Nieuwsoverzicht Oostrum

Auto’s zwaar beschadigd na ongeval op de Oude Oostrumseweg.

dinsdag 14 mei 2019, 00:13

Rond kwart voor zeven maandagavond is een automobilist op zijn voorganger geklapt meldt dagblad de Limburger Daar zijn voorganger voor een zebrapad moest remmen en hij zelf niet meer op tijd tot stilstand kon komen botste hij op het voertuig voor... »

De Rooyse Wissel krijgt predicaat 'Beste Werkgevers Keurmerk'

dinsdag 19 februari 2019, 13:54

De Rooyse Wissel heeft het predicaat 'Beste Werkgevers Keurmerk' mogen ontvangen. De directieleden van de tbs-kliniek uit Oostrum Hyacinthe van Bussel en Michiel Verhees zijn trots op het behalen van dit keurmerk. Het 'Beste Werkgever Keurmerk'... »

Opvangwoning voor mensen met psychische problemen op de Hulst

vrijdag 15 februari 2019, 16:33

Voor mensen die door psychische problemen niet in staat zijn om zelfstandig te wonen opent "De Vliet" op de Hulst een opvanghuis, voor maximaal vier bewoners. Ook mensen die een half jaar op last van de rechter begeleid moeten wonen, komen hiervoor... »

Helga Cornelissen uit Oostrum derde bij Limburgse Buuttekampioenschappen 2019

zaterdag 12 januari 2019, 00:34

De uit Susteren afkomstige Bas van Neer is vrijdag in de Oranjerie in Roermond uitgeroepen tot Limburgs beste buuttereedner. Hij won de finale van de Limburgse Buuttekampioenschappen 2019. In een uitverkocht huis kreeg Van Neer (43) de meeste... »

Patiënt van tbs-kliniek De Rooyse Wissel in Oostrum overleden na operatie

vrijdag 11 januari 2019, 14:12

Twee weken geleden, is naar nu blijkt een patiënt van tbs-kliniek De Rooyse Wissel in Oostrum overleden na een operatie. De 40-jarige man uit Doetinchem, reed 2,5 jaar geleden in verwarde toestand in Zelhem een kleuter dood. Hij reed in een gestolen... »

De Rooyse Wissel krijgt signalen van relatie tussen medewerker en patiënt

dinsdag 8 januari 2019, 19:35

De Rooyse Wissel in Oostrum heeft signalen binnenkregen dat er sprake zou zijn van een relatie tussen een van hun medewerkers en een patiënt. Binnen de organisatie van de tbs-kliniek is integriteit van essentieel belang en grensoverschrijdend... »

Gewonde bij ongeval op de Oirloseweg in Oostrum

maandag 31 december 2018, 13:00

Op de Oirloseweg in Oostrum is tegen 11.00 uur een auto op zijn kant in de berm geraakt, meldt 1Limburg. Hierbij viel een gewonde. De auto kwam vanuit de richting Oostrum en reed naar Oirlo. Naast twee ambulances en verschillende brandweerwagens... »

Finale Groot Limburgs Buuttekampioenschap 2019 te zien op online platforms van De Limburger

maandag 24 december 2018, 12:59

Op vrijdag 11 januari 2019 vindt in de Oranjerie in Roermond de finale plaats van het Groot Limburgs Buuttekampioenschap 2019. Voorgaande jaren zond L1 hiervan beelden uit. Deze zender is hier onlangs mee gestopt. De Limburger gaat daarom een... »

Update: Melding van vermiste man vanuit De Rooyse Wissel in Oostrum

vrijdag 14 december 2018, 22:01

Vrijdagavond kwam er via Burgernet een melding binnen, dat er een 23-jarige Somalische man werd vermist vanuit tbs-kliniek De Rooyse Wissel in Oostrum . De man was tegen 21.00 uur nog steeds niet aangetroffen. De politie zette het onderzoek voort,... »

Drie jaar cel en wederom tbs voor tbs'er van De Rooyse Wissel in Oostrum

vrijdag 23 november 2018, 16:23

Een 31-jarige tbs'er van tbs-kliniek De Rooysel Wissel is vrijdag voor de rechtbank van Roermond veroordeeld tot drie jaar gevangenisstraf en wederom tbs, meldt 1Limburg. Dit is conform de eis. De man verkrachtte in mei dit jaar een medewerkster... »

Inhoud syndiceren