Nieuwsoverzicht Oirlo

Koninklijke onderscheiding voor Oirlonaar Wim Michels

vrijdag 24 februari 2017, 21:00

Loco-burgemeester Jan Loonen heeft een koninklijke onderscheiding uitgereikt aan Wim Michels (58) uit Oirlo. Bij zijn afscheid als voorzitter van muziekvereniging Ons Genoegen werd hij lid in de Orde van Oranje-Nassau. »

Arvalis Oirlo verhuist naar Villa Flora in Venlo

donderdag 23 februari 2017, 12:51

Het kantoor van adviesbureau Arvalis in Oirlo verhuist met ingang van 1 maart 2017 naar Villa Flora in Venlo. Dé plek waar innovatie in de regio wordt aangezwengeld. Dat Arvalis zich al meer dan 10 jaar inzet om de ambities van onder meer... »

Tweede plaats Ons Genoegen Oirlo bij Nederlands Kampioenschap

zaterdag 4 februari 2017, 14:51

De slagwerkgroep van muziekvereniging Ons Genoegen uit Oirlo heeft tijdens het Nederlands Kampioenschap in het Noord-Brabantse Oosterhout een tweede plaats bemachtigd. Onder leiding van instructeur Bart Jeuken wist de groep muzikanten een score van... »

Fruitbomen snoeien in De Blakt

woensdag 25 januari 2017, 09:23

De stichting Instandhouding Kleine Landschapselementen (IKL) gaat zaterdag 18 februari met vrijwilligers fruitbomen snoeien in De Blakt, tussen Oirlo en Venray. Meedoen kost niets en het IKL zorgt voor gereedschap en begeleiding. Het IKL zorgt in... »

Scholieren basisschool EigenWijs zamelen geld in voor KiKa

woensdag 18 januari 2017, 09:57

Vol trots presenteerden een aantal leerlingen van de Oirlose basisschool EigenWijs deze week een cheque voor KiKa. In totaal werd een bedrag van 545,46 euro ingezameld. »

Prins Han I heerser De Spurriemök in Oirlo

zondag 8 januari 2017, 19:45

Onder grote belangstelling werd Han van de Sande zondagmiddag gekozen tot prins van De Spurriemök in Oirlo. Prins Han I wordt tijdens de vastelaovesperiode terzijde gestaan door prinses Elma. De prins is in het dagelijks leven werkzaam in zijn eigen... »

Vitelia: vooralsnog geen problemen door laag waterpeil Maas

zaterdag 7 januari 2017, 11:37

De stremming van de scheepvaart over de Maas tussen Grave en Sambeek bezorgt tal van bedrijven uit de regio kopzorgen. Veevoercoöperatie Vitelia ervaart daarentegen vooralsnog geen problemen door het lage waterpeil. Toch wordt al voorzichtig aan... »

Slagwerkgroep Ons Genoegen Oirlo naar Nederlands Kampioenschap

woensdag 4 januari 2017, 11:13

De slagwerkgroep van muziekvereniging Ons Genoegen uit Oirlo neemt zaterdag 4 februari deel aan het Nederlands Kampioenschap in theater De Bussel in het Noord-Brabantse Oosterhout. Ensembles die in 2016 in hun eigen divisie een score van 85 punten... »

Snelwegrestaurant AC Venray wordt omgebouwd tot succesformule La Place

maandag 2 januari 2017, 22:48

De achttien wegrestaurants van keten AC, waaronder die naast de A73 nabij Venray-Oirlo, zijn opgekocht door Jumbo en worden binnenkort omgeturnd tot La Place. Investeerder GR8 Investments, tot dusver eigenaar, maakte eerder vandaag bekend de AC... »

Oirlose basisschool hekelt overlast hondenpoep

zaterdag 3 december 2016, 12:38

Leerlingen van basisschool Eigenwijs uit Oirlo komen regelmatig met poep onder hun schoenen naar school. Tot groot ongenoegen van de school. De hondenstront wordt veelal aangetroffen op het trottoir aan de Hogeweg, tussen de Sint Machutusstraat en... »

Inhoud syndiceren