Nieuwsoverzicht Oirlo

Eerste exemplaar 'Dwarsligger' tweede boek van Ten Duijf overhandigd aan Bas van der Zwaan (L1)

maandag 29 oktober 2018, 09:08

Drie jaar geleden maakte oud-Oirlonaar Ten Duijf zijn debuut als schrijver van het kinderboek 'Wijsmuts is jarig'. Door de kinderen werd zijn verhaal zeer enthousiast ontvangen en dat stimuleerde hem een poging te wagen een nieuw boek te schrijven... »

Muziekvereniging Ons Genoegen Oirlo viert 110-jarig bestaan

dinsdag 23 oktober 2018, 10:26

Op zaterdag 27 oktober viert Muziekvereniging Ons Genoegen Oirlo haar 110-jarig jubileum in de Schouwburg van Venray met het spectaculaire jubileumconcert ‘Music Makes Memories’. Dat muziek verbroedert en onvergetelijke herinneringen achterlaat wil... »

Wulf en $HIRAK afsluiters Zomaarpop Festival 2018

maandag 17 september 2018, 11:44

Vrijdag was de Zomaarpop Pré-party, voorheen bekend als de Kick-Off. De opwarmer voor het Zomaarpop Festival in Oirlo maar dan in een nieuw jasje gestoken. Ook het lanceren van de line-up was anders dan anders en werd in tegenstelling tot andere... »

Verkrachting vrouw uit Oirlo: Politie Limburg door het stof

zaterdag 4 augustus 2018, 07:47

In de zaak van de verkrachting van een destijds 21-jarige vrouw uit Oirlo, door een tbs'er van tbs-kliniek De Rooyse Wissel in Oostrum op vrijdag 9 december 2016, gaat de politie nu door het stof. Zij hebben excuses gemaakt aan de vrouw, meldt de... »

Glas-in-lood ramen Sint-Gertrudiskerk Oirlo beschadigd

woensdag 11 juli 2018, 12:24

Vijf glas-in-lood ramen van de Sint-Gertrudiskerk in Oirlo werden vorige week beschadigd door een bal. Een getuige zag de jongens hiermee spelen op de Deputé Petersstraat. Het is de derde keer in een vrij korte periode, dat er schade aan de ramen... »

Oirlo neemt afscheid van hun geliefde pastoor Harrie Te Plate

woensdag 4 april 2018, 10:11

Pastoor Harrie Te Plate legde op 8 maart na 31 jaar zijn werkzaamheden neer in de parochie van Oirlo. Het kerkbestuur is de pastoor dankbaar voor de grote betrokkenheid en zijn enorme toewijding in het Venrayse kerkdorp. Het kerkbestuur wil alle... »

Zondag Try Out Concert ONFK van Fanfare Ons Genoegen Oirlo

maandag 26 maart 2018, 10:02

Op zaterdag 14 april zal de fanfare van Muziekvereniging Ons Genoegen Oirlo deelnemen aan de Open Nederlandse Fanfare Kampioenschappen (ONFK) in Schouwburg de Lawei in Drachten. Het ONFK wordt sinds 2010 georganiseerd door Stichting Frysk Fanfare... »

Solisten en Ensemble Festival van federatie van muziekgezelschappen

woensdag 14 maart 2018, 10:35

Afgelopen weekend vond het Solisten en Ensemble Festival van de federatie van muziekgezelschappen in de gemeente Venray plaats. Tijdens dit festival waren er 110 optredens van muzikanten uit al de Harmonieën, Fanfares en Muziekgezelschappen aan... »

Pannenkoekfeest: Kinderen bakken voor opa’s en oma’s

maandag 5 maart 2018, 11:08

Op vrijdag 16 maart is het Nationale Pannenkoekdag. Dan organiseren 50 scholen in Limburg een pannenkoekfeest voor jong en oud. Opa’s en oma’s en ouderen uit verzorgingshuizen worden op die dag in het zonnetje gezet. Lekker samen pannenkoeken... »

Onderhoudswerkzaamheden in fruitboomgaard De Blakt in Oirlo

donderdag 8 februari 2018, 06:05

In de hoogstamfruitboomgaard aan de Blakterweg in Oirlo dienen regelmatig onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd te worden. Op de landelijke NL-doet dag gaat men fruitbomen snoeien, stamlot verwijderen en een aantal boomkasten vervangen. Ook gaat men... »

Inhoud syndiceren