Nieuwsoverzicht Geijsteren

Einzelgängeroptocht in 2019 naar Geijsteren

dinsdag 13 februari 2018, 12:48

De Einzelgängeroptocht vindt in 2019 plaats in Geijsteren. CV de Keieschieters gaat de optocht voor einzelgängers, éénlingen en faatse organiseren. De vereniging maakte dat op carnavalsmaandag bekend op de Kei, in een korte ceremonie die direct na... »

Herinrichting dorpsplein Geijsteren

donderdag 18 januari 2018, 07:44

Vanuit Dorpsraad Geijsteren is een voorstel gekomen voor herinrichting van het dorpsplein. Het dorpsplein kent in de huidige vorm hoogteverschillen, waardoor het plein bij evenementen niet optimaal kan worden benut. Daarnaast is het plein beperkt... »

Nieuwe invulling schoolgebouw Geijsteren

donderdag 18 januari 2018, 00:00

Het college van B&W van de gemeente Venray stemt intentioneel in met een plan van een werkgroep uit Geijsteren om het binnenkort leegkomende schoolgebouw een nieuwe invulling te geven. In het gebouw moeten vijf woningen komen die vooral... »

Ralf Boom nieuwe prins Keieriek Geijsteren

zondag 7 januari 2018, 10:04

Zaterdagavond in een bomvolle zaal De Kei is op het einde van de tweede Knalavond de nieuwe Geijsterse Prins en zijn gevolg uitgekomen. Om precies 00:44 uur sprong Prins Ralf d'n Urste uit een enorme vlaai die kort daarvoor diende als decor stuk... »

Auto vliegt in brand op de Wanssumseweg in Geijsteren

donderdag 21 december 2017, 10:03

Rond 08.00 uur vloog donderdag een auto plotseling in brand op de Wanssumseweg in Geijsteren. De onfortuinlijke bestuurder was onderweg van Well naar zijn werk in Venray. De man kon zijn voertuig bijtijds aan de kant zetten. De brandweer kon... »

Sint Willibrordusgilde Geijsteren organiseert een wandeling op Tweede Kerstdag

zondag 17 december 2017, 11:33

Vraagt u zich ook altijd af wat u zult gaan doen op Tweede Kerstdag? Dat hoeft niet meer. Op deze dag organiseert het Koninklijk Sint Willibrordusgilde in Geijsteren namelijk weer een wandeling door het prachtige landgoed. Deze traditionele... »

Tekst Kristianne Tummers blijvend op waterrad Holtmeulen Meulewei in Geijsteren

maandag 4 september 2017, 12:31

Het drukbezochte festival Schijt aan de Grens is voorbij, de meeste sporen zijn verdwenen. Maar niet in de prachtig gelegen Meulewei in Geijsteren. Aan het waterrad van de Holtmeulen gelegen aan de Sint-Wilbertsweg 24 is nog wat aanwezig: de... »

Kindervakantiewerk Wanssum/Geijsteren loopt ten einde

vrijdag 25 augustus 2017, 11:30

Op sportpark De Meulebèèk in Wanssum vond deze week het Kindervakantiewerk plaats. De basisschoolkinderen uit Wanssum en Geijsteren werden de hele week beziggehouden met allerlei activiteiten. Veel knutselen, sport en spel. Vandaag op de laatste... »

Drive-in Movie Kasteelruïne Geijsteren

woensdag 26 juli 2017, 09:43

Op 2 september organiseert Stichting Cultuurpodium Geijsteren wederom een Drive-In Movie. Op een mega groot scherm van 10 x 6 meter wordt een originele, hartverwarmende en komische feelgood film vertoond die het verhaal vertelt van een meisje dat... »

Baron de Weichs de Wenne uit Geijsteren op 83-jarige leeftijd overleden

dinsdag 16 mei 2017, 11:44

Caspar Wilbert Joseph baron de Weichs de Wenne (1934) was vanaf 1968 directeur en president-commissaris van de Maatschappij Helenaveen en directeur van het Fonds Koning Willem III. De Weichs de Wenne werd geboren op kasteel Geijsteren als oudste... »

Inhoud syndiceren