Nieuwsoverzicht Oostrum

Justitie eist achttien maanden cel tegen Oostrumse serie-winkeldief

woensdag 4 juli 2018, 17:15

Voor de rechtbank van Den Haag stond woensdag een 25-jarige man uit Oostrum terecht. De man beroofde meerdere winkels in Schiedam, Zoeterwoude, Gouda, Capelle aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel. Dat meldt RTV Rijnmond. Hij deed alsof hij... »

Verkrachting Venrayse: Drie jaar cel en tbs met dwangverpleging geëist tegen een man uit Hoorn

dinsdag 3 juli 2018, 12:27

Als het aan het Openbaar Ministerie ligt gaat een 34-jarige man uit Hoorn drie jaar de cel in. Ook moet hij tbs met dwangverpleging krijgen. Dat meldt De Limburger. De man stond dinsdag terecht voor de rechtbank van Roermond. De man, die op tbs-... »

‘Naeve de kerk’: Exclusief optreden van Frans Pollux in Oostrum

dinsdag 3 juli 2018, 08:34

Is een dorp nog leefbaar zonder pinautomaat? Komen jongeren weer terug zodra ze kinderen krijgen? En hoe gaat het ondertussen met de fanfare? Aan de hand van typisch hedendaagse dorpsproblemen – ontgroening, vergrijzing, de kracht van krimp – haalt... »

Extra inschrijfavond Gilde Opleidingen op 20 juni

woensdag 13 juni 2018, 12:48

Gilde Opleidingen organiseert op woensdag 20 juni een extra inschrijfmoment. Deze avond is speciaal bedoeld voor geslaagde vmbo- en havo-leerlingen die een mbo-opleiding willen gaan volgen en voor leerlingen die gezakt zijn en kiezen voor een... »

Oostrum krijgt ook glasvezel

vrijdag 8 juni 2018, 01:35

De inzet van de Glasweb-teamleden wordt ook in Oostrum beloond. Na een kort, maar krachtige campagne liepen de aanmeldingen hard binnen. Bedrijven op de Hulst, maar zeker ook de Witte Vennen en vele inwoners kijken uit naar de komst van glasvezel.... »

Patiënt tbs-kliniek De Rooyse in Oostrum filmt eigen 'uitbraak'

donderdag 7 juni 2018, 17:33

Op woensdag 30 mei heeft er naar aanleiding van signalen een controle plaatsgevonden binnen een afdeling in de De Rooyse Wissel in Oostrum. Uit deze signalen is gebleken dat het mogelijk zou zijn om de kamerdeuren van patiëntenkamers, na insluiting... »

VADO Beheer neemt meerderheidsbelang in EMD Tooling uit Oostrum‏

dinsdag 5 juni 2018, 09:13

Het in Eindhoven gevestigde VADO Beheer heeft sinds dinsdag een meerderheidsbelang in EMD Tooling uit Oostrum. EMD Tooling is al meer dan 20 jaar expert in het ontwikkelen, produceren en onderhouden van hoogwaardige industriële gereedschappen zoals... »

Patiënt tbs-kliniek De Rooyse Wissel probeert te ontsnappen

maandag 4 juni 2018, 19:46

Maandagmiddag is een patiënt van tbs-kliniek De Rooyse Wissel in Oostrum erin geslaagd achter een medewerker mee te lopen richting de receptie. Dit had niet mogen gebeuren. Door alert optreden van sociotherapeuten en medewerkers van de receptie... »

Medewerkster De Rooyse Wissel in Oostrum aangerand en mishandeld

maandag 7 mei 2018, 06:41

In de Rooyse Wissel in Oostrum heeft op zondag 6 mei een ingrijpend incident plaatsgevonden. Een patiënt heeft een medewerkster van de tbs-kliniek aangerand en mishandeld. Dat gebeurde bij het dagactiviteitencentrum op het terrein van de kliniek... »

Auto te water op de A73: Politie helpers in nood

zaterdag 28 april 2018, 07:50

De politie kreeg even na middernacht een melding, dat er op de A73 ter hoogte van de afrit Venray een auto in de sloot lag. Bij aankomst trof de politie inderdaad het voertuig aan. Deze lag op de kop. Het voertuig lag voor 75% onder water... »

Inhoud syndiceren