Nieuwsoverzicht Oostrum

Bedrijfsfilm De Rooyse Wissel wint twee keer goud tijdens Cannes Corporate Media & TV Awards

zondag 8 oktober 2017, 13:37

De bedrijfsfilm van tbs-kliniek De Rooyse Wissel in Oostrum heeft bij de Cannes Corporate Media & TV Awards twee keer goud gewonnen. In de categorieën Marketing Communication en Medical Films won de film een Golden Dolphin. 'Een mooie film over... »

JOGG-gemeentebord naar Oostrum

woensdag 27 september 2017, 17:28

Kinderen laten opgroeien in een gezonde omgeving met een gezonde leefstijl, dat is het doel van Jongeren op Gezond Gewicht (JOGG). De komende twee maanden zetten de dorpsraad van Oostrum, Puur Counselling & Diëtetiek en SV Oostrum zich... »

Spoorwegovergangen Oostrum afgesloten voor verkeer

donderdag 7 september 2017, 07:13

Zaterdag 16 september is de Witte Vennenweg in Oostrum afgesloten. De Mgr. Hanssenstraat is dan open. Zondag 17 september is tussen 00.00 uur 's nachts en 8.00 uur 's morgens de Mgr. Hanssenstraat afgesloten. De Witte vennenweg is dan voor fietsers... »

Man die René Steegmans doodsloeg meldt zich bij Vincent van Gogh in Venray

dinsdag 5 september 2017, 16:06

De man die in 2002 René Steegmans bij een supermarkt in Venlo doodsloeg heeft zich gemeld bij zorginstelling Vincent van Gogh in Venray. Dat melden onze collega's van Omroep Venlo. Hij staat officieel onder behandeling bij een tbs-kliniek in Almere... »

Man uit Oostrum voor de rechtbank wegens verkrachting met geweld

woensdag 30 augustus 2017, 13:25

Een 33-jarige man uit Oostrum moet op vrijdag 8 september voor de rechtbank van Roermond verschijnen voor het verkrachten van een vrouw uit Venray op vrijdagavond 9 december 2016. De 21-jarige vrouw fietste die avond op de Stationsweg toen ze... »

Vijf jaar cel geëist tegen tbs'er van De Rooyse Wissel in Oostrum

dinsdag 29 augustus 2017, 17:24

Een 33-jarige patiënt van tbs-kliniek De Rooyse Wissel in Oostrum moet als het aan het Openbaar Ministerie (OM) ligt vijf jaar de cel in wegens poging tot doodslag, aanranding en vrijheidsberoving. Dit gebeurde in de tbs-kliniek op 24 oktober 2016... »

Inspiratiebijeenkomst VoordeBuurt in Oostrum

donderdag 24 augustus 2017, 13:53

Speciaal voor verenigingen, organisaties, betrokken buurtbewoners en ondernemers uit Oostrum organiseert RegioBank, samen met de initiatiefnemers van de Oostrumse Kick-off, op 20 september in de kantine van Sportvereniging Oostrum (SVO) de... »

De Rooyse Wissel in Oostrum regelt crisisopvang

vrijdag 11 augustus 2017, 09:28

De Rooyse Wissel in Oostrum gaat per direct de crisisopvang regelen bij huiselijk geweld. De gemeenten in Noord-Limburg, met uitzondering van Mook en Middelaar, hebben hiervoor met het forensisch psychiatrisch centrum overeenstemming bereikt zo... »

Tbs'er ontsnapt uit De Rooyse Wissel

donderdag 10 augustus 2017, 16:12

Donderdag is een 27-jarige tbs'er uit De Rooyse Wissel in Oostrum ontsnapt. De man is inmiddels door de politie aangehouden. Hij was even aan de aandacht van het personeel ontsnapt. Van deze ontsnapping werd een Burgernetmelding uitgegeven om naar... »

Patiënten van De Rooyse Wissel in Oostrum trainen asielhonden

donderdag 20 juli 2017, 09:07

Zes patiënten van tbs-kliniek De Rooyse Wissel hebben de afgelopen tijd zes asielhonden getraind. Zij deden dit onder begeleiding van de organisatie Dutch Cell Dogs. De asielhonden zijn vaak mishandeld of verwaarloosd en hebben daardoor... »

Inhoud syndiceren