Nieuwsoverzicht Oostrum

Politie zoekt eigenaar fiets: mogelijk gestolen op station in Oostrum

zaterdag 25 februari 2017, 13:37

De politie is opzoek naar de eigenaar van deze fiets. Mogelijk is deze fiets weggenomen bij het treinstation in Oostrum. Bent u de eigenaar of weet u van wie deze fiets is: bel dan met de politie via telefoonnummer: 0900 - 88 44. »

Tbs’er die medewerkster aanrandde wordt psychisch onderzocht

dinsdag 7 februari 2017, 15:19

De 32-jarige tbs’er die in oktober vorig jaar een personeelslid van De Rooyse Wissel in Oostrum aanrandde en verwondde wordt binnenkort psychisch onderzocht. De inhoudelijke behandeling van de rechtszaak zal pas op zijn vroegst komende zomer kunnen... »

Werkzaamheden Monseigneur Hanssenstraat Oostrum snel hervat

donderdag 2 februari 2017, 21:19

De werkzaamheden aan de Monseigneur Hanssenstraat in Oostrum worden op maandag 13 februari weer hervat. De aannemer die eerder failliet ging heeft een doorstart gemaakt. Vorige week werd duidelijk dat het grootschalige project vertraging had... »

Tbs'er voor de rechter om aanrandingszaak Rooyse Wissel

woensdag 1 februari 2017, 10:27

Een 32-jarige man staat volgende week dinsdag terecht voor de aanranding van een personeelslid van tbs-kliniek De Rooyse Wissel. De tbs'er vergreep zich aan de vrouw toen zij alleen in de activiteitenruimte waren. Het Openbaar Ministerie (OM)... »

Werkzaamheden Monseigneur Hanssenstraat Oostrum al weken stil

vrijdag 27 januari 2017, 20:30

De werkzaamheden aan de Monseigneur Hanssenstraat in Oostrum liggen al weken stil. De aannemer die het karwei uitvoert is begin januari failliet verklaard en sindsdien komt er geen schot in de reconstructie. In september 2016 startte de... »

Beroving op de Oirloseweg nabij het station in Oostrum

vrijdag 20 januari 2017, 22:41

Vrijdag tussen 19.30 en 20.00 uur heeft er een beroving plaats gevonden op de Oirloseweg in Oostrum in de omgeving van het station. De politie was op zoek maar getuigen van deze beroving. Door een tip van een oplettende getuige werd zojuist (rond... »

Prins Kees I nieuwe heerser van de Karklingels in Oostrum

zondag 15 januari 2017, 13:50

Kees Gommans (25) is zaterdag benoemd tot prins van Aostrum, Lull en d’n Boshuuze. Met zijn adjudanten Tom Kamphuis (25) en Rein Fleurkens (25) en nar Eugène Jakobs (26) gaan zij het komende seizoen voorop bij de Karklingels. In een prachtige en... »

Politie vordert rijbewijs in na roekeloos rijgedrag

vrijdag 13 januari 2017, 12:21

Het rijgedrag van een bestuurder van een personenauto, trok donderdagavond de aandacht van de politie. Bij het NS station in Oostrum passeerde over de Stationsweg met hoge snelheid een personenauto. De politie zette direct een achtervolging in. Het... »

Orde van Verdiensten van CV de Karklingels voor Maarten Arts

vrijdag 30 december 2016, 20:44

De Orde van Verdiensten, de jaarlijkse onderscheiding van carnavalsvereniging De Karklingels uit Oostrum, zal volgend jaar worden uitgereikt aan Maarten Arts. Hij verdiend deze onderscheiding voor zijn jarenlange inzet voor de Oostrumse gemeenschap... »

Politie hield passantenonderzoek in verband zedenmisdrijf in Oostrum

vrijdag 16 december 2016, 21:22

Vrijdagavond 16 december hield de politie een passantenonderzoek in Oostrum in verband met een zedenmisdrijf dat op vrijdag 9 december heeft plaatsgevonden. Rond 20.00 uur werd een jonge vrouw slachtoffer van een zedenmisdrijf op de Hulstweg. »

Inhoud syndiceren