Nieuwsoverzicht Oirlo

Ons Genoegen uit Oirlo huldigt jubilarissen

zondag 16 juli 2017, 20:48

Afgelopen vrijdag heeft muziekvereniging Ons Genoegen uit Oirlo tijdens de laatste repetitieavond een drietal jubilarissen gehuldigd. Theo Willems. Hij speelt al 50 jaar bastrombone bij de fanfare. Joep Verstappen, is al 50 jaar lid. Hij is al een... »

Ongeluk motorrijder: traumahelikopter opgeroepen

vrijdag 23 juni 2017, 07:39

Op de A73 nabij Oirlo is even voor 07.00 uur een ongeval gebeurd met een motorrijder. Naast de ambulance en de brandweer werd hierbij ook een traumahelikopter opgeroepen. De A73 tussen Horst en Venray was een tijdlang dicht voor onderzoek. Er... »

Buurtlabel voor Oirlose verkeersinzet

woensdag 3 mei 2017, 13:23

Tijdens een thema-avond over verkeer nam de dorpsraad van Oirlo vorige week het Buurtlabel Veilig Verkeer in ontvangst. Het label is een initiatief van de maatschappelijke organisatie Veilig Verkeer Nederland (VVN) en wordt voor een periode van... »

Woensdag eerste storting beton Kipster

dinsdag 18 april 2017, 17:19

Woensdag zal gedeputeerde Hubert Mackus het eerste beton komen storten als officiele starthandeling van de bouw van de Kipster aan de Wüsterweg tussen Oirlo en Castenray. Om 15.00 uur zal er een welkomstwoord zijn. Vervolgens zal dhr. Mackus na een... »

Spoorwegovergang bij Oirlo blijft behouden

woensdag 12 april 2017, 15:03

Spoorwegovergang Boddenbroek bij Oirlo blijft definitief behouden. De dorpsraad had daarop aangedrongen en vond gehoor bij ProRail, die eerder nog het voornemen had de overgang definitief te sluiten. Dat zegt Anita Emonts, vicevoorzitter dorpsraad... »

Werkzaamheden aan wegen in Blitterswijck en Oirlo

vrijdag 7 april 2017, 11:28

In Blitterswijck vinden van 12 tot en met 14 april wegwerkzaamheden plaats. Er wordt onderhoud gepleegd op de Blitterswijckseweg en de Ooyenseweg. Het verkeer naar Blitterswijck wordt vanuit Wanssum via de Langstraat door een verkeersregelaar... »

Circusconcert in gemeenschapshuis Oirlo

woensdag 5 april 2017, 10:12

De fanfare van muziekvereniging Ons Genoegen Oirlo organiseert op zaterdag 15 april een circusconcert. Het evenement zal plaatsvinden in gemeenschapshuis De Linde in Oirlo. »

Koninklijke onderscheiding voor Oirlonaar Wim Michels

vrijdag 24 februari 2017, 22:00

Loco-burgemeester Jan Loonen heeft een koninklijke onderscheiding uitgereikt aan Wim Michels (58) uit Oirlo. Bij zijn afscheid als voorzitter van muziekvereniging Ons Genoegen werd hij lid in de Orde van Oranje-Nassau. »

Arvalis Oirlo verhuist naar Villa Flora in Venlo

donderdag 23 februari 2017, 13:51

Het kantoor van adviesbureau Arvalis in Oirlo verhuist met ingang van 1 maart 2017 naar Villa Flora in Venlo. Dé plek waar innovatie in de regio wordt aangezwengeld. Dat Arvalis zich al meer dan 10 jaar inzet om de ambities van onder meer... »

Tweede plaats Ons Genoegen Oirlo bij Nederlands Kampioenschap

zaterdag 4 februari 2017, 15:51

De slagwerkgroep van muziekvereniging Ons Genoegen uit Oirlo heeft tijdens het Nederlands Kampioenschap in het Noord-Brabantse Oosterhout een tweede plaats bemachtigd. Onder leiding van instructeur Bart Jeuken wist de groep muzikanten een score van... »

Inhoud syndiceren