Nieuwsoverzicht Oostrum

Medewerkster De Rooyse Wissel in Oostrum aangerand en mishandeld

maandag 7 mei 2018, 06:41

In de Rooyse Wissel in Oostrum heeft op zondag 6 mei een ingrijpend incident plaatsgevonden. Een patiënt heeft een medewerkster van de tbs-kliniek aangerand en mishandeld. Dat gebeurde bij het dagactiviteitencentrum op het terrein van de kliniek... »

Auto te water op de A73: Politie helpers in nood

zaterdag 28 april 2018, 07:50

De politie kreeg even na middernacht een melding, dat er op de A73 ter hoogte van de afrit Venray een auto in de sloot lag. Bij aankomst trof de politie inderdaad het voertuig aan. Deze lag op de kop. Het voertuig lag voor 75% onder water... »

Voornemens huisvesting buitenlandse werknemers in boerderij Geijsterseweg 23 in Oostrum

maandag 23 april 2018, 11:07

Firma Hoex heeft voornemens de boerderij aan de Geijstersweg 23 in Oostrum gedurende 10 jaar in gebruik te nemen voor de huisvesting van buitenlandse werknemers. Op het naastgelegen perceel zal een nieuwe woning worden gerealiseerd. Voor deze... »

RTL Nieuws interviewt medewerker De Rooyse Wissel: 'Je staat hier altijd op standje waakzaam'

maandag 16 april 2018, 19:57

RTL Nieuws interviewde dit weekend een medewerker van tbs-kliniek De Rooyse Wissel in Oostrum. Jac Gerrits werkt inmiddels tien jaar in deze kliniek. Hij zegt tegen RTL, veel plezier te hebben in zijn werk omdat hij merkt dat hij voor een patiënt... »

Man uit Oostrum voor de rechtbank van Roermond

woensdag 11 april 2018, 12:57

Een 34-jarige man uit Oostrum moet op vrijdag 20 april voor de rechtbank van Roermond verschijnen wegens het verkrachten van een vrouw uit Venray op vrijdagavond 9 december 2016. De 21-jarige vrouw fietste die avond op de Stationsweg toen ze... »

Word bezoekvrijwilliger bij tbs-kliniek De Rooyse Wissel

dinsdag 3 april 2018, 14:54

Voor veel patiënten van tbs-kliniek De Rooyse Wissel in Oostrum is het moeilijk om het contact met familie en vrienden (weer) op te bouwen en te onderhouden. Eenzaamheid en een sociaal isolement liggen op de loer en bemoeilijken een terugkeer in de... »

Man uit Oostrum aangehouden wegens meerdere diefstallen bij winkels

maandag 26 maart 2018, 16:05

Agenten van Nieuwerkerk aan den IJssel hielden dinsdag 20 maart een 24-jarige man uit Oostrum aan op verdenking van het plegen van een diefstal bij supermarkt MCD aan de Kerklaan in Nieuwerkerk aan den IJssel. De verdachte zou op woensdag 14 maart... »

Man in Oostrum valt naar beneden: Inzet van traumahelikopter

zondag 25 maart 2018, 12:14

Een man in Oostrum is even na 10.15 uur tijdens het klussen naar beneden gevallen. Dit gebeurde in de Van Broekhuizenstraat. De man kwam volgens 1Limburg door onbekende oorzaak ten val. Twee ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen om... »

Renovatie voor D’n Oesterham in Oostrum

dinsdag 13 maart 2018, 11:08

Oostrum start binnenkort met de renovatie van het gemeenschapshuis D’n Oesterham. Maandagavond hebben Joris Roth, voorzitter Stichting Gemeenschapshuis D’n Oesterham en wethouder Anne Thielen hun handtekening onder de ontwikkelovereenkomst gezet.... »

Schrijver Arnon Grunberg wil een week naar de Rooyse Wissel in Oostrum

zaterdag 3 maart 2018, 10:59

Voor zijn nieuwe boek wil de uit Amsterdam afkomstige schrijver Arnon Grunberg in augustus een week naar tbs-kliniek De Rooyse Wissel in Oostrum. Hij wil 'embedded'. Deze term betekent dat een journalist zich schikt naar de groepering, waarbij hij... »

Inhoud syndiceren