Nieuwsoverzicht Smakt

Overeenkomst ondertekend GlaswebVenray voor glasvezel in Smakt-Holthees

dinsdag 20 november 2018, 16:40

De aanleg van glasvezel in Smakt-Holthees gebeurt door coöperatie GlaswebVenray. GlaswebVenray heeft hiervoor het initiatief genomen. Smakt en Holthees horen allebei bij een andere gemeente en zelfs een andere provincie, maar zien zichzelf wel in... »

Imkers houden open huis in het weekend van 14 en 15 juli

dinsdag 10 juli 2018, 11:01

Benieuwd naar het werk van een imker? Wil je weten hoe honing ontstaat? Of hoe bijen hun raten bouwen? In het weekend van 14 en 15 juli houden imkers op meer dan 230 locaties open huis. Voor het negende jaar op rij organiseert de Nederlandse... »

Pluim voor vruchtbaarheidszorg Maasziekenhuis Pantein Boxmeer

woensdag 30 mei 2018, 09:17

Freya, de vereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen, heeft opnieuw een Pluim toegekend aan het Team Fertiliteitzorg van Maasziekenhuis Pantein Boxmeer (Beugen). Het Maasziekenhuis is blij met het positieve oordeel over de zorg bij... »

Donderdag 12 april inloopavond herinrichting Loobeek Venray

maandag 9 april 2018, 11:25

Op donderdag 12 april organiseren Waterschap Limburg en de gemeente Venray een inloopbijeenkomst over de herinrichtingsplannen van de Loobeek in Venray. De Loobeek voldoet op dit moment niet aan de doelstellingen van de Europese Kaderrichtlijn... »

Harrie Kaanen prins bij Zorghuis Smakt

maandag 5 februari 2018, 19:58

Tijdens een gezellige bijeenkomst, onder het genot van een hapje en een drankje, is Harrie Kaanen tot prins van Zorghuis Smakt in Smakt gekozen. Hij noemt zich: Prins Harrie dun Urste. De 85-jarige Kaanen is geboren en getogen in Vierlingsbeek.... »

Prins Johan Custers heerst over De Keavers

zondag 7 januari 2018, 10:33

Prins Johan Custers heerst dit jaar over De Keavers, de carnavalsvereniging uit Holthees / Smakt. Prins Johan dun urste (46) woont in Smakt met zijn vriendin Yolanda en hond Herman. Zijn passie is muziek. Hij is de zanger/pianist van rock ’n... »

Dorpsraad Holthees- Smakt stuurt bezwaarschrift over aanleg verdubbeling spoorlijn

zaterdag 11 november 2017, 11:00

Zij steunen de plannen tot elektrificatie en gedeeltelijke verdubbeling van de Maaslijn Nijmegen – Roermond volledig. Maar ze uiten in een bezwaarschrift hun zorgen over de keuzes die gemaakt zijn die de dorpsgemeenschap, Smakt – Holthees zwaar... »

Dr. Peelencultuurprijs voor organisatie van de Kunstroute Holthees-Smakt

zaterdag 9 september 2017, 13:00

Onder luid applaus van de aanwezigen reikten burgemeester Karel an Soest en cultuurwethouder Willy Hendriks - Van Haren van de gemeente Boxmeer zaterdag in de theaterzaal van De Weijer in Boxmeer de Dr. Peelencultuurprijs en de Dr.... »

Politie treft gestolen fiets aan in schuur in Smakt

vrijdag 25 augustus 2017, 08:15

Zondag werd er een fiets weggenomen vanaf het 14 Oktoberplein in Overloon. De eigenaar deed hiervan aangifte. De politie trof de fiets na onderzoek aan in een schuur in Smakt. De fiets is weer terug naar de rechtmatige eigenaar. Tegen de verdachte... »

Organisatie Kunstroute Holthees-Smakt genomineerd voor de Dr. Peelenprijs

dinsdag 18 juli 2017, 05:01

Jaarlijks reikt de gemeente Boxmeer de Dr. Peelen Cultuurprijs uit aan die persoon of organisatie in de gemeente Boxmeer die zich door één of meer in het oog springende culturele activiteiten of initiatieven heeft onderscheiden. Sinds 2015 reikt de... »

Inhoud syndiceren