Nieuwsoverzicht Smakt

Harrie Kaanen prins bij Zorghuis Smakt

maandag 5 februari 2018, 19:58

Tijdens een gezellige bijeenkomst, onder het genot van een hapje en een drankje, is Harrie Kaanen tot prins van Zorghuis Smakt in Smakt gekozen. Hij noemt zich: Prins Harrie dun Urste. De 85-jarige Kaanen is geboren en getogen in Vierlingsbeek.... »

Prins Johan Custers heerst over De Keavers

zondag 7 januari 2018, 10:33

Prins Johan Custers heerst dit jaar over De Keavers, de carnavalsvereniging uit Holthees / Smakt. Prins Johan dun urste (46) woont in Smakt met zijn vriendin Yolanda en hond Herman. Zijn passie is muziek. Hij is de zanger/pianist van rock ’n... »

Dorpsraad Holthees- Smakt stuurt bezwaarschrift over aanleg verdubbeling spoorlijn

zaterdag 11 november 2017, 11:00

Zij steunen de plannen tot elektrificatie en gedeeltelijke verdubbeling van de Maaslijn Nijmegen – Roermond volledig. Maar ze uiten in een bezwaarschrift hun zorgen over de keuzes die gemaakt zijn die de dorpsgemeenschap, Smakt – Holthees zwaar... »

Dr. Peelencultuurprijs voor organisatie van de Kunstroute Holthees-Smakt

zaterdag 9 september 2017, 13:00

Onder luid applaus van de aanwezigen reikten burgemeester Karel an Soest en cultuurwethouder Willy Hendriks - Van Haren van de gemeente Boxmeer zaterdag in de theaterzaal van De Weijer in Boxmeer de Dr. Peelencultuurprijs en de Dr.... »

Politie treft gestolen fiets aan in schuur in Smakt

vrijdag 25 augustus 2017, 08:15

Zondag werd er een fiets weggenomen vanaf het 14 Oktoberplein in Overloon. De eigenaar deed hiervan aangifte. De politie trof de fiets na onderzoek aan in een schuur in Smakt. De fiets is weer terug naar de rechtmatige eigenaar. Tegen de verdachte... »

Organisatie Kunstroute Holthees-Smakt genomineerd voor de Dr. Peelenprijs

dinsdag 18 juli 2017, 05:01

Jaarlijks reikt de gemeente Boxmeer de Dr. Peelen Cultuurprijs uit aan die persoon of organisatie in de gemeente Boxmeer die zich door één of meer in het oog springende culturele activiteiten of initiatieven heeft onderscheiden. Sinds 2015 reikt de... »

Zorgresidentie Smakt wordt Zorghuis Smakt

woensdag 24 mei 2017, 14:29

Samen Aangenaam Ouder Worden (SAOW) neemt per heden Zorgresidentie Groep over. Dat maakte het managementteam van SAOW dinsdag bekend. De Zorgresidentie Groep levert sinds 2013 wonen met zorg en geriatrische revalidatie op de locaties Velp en Smakt.... »

'Verzoening dorpsraad Holthees-Smakt en gemeente Boxmeer mislukt'

maandag 15 mei 2017, 12:42

De reeds ingezette mediation heeft niet het verwachte positieve effect gehad op de onderling hoog opgelopen onvrede tussen de dorpsraad van Holthees-Smakt en de gemeente Boxmeer. De gemeente Boxmeer kwalificeert het stuklopen als een grote... »

Documentaire over bedevaartplaats Smakt op Omroep Venray Televisie

vrijdag 17 maart 2017, 14:22

Ter gelegenheid van de viering van het feest van Sint-Jozef in de bedevaartsplaats Smakt op zondag 19 maart, maakte Wim Brinkmans van de Stichting Axideo een tv-documentaire. Smakt is bekend als bedevaartsoord van de heilige Sint Jozef en rond zijn... »

Sjef Seijkens eerste prins van Zorgresidentie Smakt in Smakt

zondag 19 februari 2017, 19:44

Donderdag is tijdens een gezellige bijeenkomst, onder het genot van een hapje en een drankje, Sjef Seijkens tot de eerste prins van Zorgresidentie Smakt in Smakt gekozen. Hij noemt zich Sjef dun Urste. Prins Sjef Seijkens is geboren en getogen als... »

Inhoud syndiceren