Nieuwsoverzicht Heide

Unlimited Heide: een groot feest in een klein dorp

maandag 16 oktober 2017, 13:53

Op vrijdag 20 oktober en zaterdag 21 oktober zal in Heide weer een editie plaatsvinden van Unlimited Heide. Dit evenement wordt jaarlijks georganiseerd door enkele vriendengroepen uit Heide. Waar het in 2011 begonnen is als simpel examenfeest, is... »

Natuurbegraafplaats Weverslo donderdag op NPO 2

donderdag 7 september 2017, 10:56

Aan de dood wordt ieder jaar 1,1 miljard euro verdiend. Een groeimarkt waar emotie een grote rol speelt. Want, wat hebben we over voor oma? Over knuffelkeien, natuurbegraafplaatsen en budgetcrematies, over een industrie die springlevend is.... »

Na America First, Limburg Second nu ook Heide First

maandag 20 februari 2017, 12:02

Na America First, The Netherlands second verscheen gisteren een Limburgse versie van de 'America First'-video die eerder het internet veroverde. Daar blijft het echter niet bij. Ook Heide komt nu met een dergelijke video, waarin het dorp zichzelf... »

PvdA Limburg: diverse verbeterpunten ov gemeente Venray

dinsdag 24 januari 2017, 11:29

De Limburgse afdeling van de PvdA vindt dat er met name in de gemeente Venray haken en ogen zitten aan de nieuwe dienstregeling in het openbaar vervoer. Afgelopen zaterdag maakte een delegatie een reis door heel Limburg. »

PvdA Limburg gaat zelf nieuwe concessie openbaar vervoer testen

donderdag 19 januari 2017, 12:10

Op zaterdag 21 januari gaat PvdA Limburg de nieuwe concessie in het openbaar vervoer testen. Aleida Berghorst, Statenlid voor de PvdA in het Limburgs Parlement en woordvoerder mobiliteit gaat met de bus kriskras door Limburg. Onderweg stapt zij... »

Maikel Schmitz prins van C.V. De Hedsbuülen in Heide

zondag 8 januari 2017, 13:38

Zaterdag is in de Gelderkoel in Heide Maikel Schmitz uitgeroepen tot prins Maikel l bij C.V. De Hedsbuülen in Heide. Na een uitgebreide zoektocht, werd uiteindelijk de kersverse prins ontdekt. Deze verliep onder andere via Malden, Lutjebroek,... »

Harmonie Sint Catharina zet jubilarissen in het zonnetje

vrijdag 11 november 2016, 19:35

Tijdens de jaarlijkse Caecilia-avond van harmonie Sint Catharina Leunen Veulen Heide zijn drie jubilarissen in het zonnetje gezet. Roel Litjens was vanwege persoonlijke omstandigheden verhinderd, en zal de onderscheiding op een later tijdstip... »

Stichting Natuurcollectief Limburg opgericht

maandag 26 september 2016, 12:45

Stichting Natuurcollectief Limburg is vrijdag opgericht door Gé Peterink en Frederike Scholten van Aschat, twee particuliere natuurbeheerders. Peterink heeft een natuurgebied en een natuurbegraafplaats op landgoed Weverslo in Heide.... »

Auto vliegt uit de bocht op Heidseweg in Heide

zaterdag 2 juli 2016, 20:45

Vanmiddag heeft er een ongeval plaatsgevonden aan de Heidseweg in Heide. Een bestuurder verloor door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur en belandde op de kop in de berm. De automobilist kon op eigen kracht het voertuig verlaten en hield... »

Schoorsteenbrand door blikseminslag in Heide

maandag 30 mei 2016, 11:31

Een blikseminslag zorgde er maandagochtend voor dat er brand ontstond bij een woning aan de Heidseweg in Heide. De bliksem sloeg even na 10.00 uur in, waarna vrijwel direct de schoorsteen in lichterlaaie stond. De brandweer was snel ter plaatse en... »

Inhoud syndiceren