Nieuwsoverzicht Merselo

Harrie Michels in het zonnetje gezet door Heemkundestichting ’t Raokeliezer Mèrsele

dinsdag 10 januari 2017, 16:53

Heemkundestichting ’t Raokeliezer Mèrsele heeft de 83-jarige Harrie Michels in het zonnetje gezet vanwege zijn tomeloze inzet voor de door Michels gestarte graanveldjes. De in het oog springende veldjes hebben in de loop der jaren een educatief... »

Bas Litjens prins van De Zagewetters in Merselo

zondag 8 januari 2017, 12:24

Tijdens het prinsenbal is Bas Litjens uitgeroepen tot prins van De Zagewetters in Merselo. Prins Bas I wordt tijdens de vastelaovesperiode bijgestaan door zijn prinses Angela, nar Wout de Backer en narrinneke Anne. Litjens is tegelzetter bij XBI.... »

Orde van Verdienste van De Zagewetters voor Theo Koppes

vrijdag 6 januari 2017, 21:38

Op zondag 29 januari 2017 wordt in Den Tommes in Merselo de Orde van Verdienste uitgereikt aan Theo Koppes. Deze Orde is door Vastelaovendsvereniging De Zagewetters ingesteld en wordt uitgereikt aan personen die zich op allerlei gebieden ingezet en... »

Zaterdag Liedjesfestival bij de Zagewetters in Merselo

woensdag 16 november 2016, 00:00

Zaterdag 19 november organiseren De Zagewetters uit Merselo een liedjesfestival. Artiesten uit Merselo hebben zelf een liedje geschreven. En zullen dit deze avond aan hun dorpsgenoten ten gehore brengen. De presentator van deze avond is Rob Poels en... »

Binnenkort honderdste editie 50+ wandeling in Merselo

donderdag 1 september 2016, 12:51

Op maandag 26 september organiseert wandelsportvereniging De Natuurvrienden uit Merselo haar honderdste 50+ wandeltocht. Een plan die jaren geleden zomaar ontstond en inmiddels een succes genoemd mag worden. Na de winterwandeling van 2008 zaten... »

Lichaam overleden persoon aangetroffen in Merselo

donderdag 28 juli 2016, 06:56

In Merselo is donderdagochtend het lichaam van een overleden man of vrouw gevonden. Het lichaam werd rond 6.00 uur gezien bij het water aan de Loonsedijk tussen Overloon en Merselo. Het duikteam van de brandweer is ter plaatse. Daarnaast is de... »

Asfaltonderhoud op kruising Meerloseweg met Boddenbroek en Ericaweg

maandag 27 juni 2016, 11:26

Op woensdag 29 juni vinden er op de kruising Meerloseweg met de Boddenbroek en Ericaweg in Oirlo asfaltonderhoudswerkzaamheden plaats. Het verkeer op de Meerloseweg-Ericaweg kan door een halvebaanafzetting. Verkeer van de Boddenbroek/Dwarsweg en... »

Uniek concept Fanfare St. Oda uit Merselo

vrijdag 10 juni 2016, 21:30

De jeugdcommissie van Fanfare St. Oda uit Merselo heeft zich gebogen over de vraag: Hoe krijgen we nieuwe (jeugd)leden bij de fanfare? Ze hebben als fanfare en dirigenten met de basisschool en de muziekdocenten de zaken afgestemd en zijn tot een... »

Man vindt Duitse raket in Venrayse bossen

maandag 6 juni 2016, 09:09

Een man heeft zondagmiddag een Duitse raket gevonden in de bossen tussen Venray en Merselo. De Venraynaar kwam het explosief op het spoor door een tip. Daaropvolgend snelde de man zich naar het bos, waar hij na een uur zoeken met zijn metaaldetector... »

Voormalig drugslaboratorium ontmanteld in Merselo

vrijdag 15 april 2016, 10:41

De politie heeft donderdagmiddag een drugslaboratorium ontmanteld in een schuur aan de Veldstraat in Merselo. Het lab was niet meer in gebruik. In het verleden is het wel gebruikt voor de productie van synthetische drugs. Op basis van informatie... »

Inhoud syndiceren