Nieuwsoverzicht Geijsteren

Tekst Kristianne Tummers blijvend op waterrad Holtmeulen Meulewei in Geijsteren

maandag 4 september 2017, 12:31

Het drukbezochte festival Schijt aan de Grens is voorbij, de meeste sporen zijn verdwenen. Maar niet in de prachtig gelegen Meulewei in Geijsteren. Aan het waterrad van de Holtmeulen gelegen aan de Sint-Wilbertsweg 24 is nog wat aanwezig: de... »

Kindervakantiewerk Wanssum/Geijsteren loopt ten einde

vrijdag 25 augustus 2017, 11:30

Op sportpark De Meulebèèk in Wanssum vond deze week het Kindervakantiewerk plaats. De basisschoolkinderen uit Wanssum en Geijsteren werden de hele week beziggehouden met allerlei activiteiten. Veel knutselen, sport en spel. Vandaag op de laatste... »

Drive-in Movie Kasteelruïne Geijsteren

woensdag 26 juli 2017, 09:43

Op 2 september organiseert Stichting Cultuurpodium Geijsteren wederom een Drive-In Movie. Op een mega groot scherm van 10 x 6 meter wordt een originele, hartverwarmende en komische feelgood film vertoond die het verhaal vertelt van een meisje dat... »

Baron de Weichs de Wenne uit Geijsteren op 83-jarige leeftijd overleden

dinsdag 16 mei 2017, 11:44

Caspar Wilbert Joseph baron de Weichs de Wenne (1934) was vanaf 1968 directeur en president-commissaris van de Maatschappij Helenaveen en directeur van het Fonds Koning Willem III. De Weichs de Wenne werd geboren op kasteel Geijsteren als oudste... »

Wandel mee langs ons water

donderdag 11 mei 2017, 10:03

Op zondag 21 mei organiseert Waterschap Limburg op vier verschillende locaties waterwandelingen. Deze wandelingen zijn gratis en onder begeleiding van een deskundige gids van Natuur en Milieufederatie Limburg . Onderweg krijgt u interessante... »

Frans van de Pas en Henk Deters brengen Het geheim van de Willibrordusput

donderdag 11 mei 2017, 09:13

Op zondag 21 mei speelt het Muzikaal Verteltheater Frans en Henk de voorstelling: 'Het geheim van de Willibrordusput'. Na een aantal succesvolle uitvoeringen in de afgelopen jaren, zal deze openluchtvoorstelling nog twee keer gespeeld worden. En wel... »

Geijsterse Fenne in race voor Miss Beauty of Limburg

donderdag 6 april 2017, 17:31

De 25-jarige Fenne Lomme uit Geijsteren doet een gooi naar de winst in de verkiezing Miss Beauty of Limburg. Waarbij de naam de suggestie zou wekken dat het enkel om het uiterlijk gaat, is dit zeker niet het geval. »

Jetski in brand op de Maas

woensdag 22 maart 2017, 11:40

Een schipper ontdekte in de nacht van dinsdag op woensdag een brand bij op de Maas bij het Leukermeer. Het bleek dat een jetski in brand stond, aldus de brandweer op Twitter. Deze mag als verloren worden beschouwd. De jetski werd in Geijsteren... »

Prins Geert I regeert over De Keieschieters in Geijsteren

zondag 22 januari 2017, 17:59

Tijdens de traditionele ''Knalaovende'' op zaterdag 21 januari is Geert Weijers uitgeroepen tot prins van vastelaovesvereniging De Keieschieters in Geijsteren. Prins Geert I is 59 jaar en getrouwd met Yvonne. Samen hebben ze twee kinderen, Koen en... »

Venraynaren hekelen belabberd bereik mobiele telefoon

maandag 31 oktober 2016, 11:11

Een grote hoeveelheid inwoners van de gemeente Venray is niet tevreden over het bereik van hun mobiele telefoon in en rondom hun huis. Met Geijsteren als troosteloos dieptepunt. Als rapportcijfer geven inwoners van onze gemeente het ontvangst... »

Inhoud syndiceren