Nieuwsoverzicht Leunen

'Ontwerp herontwikkeling melkfabriek gaat voorbij aan aanpassingen N270'

woensdag 8 maart 2017, 12:42

Volgens oppositiepartij InVENtief houdt het ontwerpplan rondom de herinrichting van de voormalige melkfabriek onvoldoende rekening met de aanpassingen van de naastgelegen N270. Deze weg gaat de komende jaren op de schop. Bouwbedrijf Hoex is... »

Vic Luijkx uit Leunen bij de laatste drie voor de award 'Beste Young Creator van het Jaar'

donderdag 9 februari 2017, 21:05

Vic Luijkx uit Leunen zit bij de laatste drie voor de award 'Beste Young Creator van het Jaar'. Deze award wordt dit jaar voor het eerst uitgereikt aan die Young Creator die lekker bezig is, super behulpzaam in de groep actief is of gewoon écht het... »

Vic Luijkx uit Leunen genomineerd voor 'Beste Young Creator van het Jaar'

zaterdag 4 februari 2017, 21:13

Vic Luijkx uit Leunen is genomineerd voor de award 'Beste Young Creator van het Jaar'. Deze award wordt dit jaar voor het eerst uitgereikt aan die Young Creator die lekker bezig is, super behulpzaam in de groep actief is of gewoon écht het verschil... »

Politie treft hennepkwekerij aan in Leunen

woensdag 25 januari 2017, 19:30

De politie heeft woensdag aan de Steegse Peelweg in Leunen een hennepkwekerij aangetroffen met ruim 900 planten. Deze kwekerij was gevestigd in een oude stal. Er werd ook veel kwekerij-apparatuur aangetroffen op de begane grond van de loods alsmede... »

Rick Cremers prins van 't Knölleke Leunen

zondag 22 januari 2017, 10:16

Rick Cremers is zaterdagavond verkozen tot prins van vastelaovesvereniging 't Knölleke in Leunen. Prins Rick II is 33 jaar en woont samen met zijn vriendin Rochelle aan de Vicarieweg in Leunen. De Leunenaar werd geboren tijdens de vastelaovend van... »

PvdA Limburg gaat zelf nieuwe concessie openbaar vervoer testen

donderdag 19 januari 2017, 11:10

Op zaterdag 21 januari gaat PvdA Limburg de nieuwe concessie in het openbaar vervoer testen. Aleida Berghorst, Statenlid voor de PvdA in het Limburgs Parlement en woordvoerder mobiliteit gaat met de bus kriskras door Limburg. Onderweg stapt zij... »

Maessen trekt zich terug uit plan arbeidsmigranten Leunen

donderdag 12 januari 2017, 20:30

Projectontwikkelaar Maessen heeft zich teruggetrokken uit het plan om arbeidsmigranten te vestigen op het terrein van de oude melkfabriek in Leunen. Het bedrijf uit Venray heeft zijn aandeel verkocht aan Hoex, zo schrijft De Limburger. Eigenaar... »

Unieke samenwerking harmonieën Oostrum en Leunen-Veulen-Heide

woensdag 4 januari 2017, 05:15

Op zaterdag 7 januari 2017 vindt er een unieke samenwerking plaats tussen de harmonieën St. Catharina uit Leunen-Veulen-Heide en Sub Matris Tutela uit Oostrum. Ze begeven zich die dag op redelijk onbekend terrein omdat zij aan de slag gaan met... »

Gouden Knol voor Rien Theunissen uit Leunen

donderdag 22 december 2016, 22:52

Op zondagmiddag 8 januari reikt carnavalsvereniging 't Knölleke uit Leunen de Gouden Knol uit aan Rien Theunissen. Theunissen ontvangt de onderscheiding voor zijn grote verdiensten binnen de Leunse gemeenschap. »

25 jaar opleidingsorkest Harmonie St. Catharina

dinsdag 13 december 2016, 11:56

Zondag vond in MFC De Baank in Leunen het reünieconcert plaats ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van het opleidingsorkest van Harmonie St. Catharina Leunen-Veulen-Heide. Veel oud-leden waren bereidt om nog eens mee te spelen. Zo kon een... »

Inhoud syndiceren