Nieuwsoverzicht Leunen

Dronken man uit Leunen veroorzaakt eenzijdig ongeval

maandag 19 februari 2018, 09:54

De politie van Boxmeer heeft zondagochtend een 50-jarige man uit Leunen op de A73 bij Vierlingsbeek aangehouden wegens het rijden onder invloed. De man heeft daarbij een eenzijdig ongeval veroorzaakt waarbij zijn auto op zijn zijkant terecht kwam. »

Oplossingen voor kruising N270 - Leunseweg verder uitgewerkt

woensdag 31 januari 2018, 11:15

De Provincie Limburg en de gemeente Venray gaan twee oplossingen voor de kruising N270 - Leunseweg verder uitwerken en onderzoeken. In de ene variant blijft het viaduct staan; deze variant is gebaseerd op een voorgestelde variant van de Dorpsraad... »

Martijn d’n Urste regeert in Leunen

zaterdag 13 januari 2018, 22:56

Martijn Houben is zaterdag bij CV 't Knolleke in Leunen uitgeroepen als prins Martijn d’n Urste. Martijn is 27 jaar en woont samen met zijn vrouw Anne aan de Gussenstraat in Leunen. In het dagelijkse leven werkt Martijn in Piëlreuzenriek (... »

Nieuw voorstel van dorpsraad kruising Leunseweg Leunen

woensdag 10 januari 2018, 14:54

De dorpsraad Leunen stond niet achter de plannen die de Gemeente en de Provincie gemaakt hadden. Het gaat dan om de kruising Leunseweg/Deurnseweg wat binnen het project “ViaVenray” valt. Naar aanleiding van het bezwaar van de dorpsraad kregen zij... »

Inloopdagen van de Werkgroep Historie Leunen in De Baank

zaterdag 6 januari 2018, 19:35

Regelmatig is de Werkgroep Historie Leunen in MFC De Baank in Leunen te vinden. Dit gebeurt meestal op dinsdagen. Men verwelkomt u graag met koffie of thee. Tijdens deze middagen leent men graag uw oude foto's, films, documenten of bidprentjes. Na... »

Tractor op zijn kop in Leunen

zaterdag 25 november 2017, 10:29

Rond 07.15 uur belandde op de Horsterweg in Leunen een tractor op zijn kop. De onfortuinlijke boer geraakte van de weg. Ook braken enkele wielen af van het voertuig. De aanhanger bleef nog wel overeind staan. Het is momenteel niet bekend hoe het... »

Opknapbeurt straten omgeving Rondeveld Leunen

woensdag 8 november 2017, 14:26

De gemeente Venray gaat de asfaltverhardingen van Rondeveld, Sparveld en een deel van de Vullingstraat in Leunen vervangen. Tegelijk wordt een infiltratieriool aangelegd. Wensen en aandachtspunten van omwonenden en dorpsraad worden nog... »

Symfonieorkest Helmond-Venray speelt in de Catharinakerk in Leunen

maandag 6 november 2017, 10:06

Symfonieorkest Helmond-Venray speelt op zondag 26 november in de Catharinakerk in Leunen. Het concert La Douce France is een programma met louter Franse romantische en laat-romantische suites. Solistische medewerking verleent Bruno Alonso Iglesias... »

Arbeidsmigrantenhotel Melkfabriek Leunen van de baan

dinsdag 31 oktober 2017, 20:49

Het plan om in de voormalige Melkfabriek in Leunen arbeidsmigranten te gaan huisvesten is van de baan. Dat bleek dinsdagavond tijdens de raadsvergadering van de Gemeente Venray. Er waren 13 voor en 13 tegenstemmen. CDA, D66 en PvdA stemden voor.... »

Huldiging jubilarissen tijdens Caecilia-avond Harmonie St. Catharina

maandag 30 oktober 2017, 09:38

Zaterdag werden tijdens de jaarlijkse Caecilia-avond van Harmonie St. Catharina vier jubilarissen in het zonnetje gezet. Anja van Leuken werd onderscheiden met het zilveren insigne voor haar 25 jarig lidmaatschap. Ze speelt alt-sax in het... »

Inhoud syndiceren