Nieuwsoverzicht Oirlo

Woensdag eerste storting beton Kipster

dinsdag 18 april 2017, 17:19

Woensdag zal gedeputeerde Hubert Mackus het eerste beton komen storten als officiele starthandeling van de bouw van de Kipster aan de Wüsterweg tussen Oirlo en Castenray. Om 15.00 uur zal er een welkomstwoord zijn. Vervolgens zal dhr. Mackus na een... »

Spoorwegovergang bij Oirlo blijft behouden

woensdag 12 april 2017, 15:03

Spoorwegovergang Boddenbroek bij Oirlo blijft definitief behouden. De dorpsraad had daarop aangedrongen en vond gehoor bij ProRail, die eerder nog het voornemen had de overgang definitief te sluiten. Dat zegt Anita Emonts, vicevoorzitter dorpsraad... »

Werkzaamheden aan wegen in Blitterswijck en Oirlo

vrijdag 7 april 2017, 11:28

In Blitterswijck vinden van 12 tot en met 14 april wegwerkzaamheden plaats. Er wordt onderhoud gepleegd op de Blitterswijckseweg en de Ooyenseweg. Het verkeer naar Blitterswijck wordt vanuit Wanssum via de Langstraat door een verkeersregelaar... »

Circusconcert in gemeenschapshuis Oirlo

woensdag 5 april 2017, 10:12

De fanfare van muziekvereniging Ons Genoegen Oirlo organiseert op zaterdag 15 april een circusconcert. Het evenement zal plaatsvinden in gemeenschapshuis De Linde in Oirlo. »

Koninklijke onderscheiding voor Oirlonaar Wim Michels

vrijdag 24 februari 2017, 22:00

Loco-burgemeester Jan Loonen heeft een koninklijke onderscheiding uitgereikt aan Wim Michels (58) uit Oirlo. Bij zijn afscheid als voorzitter van muziekvereniging Ons Genoegen werd hij lid in de Orde van Oranje-Nassau. »

Arvalis Oirlo verhuist naar Villa Flora in Venlo

donderdag 23 februari 2017, 13:51

Het kantoor van adviesbureau Arvalis in Oirlo verhuist met ingang van 1 maart 2017 naar Villa Flora in Venlo. Dé plek waar innovatie in de regio wordt aangezwengeld. Dat Arvalis zich al meer dan 10 jaar inzet om de ambities van onder meer... »

Tweede plaats Ons Genoegen Oirlo bij Nederlands Kampioenschap

zaterdag 4 februari 2017, 15:51

De slagwerkgroep van muziekvereniging Ons Genoegen uit Oirlo heeft tijdens het Nederlands Kampioenschap in het Noord-Brabantse Oosterhout een tweede plaats bemachtigd. Onder leiding van instructeur Bart Jeuken wist de groep muzikanten een score van... »

Fruitbomen snoeien in De Blakt

woensdag 25 januari 2017, 10:23

De stichting Instandhouding Kleine Landschapselementen (IKL) gaat zaterdag 18 februari met vrijwilligers fruitbomen snoeien in De Blakt, tussen Oirlo en Venray. Meedoen kost niets en het IKL zorgt voor gereedschap en begeleiding. Het IKL zorgt in... »

Scholieren basisschool EigenWijs zamelen geld in voor KiKa

woensdag 18 januari 2017, 10:57

Vol trots presenteerden een aantal leerlingen van de Oirlose basisschool EigenWijs deze week een cheque voor KiKa. In totaal werd een bedrag van 545,46 euro ingezameld. »

Prins Han I heerser De Spurriemök in Oirlo

zondag 8 januari 2017, 20:45

Onder grote belangstelling werd Han van de Sande zondagmiddag gekozen tot prins van De Spurriemök in Oirlo. Prins Han I wordt tijdens de vastelaovesperiode terzijde gestaan door prinses Elma. De prins is in het dagelijks leven werkzaam in zijn eigen... »

Inhoud syndiceren