Nieuwsoverzicht Leunen

Zondag 3 september is het weer tijd voor Rob’s Blasmusik im Herbst

vrijdag 1 september 2017, 06:10

Tanja und Ihre Blaskapelle Eudaimonia uit Duitsland is zondag 3 september de hoofd-act bij Rob’s Blasmusik im Herbst. Als voorprogramma zal blaaskapel Muzicanka optreden. Muzicanka uit Hout-Blerick bestaat uit 13 amateurmuzikanten die uit liefde... »

Ongeval op de Albionstraat in Leunen

donderdag 31 augustus 2017, 18:21

Op de Albionstraat in Leunen verloor even na 17.00 uur een bestuurster de macht over het stuur. Zij kwam hierbij tot stilstand tegen een verkeersbord. De onfortuinlijke bestuurster kon zelf de auto uitkomen. Het ongeluk gebeurde in de buurt van... »

Inwoners Leunen voelen zich onvoldoende gehoord door deel politiek

woensdag 30 augustus 2017, 22:24

De Stichting Passend Plan Melkfabriek heeft een dubbel gevoel overgehouden aan de vergadering van de Commissie Wonen. Enerzijds is gebleken dat een aantal partijen (InVENtief, SP, PP2, VVD en de stichting hoopt ook Samenwerking) oog hebben voor de... »

Zaterdag 23 september lekker 'Naozommere' in Leunen

zondag 27 augustus 2017, 09:34

Artiest, zanger en muzikant Henk Deters, welbekend van Henk Amuseert, organiseerde in 2013 en 2016 diverse voorstellingen onder de naam 'Naozommere'. Begonnen als een buitenevenement tijdens zwoele zomeravonden heeft de Ysselsteyner (zie foto) de... »

Initiatiefnemers Arbeidsmigrantenhotel weigeren gesprek met Stichting Passend Plan

vrijdag 28 juli 2017, 15:44

De initiatiefnemers van het Arbeidsmigrantenhotel in de oude Melkfabriek in Leunen weigeren een gesprek met Stichting Passend Plan over aanpassingen van de omstreden plannen in de oude Melkfabriek. Inmiddels heeft de Stichting Passend Plan een... »

‘Geen onrechtmatigheden bij akkerbouwbedrijf Leunen’

dinsdag 13 juni 2017, 13:39

Akkerbouwbedrijf Van Osch Groenteproducties uit Leunen handelt niet in strijd met de wet. Volgens het gemeentebestuur beschikt de ondernemer over de juiste vergunningen en zijn tot op heden geen overtredingen geconstateerd. Politieke partijen... »

'Zorgen om uitbreiding groenbedrijf Leunen'

maandag 22 mei 2017, 12:23

Politieke partijen InVENtief en PP2 zijn bezorgd over de expansie van boerenbedrijf Van Osch Groenteproducties in Leunen. De oppositiepartijen vragen zich af of de onderneming zich wel aan de regels houdt en over de juiste vergunningen beschikt. »

Traumahelikopter opgeroepen bij ongeval in Leunen

zondag 21 mei 2017, 14:42

Rond 13.40 uur is zondag op de Horsterweg in Leunen een motorrijder zwaargewond geraakt bij een ongeval. Vermoedelijk kwam deze ten val. Een traumahelikopter werd ook opgeroepen. De zwaargewonde motorrijder, een 29-jarige man uit Wanssum is... »

Raad stemt pas na zomer over plan arbeidsmigranten Leunen

vrijdag 19 mei 2017, 21:50

De gemeenteraad neemt pas na de zomer een besluit over de mogelijke komst van een arbeidsmigrantencomplex in Leunen. Er zijn diverse bezwaarschriften binnengekomen waarvoor de behandeling meer tijd vereist dan vooraf werd gedacht. De inhoud van de... »

Uitwisselingsconcerten harmonieorkesten op zaterdag 20 en zondag 21 mei

dinsdag 9 mei 2017, 10:11

Op zaterdag 20 mei zal het harmonieorkest van St. Catharina Leunen-Veulen-Heide een uitwisselingsconcert organiseren in samenwerking met Harmonie Eendracht Maakt Macht uit Budel. Beide orkesten zullen hun muzikaliteit ten gehore brengen in een... »

Inhoud syndiceren