Nieuwsoverzicht Oostrum

Patiënt van De Rooyse Wissel aangehouden in kliniek

donderdag 15 juni 2017, 12:23

Op vrijdag 10 maart is een patiënt van De Rooyse Wissel in Oostrum in de kliniek aangehouden. Hij wordt verdacht van het plegen van een zedenmisdrijf tijdens zijn onbegeleid verlof, aldus de kliniek. De kliniek leeft mee met de betrokkenen. Zij... »

Man die vrouw uit Venray verkrachtte voor de rechter

woensdag 14 juni 2017, 12:13

Een 33-jarige man uit Oostrum moet op 23 juni voor de rechtbank verschijnen voor het verkrachten van een vrouw uit Venray op vrijdagavond 9 december vorig jaar. De 21-jarige vrouw fietste die avond op de Stationsweg toen ze merkte dat er een man... »

De Rooyse Wissel verbetert veiligheid na aanranding

dinsdag 13 juni 2017, 16:14

Tbs-kliniek De Rooyse Wissel uit Oostrum zet zich in om de veiligheid van medewerkers en patiënten te verbeteren nadat in oktober vorig jaar een patiënt zich aan een therapeute vergreep. Dat liet staatssecretaris Klaas Dijkhoff dinsdag aan de Tweede... »

De zomer tegemoet met Babs van Bree en Vincent van Reen

donderdag 8 juni 2017, 09:28

Op zondag 18 juni vindt om 16.00 uur in Oostrum een optreden plaats genaamd ‘Zomerjazz’. Het optreden wordt verzorgd door Babs van Bree en Vincent van Reen, beiden in mei jl. afgestudeerd aan het conservatorium van Maastricht. Deze fantastische... »

Overweg Monseigneur Hanssenstraat in Oostrum afgesloten tijdens spoorwerkzaamheden

maandag 22 mei 2017, 22:07

Tijdens spoorwerkzaamheden is de overweg Monseigneur Hanssenstraat in Oostrum afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid (langs de - voor dagelijkse passanten - vertrouwde route). ProRail vernieuwt van vrijdagavond 16 juni tot en met maandagochtend 19... »

Informatiebijeenkomst over veilig leven in Oostrum

maandag 8 mei 2017, 16:47

Wat kun je als burger zelf doen om de veiligheid te vergroten? En wat doen hulpdiensten hieraan? Het antwoord op deze vragen vind je zaterdag 13 mei op het dorpsplein in Oostrum. Daar presenteren zich onder meer politie, brandweer en ambulancedienst... »

College deels tegemoet aan verkeersaanpassing kruising Oostrum

donderdag 6 april 2017, 09:00

Het college van burgemeester en wethouders laat een drietal aanpassingen uitvoeren om de verkeerssituatie nabij de kruising Stationsweg-Monseigneur Hanssenstraat in Oostrum te verduidelijken. Dat schrijft het gemeentebestuur in een brief aan de... »

Geen stakende tbs'ers bij De Rooyse Wissel

maandag 27 maart 2017, 14:28

Een oproep van de Bond van Wetsovertreders (BWO) heeft er bij tbs-kliniek De Rooyse Wissel uit Oostrum niet toe geleid dat tbs'ers vanwege vermeende misstanden tot staking overgaan. Dat laat een woordvoerster van het psychiatrisch centrum weten. »

Leerlingen planten bomen in zonnig Oostrum

woensdag 22 maart 2017, 12:55

Leerlingen van basisschool De Meulebeek uit Oostrum hebben woensdagochtend in het bijzijn van wethouder Ike Busser diverse bomen en struiken geplant. Dit deden zij ter ere van de nationale boomfeestdag. »

Oostrumse kinderen planten boomfeestbomen

woensdag 15 maart 2017, 13:21

Bomen verbinden. Dat is het thema van de nationale boomfeestdag 2017 op 22 maart. In de gemeente Venray leggen de leerlingen van basisschool De Meulebeek uit Oostrum de verbinding en planten de bomen. »

Inhoud syndiceren