Nieuwsoverzicht Geijsteren

Rick Vermeulen is de 61ste heerser van het Keieriek in Geijsteren

zondag 27 januari 2019, 14:03

Zaterdagavond werd het een heksenketel in zaal De Kei in Geijsteren toen langzaam maar zeker duidelijk werd dat de YouTube-er Rick Vermeulen de nieuwe prins van Geijsteren ging worden. Op het podium, dat voor de gelegenheid was omgebouwd tot... »

Wederom een Drive In Movie in de Kasteelruïne Geijsteren

donderdag 26 juli 2018, 12:55

Op zaterdag 25 augustus organiseert Stichting Cultuurpodium Geijsteren wederom een "Drive-In Movie" bij de kasteelruïne. »

Nieuw dorpsplein in Geijsteren bijna klaar

donderdag 14 juni 2018, 09:33

De herinrichting van de Oostrumseweg/Dorpstraat in Geijsteren is bijna klaar. Op donderdag 21 juni wordt het werk door de aannemer opgeleverd. Dat is vier weken eerder dan gepland. Tijdens de herinrichting zijn een vuilwater- en een... »

Schone Maas Actie: Samen oevers opschonen van hoogwatervuil

woensdag 14 maart 2018, 11:47

IVN Geysteren-Venray doet op zaterdag 24 maart, de landelijke opschoondag, mee aan de Schone Maas Actie. Iedereen die van een schone Maas en een schone zee houdt, zoals (groot)ouders met (klein)kinderen, natuur- en dierenliefhebbers, vissers,... »

Afscheid van “d’n dikke boeëm” in Geijsteren op zaterdag 3 maart

zondag 25 februari 2018, 13:11

Op zaterdag 3 maart om 9.00 uur wordt begonnen met de werkzaamheden op het dorpsplein in Geijsteren. Het betreft het kappen van de kastanjeboom.“D’n dikke boeëm” zal vervangen worden door een lindeboom. Het kappen van de boom wordt uitgevoerd door... »

Einzelgängeroptocht in 2019 naar Geijsteren

dinsdag 13 februari 2018, 12:48

De Einzelgängeroptocht vindt in 2019 plaats in Geijsteren. CV de Keieschieters gaat de optocht voor einzelgängers, éénlingen en faatse organiseren. De vereniging maakte dat op carnavalsmaandag bekend op de Kei, in een korte ceremonie die direct na... »

Herinrichting dorpsplein Geijsteren

donderdag 18 januari 2018, 07:44

Vanuit Dorpsraad Geijsteren is een voorstel gekomen voor herinrichting van het dorpsplein. Het dorpsplein kent in de huidige vorm hoogteverschillen, waardoor het plein bij evenementen niet optimaal kan worden benut. Daarnaast is het plein beperkt... »

Nieuwe invulling schoolgebouw Geijsteren

donderdag 18 januari 2018, 00:00

Het college van B&W van de gemeente Venray stemt intentioneel in met een plan van een werkgroep uit Geijsteren om het binnenkort leegkomende schoolgebouw een nieuwe invulling te geven. In het gebouw moeten vijf woningen komen die vooral... »

Ralf Boom nieuwe prins Keieriek Geijsteren

zondag 7 januari 2018, 10:04

Zaterdagavond in een bomvolle zaal De Kei is op het einde van de tweede Knalavond de nieuwe Geijsterse Prins en zijn gevolg uitgekomen. Om precies 00:44 uur sprong Prins Ralf d'n Urste uit een enorme vlaai die kort daarvoor diende als decor stuk... »

Auto vliegt in brand op de Wanssumseweg in Geijsteren

donderdag 21 december 2017, 10:03

Rond 08.00 uur vloog donderdag een auto plotseling in brand op de Wanssumseweg in Geijsteren. De onfortuinlijke bestuurder was onderweg van Well naar zijn werk in Venray. De man kon zijn voertuig bijtijds aan de kant zetten. De brandweer kon... »

Inhoud syndiceren