Nieuwsoverzicht Leunen

Opknapbeurt straten omgeving Rondeveld Leunen

woensdag 8 november 2017, 14:26

De gemeente Venray gaat de asfaltverhardingen van Rondeveld, Sparveld en een deel van de Vullingstraat in Leunen vervangen. Tegelijk wordt een infiltratieriool aangelegd. Wensen en aandachtspunten van omwonenden en dorpsraad worden nog... »

Symfonieorkest Helmond-Venray speelt in de Catharinakerk in Leunen

maandag 6 november 2017, 10:06

Symfonieorkest Helmond-Venray speelt op zondag 26 november in de Catharinakerk in Leunen. Het concert La Douce France is een programma met louter Franse romantische en laat-romantische suites. Solistische medewerking verleent Bruno Alonso Iglesias... »

Arbeidsmigrantenhotel Melkfabriek Leunen van de baan

dinsdag 31 oktober 2017, 20:49

Het plan om in de voormalige Melkfabriek in Leunen arbeidsmigranten te gaan huisvesten is van de baan. Dat bleek dinsdagavond tijdens de raadsvergadering van de Gemeente Venray. Er waren 13 voor en 13 tegenstemmen. CDA, D66 en PvdA stemden voor.... »

Huldiging jubilarissen tijdens Caecilia-avond Harmonie St. Catharina

maandag 30 oktober 2017, 09:38

Zaterdag werden tijdens de jaarlijkse Caecilia-avond van Harmonie St. Catharina vier jubilarissen in het zonnetje gezet. Anja van Leuken werd onderscheiden met het zilveren insigne voor haar 25 jarig lidmaatschap. Ze speelt alt-sax in het... »

Dorpsraad Leunen ontstemd over besluit sloop viaduct in Leunen

vrijdag 27 oktober 2017, 16:19

De dorpsraad van Leunen is ontstemd over het besluit dat de viaduct ter hoogte van Leunen toch wordt gesloopt, zo laten zij aan Omroep Venray weten. Dit besluit is donderdag genomen door de Stuurgroep Via Venray. De dorpsraad stuurde deze week... »

Voorzitter dorpsraad Leunen stopt

woensdag 25 oktober 2017, 12:57

In maart 2018 zullen er, gelijktijdig met de gemeenteraadsverkiezingen, ook nieuwe verkiezingen van de dorpsraad in Leunen zijn. Jeroen van de Leur, die al 12 actief is als voorzitter, stelt zich dan niet meer herkiesbaar. Jeroen vind dit lang... »

Besluit bestemming Oude Melkfabriek Leunen uitgesteld

woensdag 20 september 2017, 12:05

Een tot op het bot verdeelde gemeenteraad heeft dinsdag geen fiat gegeven aan het beoogde Polenhotel in Leunen. CDA, D66 en de PvdA waren voor terwijl de andere partijen VVD, Inventief, PP2, SP en Samenwerking tegen waren. De stemming bleef steken... »

Zondag 3 september is het weer tijd voor Rob’s Blasmusik im Herbst

vrijdag 1 september 2017, 05:10

Tanja und Ihre Blaskapelle Eudaimonia uit Duitsland is zondag 3 september de hoofd-act bij Rob’s Blasmusik im Herbst. Als voorprogramma zal blaaskapel Muzicanka optreden. Muzicanka uit Hout-Blerick bestaat uit 13 amateurmuzikanten die uit liefde... »

Ongeval op de Albionstraat in Leunen

donderdag 31 augustus 2017, 17:21

Op de Albionstraat in Leunen verloor even na 17.00 uur een bestuurster de macht over het stuur. Zij kwam hierbij tot stilstand tegen een verkeersbord. De onfortuinlijke bestuurster kon zelf de auto uitkomen. Het ongeluk gebeurde in de buurt van... »

Inwoners Leunen voelen zich onvoldoende gehoord door deel politiek

woensdag 30 augustus 2017, 21:24

De Stichting Passend Plan Melkfabriek heeft een dubbel gevoel overgehouden aan de vergadering van de Commissie Wonen. Enerzijds is gebleken dat een aantal partijen (InVENtief, SP, PP2, VVD en de stichting hoopt ook Samenwerking) oog hebben voor de... »

Inhoud syndiceren