Nieuwsoverzicht Oostrum

De Rooyse Wissel in Oostrum regelt crisisopvang

vrijdag 11 augustus 2017, 09:28

De Rooyse Wissel in Oostrum gaat per direct de crisisopvang regelen bij huiselijk geweld. De gemeenten in Noord-Limburg, met uitzondering van Mook en Middelaar, hebben hiervoor met het forensisch psychiatrisch centrum overeenstemming bereikt zo... »

Tbs'er ontsnapt uit De Rooyse Wissel

donderdag 10 augustus 2017, 16:12

Donderdag is een 27-jarige tbs'er uit De Rooyse Wissel in Oostrum ontsnapt. De man is inmiddels door de politie aangehouden. Hij was even aan de aandacht van het personeel ontsnapt. Van deze ontsnapping werd een Burgernetmelding uitgegeven om naar... »

Patiënten van De Rooyse Wissel in Oostrum trainen asielhonden

donderdag 20 juli 2017, 09:07

Zes patiënten van tbs-kliniek De Rooyse Wissel hebben de afgelopen tijd zes asielhonden getraind. Zij deden dit onder begeleiding van de organisatie Dutch Cell Dogs. De asielhonden zijn vaak mishandeld of verwaarloosd en hebben daardoor... »

Bond van Wetsovertreders en De Rooyse Wissel gaan met elkaar in gesprek

zondag 9 juli 2017, 10:39

De Bond van Wetsovertreders (BWO) en De Rooyse Wissel gaan dinsdag met elkaar in gesprek. Het gesprek heeft nog niet als doel om de klachten op tafel te leggen alleen om elkaar beter te leren kennen, en wat de BWO betreft daarna een vervolggesprek... »

Patiënt van De Rooyse Wissel aangehouden in kliniek

donderdag 15 juni 2017, 12:23

Op vrijdag 10 maart is een patiënt van De Rooyse Wissel in Oostrum in de kliniek aangehouden. Hij wordt verdacht van het plegen van een zedenmisdrijf tijdens zijn onbegeleid verlof, aldus de kliniek. De kliniek leeft mee met de betrokkenen. Zij... »

Man die vrouw uit Venray verkrachtte voor de rechter

woensdag 14 juni 2017, 12:13

Een 33-jarige man uit Oostrum moet op 23 juni voor de rechtbank verschijnen voor het verkrachten van een vrouw uit Venray op vrijdagavond 9 december vorig jaar. De 21-jarige vrouw fietste die avond op de Stationsweg toen ze merkte dat er een man... »

De Rooyse Wissel verbetert veiligheid na aanranding

dinsdag 13 juni 2017, 16:14

Tbs-kliniek De Rooyse Wissel uit Oostrum zet zich in om de veiligheid van medewerkers en patiënten te verbeteren nadat in oktober vorig jaar een patiënt zich aan een therapeute vergreep. Dat liet staatssecretaris Klaas Dijkhoff dinsdag aan de Tweede... »

De zomer tegemoet met Babs van Bree en Vincent van Reen

donderdag 8 juni 2017, 09:28

Op zondag 18 juni vindt om 16.00 uur in Oostrum een optreden plaats genaamd ‘Zomerjazz’. Het optreden wordt verzorgd door Babs van Bree en Vincent van Reen, beiden in mei jl. afgestudeerd aan het conservatorium van Maastricht. Deze fantastische... »

Overweg Monseigneur Hanssenstraat in Oostrum afgesloten tijdens spoorwerkzaamheden

maandag 22 mei 2017, 22:07

Tijdens spoorwerkzaamheden is de overweg Monseigneur Hanssenstraat in Oostrum afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid (langs de - voor dagelijkse passanten - vertrouwde route). ProRail vernieuwt van vrijdagavond 16 juni tot en met maandagochtend 19... »

Informatiebijeenkomst over veilig leven in Oostrum

maandag 8 mei 2017, 16:47

Wat kun je als burger zelf doen om de veiligheid te vergroten? En wat doen hulpdiensten hieraan? Het antwoord op deze vragen vind je zaterdag 13 mei op het dorpsplein in Oostrum. Daar presenteren zich onder meer politie, brandweer en ambulancedienst... »

Inhoud syndiceren