Nieuwsoverzicht Oostrum

Officier van justitie eist werkstraf tegen (voormalig) voorman van Inalfa wegens onzedelijkheden

zaterdag 17 november 2018, 16:16

De Officier van justitie heeft vrijdag voor de rechtbank van Roermond een werkstraf van 200 uur, waarvan 100 voorwaardelijk, geëist tegen een 37-jarige man uit Oostrum. Ali O. inmiddels voormalig voorman bij Inalfa in Venray heeft volgens het... »

'Beau Five Days Inside' van Beau van Erven Dorens wint de Gouden Televizier-Ring

donderdag 11 oktober 2018, 21:49

'Beau Five Days Inside' van Beau van Erven Dorens heeft donderdag de Gouden Televizier-Ring gewonnen. Hij kreeg maar liefst 52 procent van de stemmen van de kijkers. Dit programma van RTL4 moest het opnemen tegen 'De Luizenmoeder' (AVROTROS) en '... »

Tbs'er van De Rooyse Wissel maakt einde aan zijn leven

dinsdag 11 september 2018, 08:46

Een tbs-patiënt van De Rooyse Wissel in Oostrum heeft maandag een einde aan zijn leven gemaakt. Dat meldt de kliniek op haar website. "Als een patiënt die aan onze zorg is toevertrouwd een einde maakt aan zijn leven, dan maakt dat veel indruk.... »

Medewerkster tbs-kliniek De Rooyse Wissel blijkt ook verkracht te zijn

woensdag 15 augustus 2018, 12:21

Op zondag 6 mei 2018 vond in tbs-kliniek De Rooyse Wissel in Oostrum een ingrijpend incident plaats. Een patiënt randde een medewerkster van de tbs-kliniek aan en mishandelde haar. Dat gebeurde bij het dagactiviteitencentrum op het terrein van de... »

Justitie eist achttien maanden cel tegen Oostrumse serie-winkeldief

woensdag 4 juli 2018, 16:15

Voor de rechtbank van Den Haag stond woensdag een 25-jarige man uit Oostrum terecht. De man beroofde meerdere winkels in Schiedam, Zoeterwoude, Gouda, Capelle aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel. Dat meldt RTV Rijnmond. Hij deed alsof hij... »

Verkrachting Venrayse: Drie jaar cel en tbs met dwangverpleging geëist tegen een man uit Hoorn

dinsdag 3 juli 2018, 11:27

Als het aan het Openbaar Ministerie ligt gaat een 34-jarige man uit Hoorn drie jaar de cel in. Ook moet hij tbs met dwangverpleging krijgen. Dat meldt De Limburger. De man stond dinsdag terecht voor de rechtbank van Roermond. De man, die op tbs-... »

‘Naeve de kerk’: Exclusief optreden van Frans Pollux in Oostrum

dinsdag 3 juli 2018, 07:34

Is een dorp nog leefbaar zonder pinautomaat? Komen jongeren weer terug zodra ze kinderen krijgen? En hoe gaat het ondertussen met de fanfare? Aan de hand van typisch hedendaagse dorpsproblemen – ontgroening, vergrijzing, de kracht van krimp – haalt... »

Extra inschrijfavond Gilde Opleidingen op 20 juni

woensdag 13 juni 2018, 11:48

Gilde Opleidingen organiseert op woensdag 20 juni een extra inschrijfmoment. Deze avond is speciaal bedoeld voor geslaagde vmbo- en havo-leerlingen die een mbo-opleiding willen gaan volgen en voor leerlingen die gezakt zijn en kiezen voor een... »

Oostrum krijgt ook glasvezel

vrijdag 8 juni 2018, 00:35

De inzet van de Glasweb-teamleden wordt ook in Oostrum beloond. Na een kort, maar krachtige campagne liepen de aanmeldingen hard binnen. Bedrijven op de Hulst, maar zeker ook de Witte Vennen en vele inwoners kijken uit naar de komst van glasvezel.... »

Patiënt tbs-kliniek De Rooyse in Oostrum filmt eigen 'uitbraak'

donderdag 7 juni 2018, 16:33

Op woensdag 30 mei heeft er naar aanleiding van signalen een controle plaatsgevonden binnen een afdeling in de De Rooyse Wissel in Oostrum. Uit deze signalen is gebleken dat het mogelijk zou zijn om de kamerdeuren van patiëntenkamers, na insluiting... »

Inhoud syndiceren