Nieuwsoverzicht Leunen

Bewoners Leunen gaan dorpsplein medefinancieren

vrijdag 28 april 2017, 13:15

Dorpsraad Leunen wil graag hun dorpsplein vernieuwen. Niet alleen het dorpsplein, maar ook De Schakel, De Baank, de kerk en de school worden in dit project betrokken. Om dit te realiseren is er subsidie aangevraagd bij de provincie Limburg. Dit is... »

Erik Peters (67) uit Leunen geridderd

woensdag 26 april 2017, 13:00

De 67-jarige Erik Peters uit Leunen is woensdagochtend tijdens de zogenaamde lintjesregen onderscheiden met de koninklijke onderscheiding Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Burgemeester Hans Gilissen verraste hem. »

College verleent vergunning arbeidsmigrantencomplex Leunen

woensdag 29 maart 2017, 10:18

Het college van B en W heeft de vergunning verleend voor de bouw van een arbeidsmigrantencomplex in de oude melkfabriek in Leunen. Een definitieve hamerklap is daarmee niet gegeven. Bouwbedrijf Hoex gaat de twee logiesgebouwen, die 64 appartementen... »

Comedia Leunen speelt 'De Paskamer'

maandag 27 maart 2017, 09:32

Toneelvereniging Comedia Leunen brengt begin april een nieuwe voorstelling op de planken. In de voordracht 'De Paskamer' vieren chaos en geestigheid hoogtij. »

'Ontwerp herontwikkeling melkfabriek gaat voorbij aan aanpassingen N270'

woensdag 8 maart 2017, 13:42

Volgens oppositiepartij InVENtief houdt het ontwerpplan rondom de herinrichting van de voormalige melkfabriek onvoldoende rekening met de aanpassingen van de naastgelegen N270. Deze weg gaat de komende jaren op de schop. Bouwbedrijf Hoex is... »

Vic Luijkx uit Leunen bij de laatste drie voor de award 'Beste Young Creator van het Jaar'

donderdag 9 februari 2017, 22:05

Vic Luijkx uit Leunen zit bij de laatste drie voor de award 'Beste Young Creator van het Jaar'. Deze award wordt dit jaar voor het eerst uitgereikt aan die Young Creator die lekker bezig is, super behulpzaam in de groep actief is of gewoon écht het... »

Vic Luijkx uit Leunen genomineerd voor 'Beste Young Creator van het Jaar'

zaterdag 4 februari 2017, 22:13

Vic Luijkx uit Leunen is genomineerd voor de award 'Beste Young Creator van het Jaar'. Deze award wordt dit jaar voor het eerst uitgereikt aan die Young Creator die lekker bezig is, super behulpzaam in de groep actief is of gewoon écht het verschil... »

Politie treft hennepkwekerij aan in Leunen

woensdag 25 januari 2017, 20:30

De politie heeft woensdag aan de Steegse Peelweg in Leunen een hennepkwekerij aangetroffen met ruim 900 planten. Deze kwekerij was gevestigd in een oude stal. Er werd ook veel kwekerij-apparatuur aangetroffen op de begane grond van de loods alsmede... »

Rick Cremers prins van 't Knölleke Leunen

zondag 22 januari 2017, 11:16

Rick Cremers is zaterdagavond verkozen tot prins van vastelaovesvereniging 't Knölleke in Leunen. Prins Rick II is 33 jaar en woont samen met zijn vriendin Rochelle aan de Vicarieweg in Leunen. De Leunenaar werd geboren tijdens de vastelaovend van... »

PvdA Limburg gaat zelf nieuwe concessie openbaar vervoer testen

donderdag 19 januari 2017, 12:10

Op zaterdag 21 januari gaat PvdA Limburg de nieuwe concessie in het openbaar vervoer testen. Aleida Berghorst, Statenlid voor de PvdA in het Limburgs Parlement en woordvoerder mobiliteit gaat met de bus kriskras door Limburg. Onderweg stapt zij... »

Inhoud syndiceren