Nieuwsoverzicht Geijsteren

Geijsterse Fenne in race voor Miss Beauty of Limburg

donderdag 6 april 2017, 18:31

De 25-jarige Fenne Lomme uit Geijsteren doet een gooi naar de winst in de verkiezing Miss Beauty of Limburg. Waarbij de naam de suggestie zou wekken dat het enkel om het uiterlijk gaat, is dit zeker niet het geval. »

Jetski in brand op de Maas

woensdag 22 maart 2017, 12:40

Een schipper ontdekte in de nacht van dinsdag op woensdag een brand bij op de Maas bij het Leukermeer. Het bleek dat een jetski in brand stond, aldus de brandweer op Twitter. Deze mag als verloren worden beschouwd. De jetski werd in Geijsteren... »

Prins Geert I regeert over De Keieschieters in Geijsteren

zondag 22 januari 2017, 18:59

Tijdens de traditionele ''Knalaovende'' op zaterdag 21 januari is Geert Weijers uitgeroepen tot prins van vastelaovesvereniging De Keieschieters in Geijsteren. Prins Geert I is 59 jaar en getrouwd met Yvonne. Samen hebben ze twee kinderen, Koen en... »

Venraynaren hekelen belabberd bereik mobiele telefoon

maandag 31 oktober 2016, 12:11

Een grote hoeveelheid inwoners van de gemeente Venray is niet tevreden over het bereik van hun mobiele telefoon in en rondom hun huis. Met Geijsteren als troosteloos dieptepunt. Als rapportcijfer geven inwoners van onze gemeente het ontvangst... »

Kindervakantiewerk Wanssum - Geijsteren van start gegaan

dinsdag 30 augustus 2016, 11:15

Op het sportpark De Meulebèèk in Wanssum is dinsdag het Kindervakantiewerk van start gegaan. Alle kinderen uit Wanssum of Geijsteren die in het schooljaar op de basisschool (groep 3 tot en met 8) of in het speciaal onderwijs hebben gezeten, kunnen... »

Dorpsraad Castenray door het stof om kattenvangst

donderdag 7 juli 2016, 14:15

De dorpsraad van Castenray heeft foutieve informatie verspreid in dorpsblad De Schans. Hoewel de overlast van katten groot is, is het onjuist dat de gemeente vallen gaat plaatsen om de beesten te vangen. Ook is het onwaar dat de dieren naar... »

Blitterswijck, Wanssum en Geijsteren uren zonder stroom

dinsdag 24 mei 2016, 18:49

Een regionale stroomstoring heeft ervoor gezorgd dat grote delen van Noord-Limburg het geruime tijd zonder stroom moesten doen. Ook dorpen in de gemeente Venray werden getroffen. Zo zat men in Blitterswijck, Geijsteren en Wanssum uren zonder... »

Bijzondere excursie in Geijsteren wegens Nationale Nachtvlindernacht

maandag 23 mei 2016, 14:23

In het kader van de twaalfde Nationale Nachtvlindernacht wordt er op 3 juni een excursie georganiseerd in Geijsteren. Hier zijn specialisten aanwezig die meer over nachtvlinders kunnen vertellen en daarnaast helpen zij om uit te zoeken welke soorten... »

Recordopbrengst SOS Meerlo-Wanssum voor dovenschool Gambia

maandag 9 mei 2016, 11:33

De acties van de Meerlose familie Goumans-Coenders en SOS Meerlo-Wanssum voor de bouw van een school voor dove kinderen in Jiboro (Gambia) hebben een record opbrengst opgeleverd. Tijdens het zesde Wereldfestival in Geijsteren, ter afsluiting van... »

BMW brandt volledig uit in Geijsteren

donderdag 7 april 2016, 08:11

In de nacht van woensdag op donderdag is in Geijsteren een BMW volledig uitgebrand. Rond 5.00 uur kwam er bij de brandweer een melding binnen over een mogelijke brand aan de Oostrumseweg. Toen de brandweer ter plaatse kwam, bleek een personenwagen... »

Inhoud syndiceren