Nieuwsoverzicht Oostrum

Tbs'er van De Rooyse Wissel maakt einde aan zijn leven

dinsdag 11 september 2018, 09:46

Een tbs-patiënt van De Rooyse Wissel in Oostrum heeft maandag een einde aan zijn leven gemaakt. Dat meldt de kliniek op haar website. "Als een patiënt die aan onze zorg is toevertrouwd een einde maakt aan zijn leven, dan maakt dat veel indruk.... »

Medewerkster tbs-kliniek De Rooyse Wissel blijkt ook verkracht te zijn

woensdag 15 augustus 2018, 13:21

Op zondag 6 mei 2018 vond in tbs-kliniek De Rooyse Wissel in Oostrum een ingrijpend incident plaats. Een patiënt randde een medewerkster van de tbs-kliniek aan en mishandelde haar. Dat gebeurde bij het dagactiviteitencentrum op het terrein van de... »

Justitie eist achttien maanden cel tegen Oostrumse serie-winkeldief

woensdag 4 juli 2018, 17:15

Voor de rechtbank van Den Haag stond woensdag een 25-jarige man uit Oostrum terecht. De man beroofde meerdere winkels in Schiedam, Zoeterwoude, Gouda, Capelle aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel. Dat meldt RTV Rijnmond. Hij deed alsof hij... »

Verkrachting Venrayse: Drie jaar cel en tbs met dwangverpleging geëist tegen een man uit Hoorn

dinsdag 3 juli 2018, 12:27

Als het aan het Openbaar Ministerie ligt gaat een 34-jarige man uit Hoorn drie jaar de cel in. Ook moet hij tbs met dwangverpleging krijgen. Dat meldt De Limburger. De man stond dinsdag terecht voor de rechtbank van Roermond. De man, die op tbs-... »

‘Naeve de kerk’: Exclusief optreden van Frans Pollux in Oostrum

dinsdag 3 juli 2018, 08:34

Is een dorp nog leefbaar zonder pinautomaat? Komen jongeren weer terug zodra ze kinderen krijgen? En hoe gaat het ondertussen met de fanfare? Aan de hand van typisch hedendaagse dorpsproblemen – ontgroening, vergrijzing, de kracht van krimp – haalt... »

Extra inschrijfavond Gilde Opleidingen op 20 juni

woensdag 13 juni 2018, 12:48

Gilde Opleidingen organiseert op woensdag 20 juni een extra inschrijfmoment. Deze avond is speciaal bedoeld voor geslaagde vmbo- en havo-leerlingen die een mbo-opleiding willen gaan volgen en voor leerlingen die gezakt zijn en kiezen voor een... »

Oostrum krijgt ook glasvezel

vrijdag 8 juni 2018, 01:35

De inzet van de Glasweb-teamleden wordt ook in Oostrum beloond. Na een kort, maar krachtige campagne liepen de aanmeldingen hard binnen. Bedrijven op de Hulst, maar zeker ook de Witte Vennen en vele inwoners kijken uit naar de komst van glasvezel.... »

Patiënt tbs-kliniek De Rooyse in Oostrum filmt eigen 'uitbraak'

donderdag 7 juni 2018, 17:33

Op woensdag 30 mei heeft er naar aanleiding van signalen een controle plaatsgevonden binnen een afdeling in de De Rooyse Wissel in Oostrum. Uit deze signalen is gebleken dat het mogelijk zou zijn om de kamerdeuren van patiëntenkamers, na insluiting... »

VADO Beheer neemt meerderheidsbelang in EMD Tooling uit Oostrum‏

dinsdag 5 juni 2018, 09:13

Het in Eindhoven gevestigde VADO Beheer heeft sinds dinsdag een meerderheidsbelang in EMD Tooling uit Oostrum. EMD Tooling is al meer dan 20 jaar expert in het ontwikkelen, produceren en onderhouden van hoogwaardige industriële gereedschappen zoals... »

Patiënt tbs-kliniek De Rooyse Wissel probeert te ontsnappen

maandag 4 juni 2018, 19:46

Maandagmiddag is een patiënt van tbs-kliniek De Rooyse Wissel in Oostrum erin geslaagd achter een medewerker mee te lopen richting de receptie. Dit had niet mogen gebeuren. Door alert optreden van sociotherapeuten en medewerkers van de receptie... »

Inhoud syndiceren