Nieuwsoverzicht Oostrum

College deels tegemoet aan verkeersaanpassing kruising Oostrum

donderdag 6 april 2017, 09:00

Het college van burgemeester en wethouders laat een drietal aanpassingen uitvoeren om de verkeerssituatie nabij de kruising Stationsweg-Monseigneur Hanssenstraat in Oostrum te verduidelijken. Dat schrijft het gemeentebestuur in een brief aan de... »

Geen stakende tbs'ers bij De Rooyse Wissel

maandag 27 maart 2017, 14:28

Een oproep van de Bond van Wetsovertreders (BWO) heeft er bij tbs-kliniek De Rooyse Wissel uit Oostrum niet toe geleid dat tbs'ers vanwege vermeende misstanden tot staking overgaan. Dat laat een woordvoerster van het psychiatrisch centrum weten. »

Leerlingen planten bomen in zonnig Oostrum

woensdag 22 maart 2017, 12:55

Leerlingen van basisschool De Meulebeek uit Oostrum hebben woensdagochtend in het bijzijn van wethouder Ike Busser diverse bomen en struiken geplant. Dit deden zij ter ere van de nationale boomfeestdag. »

Oostrumse kinderen planten boomfeestbomen

woensdag 15 maart 2017, 13:21

Bomen verbinden. Dat is het thema van de nationale boomfeestdag 2017 op 22 maart. In de gemeente Venray leggen de leerlingen van basisschool De Meulebeek uit Oostrum de verbinding en planten de bomen. »

Mogelijk verband tussen moordpogingen Oss en Berghem

maandag 6 maart 2017, 20:42

De politie gaat uit van een verband tussen twee moordpogingen in Oss en Berghem, waarvan twee vrouwen het slachtoffer werden. Op woensdag 1 april 2015 rond 20.15 uur werd in een woning aan de Narcishof in Oss de bewoonster beschoten. De vrouw... »

Tbs'er aangehouden om beschieting Oss

maandag 6 maart 2017, 10:55

De politie heeft maandagochtend in tbs-kliniek de Rooyse Wissel in Oostrum een 45-jarige man aangehouden die ervan wordt verdacht te hebben geschoten op een rijschoolhoudster uit het Brabantse Oss. De rijschoolhoudster werd april 2015 in haar woning... »

BWO: drugs- en wapensmokkel in Rooyse Wissel

vrijdag 3 maart 2017, 17:58

De Bond van Wetsovertreders (BWO) heeft patiënten van negen tbs-klinieken opgeroepen tot stakingsacties op 27 en 28 maart. Daarmee wil de bond landelijk aandacht voor de misstanden bij tbs-klinieken. Ook bij de Rooyse Wissel in Oostrum gaat volgens... »

De Karklingels grote winnaar Venrayse optocht

woensdag 1 maart 2017, 13:15

Vastelaovesvereniging De Karklingels uit Oostrum was ook dit jaar wederom succesvol met haar prinsenwagens. Voor de derde keer op rij sleepte de vereniging zowel de Piëlhaascup als de prijs voor beste jeugdpraalwagen in de wacht. Oostrum liet de... »

Politie zoekt eigenaar fiets: mogelijk gestolen op station in Oostrum

zaterdag 25 februari 2017, 14:37

De politie is opzoek naar de eigenaar van deze fiets. Mogelijk is deze fiets weggenomen bij het treinstation in Oostrum. Bent u de eigenaar of weet u van wie deze fiets is: bel dan met de politie via telefoonnummer: 0900 - 88 44. »

Tbs’er die medewerkster aanrandde wordt psychisch onderzocht

dinsdag 7 februari 2017, 16:19

De 32-jarige tbs’er die in oktober vorig jaar een personeelslid van De Rooyse Wissel in Oostrum aanrandde en verwondde wordt binnenkort psychisch onderzocht. De inhoudelijke behandeling van de rechtszaak zal pas op zijn vroegst komende zomer kunnen... »

Inhoud syndiceren