Nieuwsoverzicht Oirlo

Oirlo neemt afscheid van hun geliefde pastoor Harrie Te Plate

woensdag 4 april 2018, 11:11

Pastoor Harrie Te Plate legde op 8 maart na 31 jaar zijn werkzaamheden neer in de parochie van Oirlo. Het kerkbestuur is de pastoor dankbaar voor de grote betrokkenheid en zijn enorme toewijding in het Venrayse kerkdorp. Het kerkbestuur wil alle... »

Zondag Try Out Concert ONFK van Fanfare Ons Genoegen Oirlo

maandag 26 maart 2018, 11:02

Op zaterdag 14 april zal de fanfare van Muziekvereniging Ons Genoegen Oirlo deelnemen aan de Open Nederlandse Fanfare Kampioenschappen (ONFK) in Schouwburg de Lawei in Drachten. Het ONFK wordt sinds 2010 georganiseerd door Stichting Frysk Fanfare... »

Solisten en Ensemble Festival van federatie van muziekgezelschappen

woensdag 14 maart 2018, 11:35

Afgelopen weekend vond het Solisten en Ensemble Festival van de federatie van muziekgezelschappen in de gemeente Venray plaats. Tijdens dit festival waren er 110 optredens van muzikanten uit al de Harmonieën, Fanfares en Muziekgezelschappen aan... »

Pannenkoekfeest: Kinderen bakken voor opa’s en oma’s

maandag 5 maart 2018, 12:08

Op vrijdag 16 maart is het Nationale Pannenkoekdag. Dan organiseren 50 scholen in Limburg een pannenkoekfeest voor jong en oud. Opa’s en oma’s en ouderen uit verzorgingshuizen worden op die dag in het zonnetje gezet. Lekker samen pannenkoeken... »

Onderhoudswerkzaamheden in fruitboomgaard De Blakt in Oirlo

donderdag 8 februari 2018, 07:05

In de hoogstamfruitboomgaard aan de Blakterweg in Oirlo dienen regelmatig onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd te worden. Op de landelijke NL-doet dag gaat men fruitbomen snoeien, stamlot verwijderen en een aantal boomkasten vervangen. Ook gaat men... »

Kevin Gommans uitgeroepen als prins in Oirlo

zondag 7 januari 2018, 19:12

Zondag is in Oirlo Kevin Gommans uitgeroepen als de nieuwe prins van De Spurriemöken in Oirlo. Prins Kevin (Gommans) d'n Urste is 27 jaar en geboren in Nijmegen. Hij is werkzaam bij trostomatenkwekerij Geurts in Oirlo. Zijn hobby's zijn PSV kijken... »

Muziekvereniging Ons Genoegen en zangeres Auke Classens uit Oirlo geven kerstconcert

dinsdag 12 december 2017, 11:25

Op zaterdag 16 december geeft Muziekvereniging Ons Genoegen uit Oirlo haar jaarlijkse kerstconcert. Dit jaar is dat weer in de kerk van Oirlo waar samen met het zangeres Auke Classens een gevarieerd kerstprogramma wordt uitgevoerd. »

Rooiing bomen Oirlo

woensdag 20 september 2017, 11:45

Zaterdag 23 september zal de hoofdstraat in Oirlo worden afgesloten voor het verkeer. Het kerkbestuur heeft besloten om op de begraafplaats bomen te gaan rooien. Dit besluit werd genomen nadat twee maanden geleden de kerkhofmuur over een lengte van... »

Haanburgers binnenkort te koop in de winkel

maandag 11 september 2017, 14:54

Bij de nieuwe stal van Kipster in Oirlo worden deze week de eerste van de 24 duizend hanen die in de stal leven, naar de slacht getransporteerd. Zij hebben dan een leeftijd van zestien weken en volgens planning liggen de haanburgers vanaf eind... »

Kipster in Oirlo opent vrijdag 15 september haar deuren

donderdag 7 september 2017, 16:24

Op vrijdag 15 september opent in de gemeente Venray de meest dier-, milieu- en mensvriendelijke boerderij voor legkippen ter wereld. De boerderij is ontworpen rond de instincten en de behoeften van de kip. 1.100 zonnepanelen maken de boerderij... »

Inhoud syndiceren