Nieuwsoverzicht Blitterswijck

Fietsen gedumpt in bossen Blitterswijck

zondag 30 april 2017, 15:32

De politie is op zoek naar de eigenaar van de fietsen op deze foto. Deze zijn in het bos in Blitterswijck aangetroffen. Mogelijk zijn deze fietsen ergens gestolen en hier tijdelijk neergezet. Mensen die weten van wie deze fietsen zijn kunnen... »

Gedeelte van de Ooijenseweg in Blitterswijck afgesloten

donderdag 27 april 2017, 05:31

Een gedeelte van de Ooijenseweg in Blitterswijck is van 8 tot 12 mei tussen de gemeentegrens tot aan de Ooijenseweg 30 afgesloten voor doorgaand verkeer. Het verkeer wordt met borden omgeleid. De weg gaat dicht vanwege asfalteringswerkzaamheden en... »

Asielzoekerscentrum Blitterswijck sluit dit jaar nog

woensdag 26 april 2017, 16:38

Het asielzoekerscentrum in Blitterswijck zal per 1 november 2017 haar deuren sluiten. Dit besluit is genomen vanwege de alsmaar teruglopende vluchtelingenstroom, het vertrek van uitgeprocedeerde asielzoekers en de verbeterde doorstroom naar... »

Gemeente draagt bij aan modernisering kleedlokalen BVV’27

donderdag 13 april 2017, 12:26

De gemeente Venray draagt middels het beschikbaar stellen van een subsidie financieel bij aan het plan om drie kleedlokalen van BVV’27 uit Blitterswijck op te knappen. »

Voorzitter dorpsraad Blitterswijck zwaait af

vrijdag 31 maart 2017, 19:13

Hanny Gooren is per 23 maart gestopt als dorpsraadvoorzitter van Blitterswijck. Ze kiest hiervoor vanwege haar gezondheid en de aan verandering onderhevige dorpsraadstructuur. ,,Ik heb mijn beslissing met pijn in het hart genomen. Maar gezondheid... »

Peuters azc naar peuterspeelzaal Hummelburg in Blitterswijck

donderdag 23 maart 2017, 11:13

Op 3 april start een groep van tien peuters in een speciale azc-groep op peuterspeelzaal Hummelburg in Blitterswijck. De kans dat deze kinderen met een taalachterstand aan het basisonderwijs beginnen is groot. Daarom heeft de gemeente Venray samen... »

Man incasseert klappen na opmerking over groendumping

maandag 20 maart 2017, 20:41

Een 46-jarige man uit Blitterswijck is twee weken terug belaagd door een groenmedewerker toen hij opmerkingen plaatste bij de grootschalige dumping van takken. Hierbij werd onder meer zijn keel dichtgeknepen. »

Onderzoek Blitterswijck: nog veel vragen

vrijdag 17 maart 2017, 16:10

De politie is er nog niet uit wat de toedracht is geweest tot de dood van de 50-jarige Wilbert Ingenpass uit Blitterswijck. Diverse scenario's worden nog altijd onderzocht, nu een misdrijf niet met 100% zekerheid is vast te stellen, maar andere... »

Politie krijgt twee tips rondom dood Blitterswijckse man

dinsdag 14 maart 2017, 16:30

Naar aanleiding van de dood van een 50-jarige man uit Blitterswijck heeft de politie (voorlopig) twee tips binnengekregen. Het levenloze lichaam van de man werd vrijdagochtend 3 maart aangetroffen in zijn woning aan de Jan Franssenstraat in... »

Ravage naar vermoedelijke dronkemansrit in Blitterswijck

zondag 12 maart 2017, 00:34

Een man heeft zaterdagavond behoorlijk schade aangericht na een vermoedelijke dronkemansrit. De bestuurder werd door de politie aangehouden. Een automobilist reed zaterdag rond 22.45 uur vanuit Wanssum over de Oude Heerweg in Blitterswijck toen hij... »

Inhoud syndiceren