Nieuwsoverzicht Oirlo

LLTB-voorzitter Leon Faasen “keihard optreden tegen dierenactivisten“

donderdag 16 mei 2019, 21:51

Als het aan LLTB-voorzitter Leon Faasen ligt, moeten de politiek, de politie en het Openbaar Ministerie keihard optreden tegen dierenactivisten. Zo niet, dan zijn Nederlandse boeren en tuinders vogelvrij. »

Oirloseheide in Venray afgesloten

maandag 13 mei 2019, 09:19

In Venray is de Oirloseheide afgesloten. De afsluiting heeft te maken met graafwerkzaamheden. Ter plaatse is een omleidingsroute van toepassing die met gele bebording is aangegeven. De afsluiting duurt t/m 21 mei. »

Daan Loonen Limburgs Kampioen Xylofoon/Marimba

zondag 17 maart 2019, 22:15

Zondag 17 maart vond in Melick de Limburgs Kampioenswedstrijden Solisten en kleine Ensembles voor slagwerkers plaats. Vanuit Muziekvereniging Ons Genoegen uit Oirlo namen Guus Reintjes en Daan Loonen hieraan deel. »

OJC Watjang organiseert een ouderavond over puberbrein en risicogedrag

donderdag 14 maart 2019, 14:30

Uit onderzoek blijkt dat drugsgebruik binnen Nederland een steeds groter maatschappelijk probleem is. Het jongerencentrum in Oirlo vindt het belangrijk om dit probleem te erkennen en het voortouw te nemen in het voorlichten. »

Schuurtje uitgebrand in Oirlo

vrijdag 18 januari 2019, 00:45

In Oirlo nabij de Blakterweg is donderdagavond rond 19.00 uur een schuurtje in brand gevlogen. De gealarmeerde brandweer was snel ter plaatse om het vuur te bedwingen, en kon een naast de schuur geparkeerde caravan behouden. Die is wel wat... »

Bijna 5.000 euro voor twee goede doelen in Oirlo en Venray

dinsdag 1 januari 2019, 07:05

De verkoop van het boek 'Dwarsligger', geschreven en uitgebracht door oud-Oirlonaar Ten Duijf, heeft voor de uitbreiding van de urnenmuur bij de kerk in Oirlo 3.000 euro opgeleverd. Tijdens een bijeenkomst in het Venrays Museum mocht een... »

Directeur Hans Hebben neemt afscheid van basisschool EigenWijs in Oirlo

woensdag 19 december 2018, 13:06

Hans Hebben rondt deze week zijn werkzaamheden als directeur van basisschool EigenWijs in Oirlo af. Hij blijft werkzaam voor SPOVenray en wordt naast directeur van basisschool de Kruudwis in de Venrayse wijk Landweert (zie foto), waar hij al werkt,... »

Bronzen Waarderingspenning voor Annie Nabben-Steeghs

woensdag 12 december 2018, 16:45

Burgemeester Hans Gilissen heeft aan Annie Nabben-Steeghs (75) de Bronzen Waarderingspenning van de gemeente Venray uitgereikt in het kader van haar afscheid van de KBO Oirlo. Sinds 2007 neemt Annie Nabben deel in het bestuur van de KBO in... »

Gezamenlijk kerstconcert van Muziekvereniging Ons Genoegen Oirlo en het Venrays Mannenkoor

maandag 10 december 2018, 15:34

Op zaterdag 22 december geeft Muziekvereniging Ons Genoegen uit Oirlo haar jaarlijkse kerstconcert. Dit jaar is dat weer in de kerk van Oirlo waar in samenwerking met het Venrays Mannenkoort een gevarieerd kerstprogramma wordt uitgevoerd. De ruim... »

Eerste exemplaar 'Dwarsligger' tweede boek van Ten Duijf overhandigd aan Bas van der Zwaan (L1)

maandag 29 oktober 2018, 10:08

Drie jaar geleden maakte oud-Oirlonaar Ten Duijf zijn debuut als schrijver van het kinderboek 'Wijsmuts is jarig'. Door de kinderen werd zijn verhaal zeer enthousiast ontvangen en dat stimuleerde hem een poging te wagen een nieuw boek te schrijven... »

Inhoud syndiceren