Nieuwsoverzicht Smakt

Organisatie Kunstroute Holthees-Smakt genomineerd voor de Dr. Peelenprijs

dinsdag 18 juli 2017, 06:01

Jaarlijks reikt de gemeente Boxmeer de Dr. Peelen Cultuurprijs uit aan die persoon of organisatie in de gemeente Boxmeer die zich door één of meer in het oog springende culturele activiteiten of initiatieven heeft onderscheiden. Sinds 2015 reikt de... »

Zorgresidentie Smakt wordt Zorghuis Smakt

woensdag 24 mei 2017, 15:29

Samen Aangenaam Ouder Worden (SAOW) neemt per heden Zorgresidentie Groep over. Dat maakte het managementteam van SAOW dinsdag bekend. De Zorgresidentie Groep levert sinds 2013 wonen met zorg en geriatrische revalidatie op de locaties Velp en Smakt.... »

'Verzoening dorpsraad Holthees-Smakt en gemeente Boxmeer mislukt'

maandag 15 mei 2017, 13:42

De reeds ingezette mediation heeft niet het verwachte positieve effect gehad op de onderling hoog opgelopen onvrede tussen de dorpsraad van Holthees-Smakt en de gemeente Boxmeer. De gemeente Boxmeer kwalificeert het stuklopen als een grote... »

Documentaire over bedevaartplaats Smakt op Omroep Venray Televisie

vrijdag 17 maart 2017, 15:22

Ter gelegenheid van de viering van het feest van Sint-Jozef in de bedevaartsplaats Smakt op zondag 19 maart, maakte Wim Brinkmans van de Stichting Axideo een tv-documentaire. Smakt is bekend als bedevaartsoord van de heilige Sint Jozef en rond zijn... »

Sjef Seijkens eerste prins van Zorgresidentie Smakt in Smakt

zondag 19 februari 2017, 20:44

Donderdag is tijdens een gezellige bijeenkomst, onder het genot van een hapje en een drankje, Sjef Seijkens tot de eerste prins van Zorgresidentie Smakt in Smakt gekozen. Hij noemt zich Sjef dun Urste. Prins Sjef Seijkens is geboren en getogen als... »

Zorgen in Smakt om verdubbeling spoor

woensdag 15 februari 2017, 14:25

Inwoners van Smakt maken zich zorgen over de consequenties van het grootschalige project De Maaslijn. Een eerdere bijeenkomst met de provincie Limburg en spoorbeheerder ProRail volstond niet, en daarom is er een nieuw samenzijn gepland. »

‘Zorgen om terughoudendheid woningbouwverenigingen’

vrijdag 10 februari 2017, 15:19

De dorpsraad Smakt-Holthees maakt zich zorgen over de terughoudendheid van woningbouwverenigingen bij de bouw in kleine kernen. Enkel woningcoöperatie Wonen Vierlingsbeek is momenteel actief in het buurtschap Smakt-Holthees. Zij bezitten momenteel... »

Larry Heijl heerst over CV De Keavers in Holthees-Smakt

vrijdag 20 januari 2017, 12:41

Larry Heijl zal dit jaar regeren onder de naam prins Larry dun Urste bij CV De Keavers in Holthees-Smakt. Hij gaat deze carnaval samen vieren met zijn prinses Marian, en drie narren: Inge Vloet, Paul Kersten en Michelle Heijl (oudste dochter). Hij... »

Woningbrand Smakt mogelijk aangestoken, politie zoekt getuigen

woensdag 11 januari 2017, 18:01

De politie zoekt getuigen die meer informatie hebben over een woningbrand aan de Pelgrimslaan in Smakt afgelopen zondagavond. Uit voorlopig onderzoek blijkt dat er mogelijk sprake is van brandstichting. Zondagavond rond 18.15 uur kregen de... »

Behoorlijke schade na keukenbrand in Smakt

donderdag 17 november 2016, 16:53

De brandweer is donderdagmiddag uitgerukt voor een keukenbrand aan de Maasheseweg in Venray. De brand heeft zoveel schade aangericht dat de bewoners tijdelijk elders worden ondergebracht. Volgens een woordvoerder van de brandweer is de brand... »

Inhoud syndiceren