Nieuwsoverzicht Oirlo

Daan Loonen Limburgs Kampioen Xylofoon/Marimba

zondag 17 maart 2019, 21:15

Zondag 17 maart vond in Melick de Limburgs Kampioenswedstrijden Solisten en kleine Ensembles voor slagwerkers plaats. Vanuit Muziekvereniging Ons Genoegen uit Oirlo namen Guus Reintjes en Daan Loonen hieraan deel. »

OJC Watjang organiseert een ouderavond over puberbrein en risicogedrag

donderdag 14 maart 2019, 13:30

Uit onderzoek blijkt dat drugsgebruik binnen Nederland een steeds groter maatschappelijk probleem is. Het jongerencentrum in Oirlo vindt het belangrijk om dit probleem te erkennen en het voortouw te nemen in het voorlichten. »

Schuurtje uitgebrand in Oirlo

donderdag 17 januari 2019, 23:45

In Oirlo nabij de Blakterweg is donderdagavond rond 19.00 uur een schuurtje in brand gevlogen. De gealarmeerde brandweer was snel ter plaatse om het vuur te bedwingen, en kon een naast de schuur geparkeerde caravan behouden. Die is wel wat... »

Bijna 5.000 euro voor twee goede doelen in Oirlo en Venray

dinsdag 1 januari 2019, 06:05

De verkoop van het boek 'Dwarsligger', geschreven en uitgebracht door oud-Oirlonaar Ten Duijf, heeft voor de uitbreiding van de urnenmuur bij de kerk in Oirlo 3.000 euro opgeleverd. Tijdens een bijeenkomst in het Venrays Museum mocht een... »

Directeur Hans Hebben neemt afscheid van basisschool EigenWijs in Oirlo

woensdag 19 december 2018, 12:06

Hans Hebben rondt deze week zijn werkzaamheden als directeur van basisschool EigenWijs in Oirlo af. Hij blijft werkzaam voor SPOVenray en wordt naast directeur van basisschool de Kruudwis in de Venrayse wijk Landweert (zie foto), waar hij al werkt,... »

Bronzen Waarderingspenning voor Annie Nabben-Steeghs

woensdag 12 december 2018, 15:45

Burgemeester Hans Gilissen heeft aan Annie Nabben-Steeghs (75) de Bronzen Waarderingspenning van de gemeente Venray uitgereikt in het kader van haar afscheid van de KBO Oirlo. Sinds 2007 neemt Annie Nabben deel in het bestuur van de KBO in... »

Gezamenlijk kerstconcert van Muziekvereniging Ons Genoegen Oirlo en het Venrays Mannenkoor

maandag 10 december 2018, 14:34

Op zaterdag 22 december geeft Muziekvereniging Ons Genoegen uit Oirlo haar jaarlijkse kerstconcert. Dit jaar is dat weer in de kerk van Oirlo waar in samenwerking met het Venrays Mannenkoort een gevarieerd kerstprogramma wordt uitgevoerd. De ruim... »

Eerste exemplaar 'Dwarsligger' tweede boek van Ten Duijf overhandigd aan Bas van der Zwaan (L1)

maandag 29 oktober 2018, 09:08

Drie jaar geleden maakte oud-Oirlonaar Ten Duijf zijn debuut als schrijver van het kinderboek 'Wijsmuts is jarig'. Door de kinderen werd zijn verhaal zeer enthousiast ontvangen en dat stimuleerde hem een poging te wagen een nieuw boek te schrijven... »

Muziekvereniging Ons Genoegen Oirlo viert 110-jarig bestaan

dinsdag 23 oktober 2018, 10:26

Op zaterdag 27 oktober viert Muziekvereniging Ons Genoegen Oirlo haar 110-jarig jubileum in de Schouwburg van Venray met het spectaculaire jubileumconcert ‘Music Makes Memories’. Dat muziek verbroedert en onvergetelijke herinneringen achterlaat wil... »

Wulf en $HIRAK afsluiters Zomaarpop Festival 2018

maandag 17 september 2018, 11:44

Vrijdag was de Zomaarpop Pré-party, voorheen bekend als de Kick-Off. De opwarmer voor het Zomaarpop Festival in Oirlo maar dan in een nieuw jasje gestoken. Ook het lanceren van de line-up was anders dan anders en werd in tegenstelling tot andere... »

Inhoud syndiceren