdacht van meerdere winkeldiefstallen, gepleegd in Venray. De verdachte is na verhoor ingesloten in Venlo. Vervolgens is hij op 15 februari bij... »

Venrays Mannenkoor zingt zondag in de kathedraal van Roermond

maandag 18 februari 2019, 16:33

Komende zondag (24 februari) verleent het Venrays Mannenkoor vocale medewerking aan de eucharistieviering in de Sint-Christoffelkathedraal in Roermond. Het koor komt in Roermond zingen als afscheidscadeau voor hun voormalige pastoor-deken Harrie... »

Inhoud syndiceren