Nieuwsoverzicht Heide

Theo Nellen derde bij het 'Groot Limburgs Buuttekampioen 2018'

vrijdag 12 januari 2018, 23:31

Theo Nellen uit Heide is derde geworden tijdens de finale van het 'Groot Limburgs Buuttekampioen 2018'. Dit vond vrijdag plaats in de Oranjerie in Roermond. De finale kende zeven finalisten. Theo Nellen trad aan met zijn act Sraar Clochard.... »

Nieuw prinsenpaar Hedsbuülen

zondag 7 januari 2018, 09:52

In Heide is zaterdag Stef 1 (Koenen) met zijn prinses Evelien (De Wijs) als prinsenpaar van de Hedsbuülen uitgeroepen. In een sfeervolle Gelderkoel zagen De Hedsbuülen de nieuwe “Choco Prins 2018” Stef de Eerste verschijnen. Na een uitgebreide... »

Theo Nellen uit Heide in finale Groot Limburgs Buuttekampioenschap

donderdag 16 november 2017, 08:28

Tijdens de laatste voorronde in Maasbracht-Beek (gemeente Maasgouw) heeft de jury de finalisten bekendgemaakt die op vrijdag 12 januari 2018 in Theaterhotel De Oranjerie in Roermond met elkaar de strijd aangaan voor de titel 'Groot Limburgs... »

Unlimited Heide: een groot feest in een klein dorp

maandag 16 oktober 2017, 12:53

Op vrijdag 20 oktober en zaterdag 21 oktober zal in Heide weer een editie plaatsvinden van Unlimited Heide. Dit evenement wordt jaarlijks georganiseerd door enkele vriendengroepen uit Heide. Waar het in 2011 begonnen is als simpel examenfeest, is... »

Natuurbegraafplaats Weverslo donderdag op NPO 2

donderdag 7 september 2017, 09:56

Aan de dood wordt ieder jaar 1,1 miljard euro verdiend. Een groeimarkt waar emotie een grote rol speelt. Want, wat hebben we over voor oma? Over knuffelkeien, natuurbegraafplaatsen en budgetcrematies, over een industrie die springlevend is.... »

Na America First, Limburg Second nu ook Heide First

maandag 20 februari 2017, 11:02

Na America First, The Netherlands second verscheen gisteren een Limburgse versie van de 'America First'-video die eerder het internet veroverde. Daar blijft het echter niet bij. Ook Heide komt nu met een dergelijke video, waarin het dorp zichzelf... »

PvdA Limburg: diverse verbeterpunten ov gemeente Venray

dinsdag 24 januari 2017, 10:29

De Limburgse afdeling van de PvdA vindt dat er met name in de gemeente Venray haken en ogen zitten aan de nieuwe dienstregeling in het openbaar vervoer. Afgelopen zaterdag maakte een delegatie een reis door heel Limburg. »

PvdA Limburg gaat zelf nieuwe concessie openbaar vervoer testen

donderdag 19 januari 2017, 11:10

Op zaterdag 21 januari gaat PvdA Limburg de nieuwe concessie in het openbaar vervoer testen. Aleida Berghorst, Statenlid voor de PvdA in het Limburgs Parlement en woordvoerder mobiliteit gaat met de bus kriskras door Limburg. Onderweg stapt zij... »

Maikel Schmitz prins van C.V. De Hedsbuülen in Heide

zondag 8 januari 2017, 12:38

Zaterdag is in de Gelderkoel in Heide Maikel Schmitz uitgeroepen tot prins Maikel l bij C.V. De Hedsbuülen in Heide. Na een uitgebreide zoektocht, werd uiteindelijk de kersverse prins ontdekt. Deze verliep onder andere via Malden, Lutjebroek,... »

Harmonie Sint Catharina zet jubilarissen in het zonnetje

vrijdag 11 november 2016, 18:35

Tijdens de jaarlijkse Caecilia-avond van harmonie Sint Catharina Leunen Veulen Heide zijn drie jubilarissen in het zonnetje gezet. Roel Litjens was vanwege persoonlijke omstandigheden verhinderd, en zal de onderscheiding op een later tijdstip... »

Inhoud syndiceren