Nieuwsoverzicht Leunen

Initiatiefnemers Arbeidsmigrantenhotel weigeren gesprek met Stichting Passend Plan

vrijdag 28 juli 2017, 15:44

De initiatiefnemers van het Arbeidsmigrantenhotel in de oude Melkfabriek in Leunen weigeren een gesprek met Stichting Passend Plan over aanpassingen van de omstreden plannen in de oude Melkfabriek. Inmiddels heeft de Stichting Passend Plan een... »

‘Geen onrechtmatigheden bij akkerbouwbedrijf Leunen’

dinsdag 13 juni 2017, 13:39

Akkerbouwbedrijf Van Osch Groenteproducties uit Leunen handelt niet in strijd met de wet. Volgens het gemeentebestuur beschikt de ondernemer over de juiste vergunningen en zijn tot op heden geen overtredingen geconstateerd. Politieke partijen... »

'Zorgen om uitbreiding groenbedrijf Leunen'

maandag 22 mei 2017, 12:23

Politieke partijen InVENtief en PP2 zijn bezorgd over de expansie van boerenbedrijf Van Osch Groenteproducties in Leunen. De oppositiepartijen vragen zich af of de onderneming zich wel aan de regels houdt en over de juiste vergunningen beschikt. »

Traumahelikopter opgeroepen bij ongeval in Leunen

zondag 21 mei 2017, 14:42

Rond 13.40 uur is zondag op de Horsterweg in Leunen een motorrijder zwaargewond geraakt bij een ongeval. Vermoedelijk kwam deze ten val. Een traumahelikopter werd ook opgeroepen. De zwaargewonde motorrijder, een 29-jarige man uit Wanssum is... »

Raad stemt pas na zomer over plan arbeidsmigranten Leunen

vrijdag 19 mei 2017, 21:50

De gemeenteraad neemt pas na de zomer een besluit over de mogelijke komst van een arbeidsmigrantencomplex in Leunen. Er zijn diverse bezwaarschriften binnengekomen waarvoor de behandeling meer tijd vereist dan vooraf werd gedacht. De inhoud van de... »

Uitwisselingsconcerten harmonieorkesten op zaterdag 20 en zondag 21 mei

dinsdag 9 mei 2017, 10:11

Op zaterdag 20 mei zal het harmonieorkest van St. Catharina Leunen-Veulen-Heide een uitwisselingsconcert organiseren in samenwerking met Harmonie Eendracht Maakt Macht uit Budel. Beide orkesten zullen hun muzikaliteit ten gehore brengen in een... »

Bewoners Leunen gaan dorpsplein medefinancieren

vrijdag 28 april 2017, 13:15

Dorpsraad Leunen wil graag hun dorpsplein vernieuwen. Niet alleen het dorpsplein, maar ook De Schakel, De Baank, de kerk en de school worden in dit project betrokken. Om dit te realiseren is er subsidie aangevraagd bij de provincie Limburg. Dit is... »

Erik Peters (67) uit Leunen geridderd

woensdag 26 april 2017, 13:00

De 67-jarige Erik Peters uit Leunen is woensdagochtend tijdens de zogenaamde lintjesregen onderscheiden met de koninklijke onderscheiding Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Burgemeester Hans Gilissen verraste hem. »

College verleent vergunning arbeidsmigrantencomplex Leunen

woensdag 29 maart 2017, 10:18

Het college van B en W heeft de vergunning verleend voor de bouw van een arbeidsmigrantencomplex in de oude melkfabriek in Leunen. Een definitieve hamerklap is daarmee niet gegeven. Bouwbedrijf Hoex gaat de twee logiesgebouwen, die 64 appartementen... »

Comedia Leunen speelt 'De Paskamer'

maandag 27 maart 2017, 09:32

Toneelvereniging Comedia Leunen brengt begin april een nieuwe voorstelling op de planken. In de voordracht 'De Paskamer' vieren chaos en geestigheid hoogtij. »

Inhoud syndiceren