Nieuwsoverzicht Smakt

Verdachte auto gecrasht op de A73

donderdag 25 april 2019, 08:17

Op de A73 in de buurt van Venray is de politie bezig met een onderzoek naar "stoffen" in een verongelukte auto. Die reed vannacht in de vangrail, daarbij raakten twee mensen gewond. De inzittenden van de auto zijn aangehouden, waarom is niet bekend... »

Peter Direks prins van carnavalsvereniging De Keavers uit Holthees en Smakt

zondag 20 januari 2019, 21:23

Peter Direks (32) is de kersverse prins van carnavalsvereniging De Keavers uit Holthees en Smakt. Prins Peter d’n Zesde woont in Holthees. Zijn vriendin heet Vivian, de hond Loena. Hij werkt bij Rattingen Grondverzet in Oostrum. Peter chauffeurt... »

Overeenkomst ondertekend GlaswebVenray voor glasvezel in Smakt-Holthees

dinsdag 20 november 2018, 17:40

De aanleg van glasvezel in Smakt-Holthees gebeurt door coöperatie GlaswebVenray. GlaswebVenray heeft hiervoor het initiatief genomen. Smakt en Holthees horen allebei bij een andere gemeente en zelfs een andere provincie, maar zien zichzelf wel in... »

Imkers houden open huis in het weekend van 14 en 15 juli

dinsdag 10 juli 2018, 12:01

Benieuwd naar het werk van een imker? Wil je weten hoe honing ontstaat? Of hoe bijen hun raten bouwen? In het weekend van 14 en 15 juli houden imkers op meer dan 230 locaties open huis. Voor het negende jaar op rij organiseert de Nederlandse... »

Pluim voor vruchtbaarheidszorg Maasziekenhuis Pantein Boxmeer

woensdag 30 mei 2018, 10:17

Freya, de vereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen, heeft opnieuw een Pluim toegekend aan het Team Fertiliteitzorg van Maasziekenhuis Pantein Boxmeer (Beugen). Het Maasziekenhuis is blij met het positieve oordeel over de zorg bij... »

Donderdag 12 april inloopavond herinrichting Loobeek Venray

maandag 9 april 2018, 12:25

Op donderdag 12 april organiseren Waterschap Limburg en de gemeente Venray een inloopbijeenkomst over de herinrichtingsplannen van de Loobeek in Venray. De Loobeek voldoet op dit moment niet aan de doelstellingen van de Europese Kaderrichtlijn... »

Harrie Kaanen prins bij Zorghuis Smakt

maandag 5 februari 2018, 20:58

Tijdens een gezellige bijeenkomst, onder het genot van een hapje en een drankje, is Harrie Kaanen tot prins van Zorghuis Smakt in Smakt gekozen. Hij noemt zich: Prins Harrie dun Urste. De 85-jarige Kaanen is geboren en getogen in Vierlingsbeek.... »

Prins Johan Custers heerst over De Keavers

zondag 7 januari 2018, 11:33

Prins Johan Custers heerst dit jaar over De Keavers, de carnavalsvereniging uit Holthees / Smakt. Prins Johan dun urste (46) woont in Smakt met zijn vriendin Yolanda en hond Herman. Zijn passie is muziek. Hij is de zanger/pianist van rock ’n... »

Dorpsraad Holthees- Smakt stuurt bezwaarschrift over aanleg verdubbeling spoorlijn

zaterdag 11 november 2017, 12:00

Zij steunen de plannen tot elektrificatie en gedeeltelijke verdubbeling van de Maaslijn Nijmegen – Roermond volledig. Maar ze uiten in een bezwaarschrift hun zorgen over de keuzes die gemaakt zijn die de dorpsgemeenschap, Smakt – Holthees zwaar... »

Dr. Peelencultuurprijs voor organisatie van de Kunstroute Holthees-Smakt

zaterdag 9 september 2017, 14:00

Onder luid applaus van de aanwezigen reikten burgemeester Karel an Soest en cultuurwethouder Willy Hendriks - Van Haren van de gemeente Boxmeer zaterdag in de theaterzaal van De Weijer in Boxmeer de Dr. Peelencultuurprijs en de Dr.... »

Inhoud syndiceren