Nieuwsoverzicht Leunen

Nieuwe samenstelling Dorpsraad Leunen

donderdag 19 april 2018, 07:59

Op de jaarvergadering van de dorpsraad van Leunen zijn onlangs vier leden afgetreden, namelijk Jeroen van de Leur (voorzitter) , Barry Willems, Leonie Schaeffers en Mieny Smits (notulist). Tevens werd op deze vergadering een gemeentelijke... »

Joekskapel Krom dur d’n bocht uit Leunen bestaat dit jaar 11 jaar

donderdag 19 april 2018, 06:05

Joekskapel Krom dur d’n bocht uit Leunen bestaat dit jaar 11 jaar! Dit heugelijke feit willen zij natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Om te vieren dat zij al 11 (carnavaleske-) jaren lang deel uit mogen maken van het Venrayse straatbeeld... »

Viaduct Leunseweg-N270 in Venray blijft behouden

woensdag 18 april 2018, 14:20

Het viaduct Leunseweg-N270 in Venray blijft behouden en het kruispunt N270 – Leunseweg wordt aangepast: er komen verkeerslichten die het verkeer op het kruispunt regelen, vanuit Deurne komt er een nieuwe afrit en bedrijventerrein De Brier krijgt een... »

Bronzen Waarderingspenning van de gemeente Venray voor Jeroen van de Leur

maandag 19 maart 2018, 23:00

Jeroen van de Leur (44) uit Leunen heeft maandag uit handen van burgemeester Hans Gilissen de Bronzen Waarderingspenning van de gemeente Venray gekregen. Dat gebeurde bij gelegenheid van zijn afscheid als voorzitter van de Dorpsraad Leunen. »

Bronzen waarderingspenning voor Mieny Smits-Vullings

maandag 19 maart 2018, 23:00

Mieny Smits-Vullings kreeg maandag de Bronzen Waarderingspenning van de gemeente Venray. De onderscheiding werd uitgereikt door burgemeester Hans Gilissen bij gelegenheid van haar afscheid van de Dorpsraad Leunen. Mieny Smits-Vullings (60)... »

Dronken man uit Leunen veroorzaakt eenzijdig ongeval

maandag 19 februari 2018, 10:54

De politie van Boxmeer heeft zondagochtend een 50-jarige man uit Leunen op de A73 bij Vierlingsbeek aangehouden wegens het rijden onder invloed. De man heeft daarbij een eenzijdig ongeval veroorzaakt waarbij zijn auto op zijn zijkant terecht kwam. »

Oplossingen voor kruising N270 - Leunseweg verder uitgewerkt

woensdag 31 januari 2018, 12:15

De Provincie Limburg en de gemeente Venray gaan twee oplossingen voor de kruising N270 - Leunseweg verder uitwerken en onderzoeken. In de ene variant blijft het viaduct staan; deze variant is gebaseerd op een voorgestelde variant van de Dorpsraad... »

Martijn d’n Urste regeert in Leunen

zaterdag 13 januari 2018, 23:56

Martijn Houben is zaterdag bij CV 't Knolleke in Leunen uitgeroepen als prins Martijn d’n Urste. Martijn is 27 jaar en woont samen met zijn vrouw Anne aan de Gussenstraat in Leunen. In het dagelijkse leven werkt Martijn in Piëlreuzenriek (... »

Nieuw voorstel van dorpsraad kruising Leunseweg Leunen

woensdag 10 januari 2018, 15:54

De dorpsraad Leunen stond niet achter de plannen die de Gemeente en de Provincie gemaakt hadden. Het gaat dan om de kruising Leunseweg/Deurnseweg wat binnen het project “ViaVenray” valt. Naar aanleiding van het bezwaar van de dorpsraad kregen zij... »

Inloopdagen van de Werkgroep Historie Leunen in De Baank

zaterdag 6 januari 2018, 20:35

Regelmatig is de Werkgroep Historie Leunen in MFC De Baank in Leunen te vinden. Dit gebeurt meestal op dinsdagen. Men verwelkomt u graag met koffie of thee. Tijdens deze middagen leent men graag uw oude foto's, films, documenten of bidprentjes. Na... »

Inhoud syndiceren