Nieuwsoverzicht Blitterswijck

Inbrekersgilde actief in Blitterswijck, ook kentekenplaten ontvreemd

vrijdag 20 april 2018, 13:30

Het inbrekersgilde is deze week actief geweest in Blitterswijck. Dat bevestigd de politie aan Omroep Venray. In dit Venrayse kerkdorp werd op drie plaatsen ingebroken: In een huisje op het Roekenbosch, in een nieuw huis in aanbouw in de Mgr.... »

Woensdag 25 april extra Heilige Mis en Marcusprocessie in Blitterswijck

dinsdag 17 april 2018, 19:57

Op woensdag 25 april zal in de kerk van Blitterswijck om 19.00 uur een extra Heilige Mis worden opgedragen met aansluitend een Marcusprocessie. Voor het laatst gebeurde dit méér dan vijftig jaar geleden. Tijdens de viering zal na een korte... »

Traumahelikopter opgeroepen: Dode bij bedrijfsongeval in Blitterswijck

donderdag 29 maart 2018, 11:46

Een man is donderdagochtend om het leven gekomen bij een bedrijfsongeval in een bedrijf aan de Veerweg. Het slachtoffer raakte bekneld bij een heftruck. In tegenstelling tot eerdere berichtgeving van de politie is het niet zo dat persoon onder de... »

Gaslucht op basisschool St.Anna in Blitterswijck

dinsdag 6 februari 2018, 12:39

Dinsdag rond 08.00 uur kwamen de leerkrachten van basisschool St.Anna in Blitterswijck aan op school. Die roken een scherpe gaslucht. Op grond daarvan werden de hulpdiensten, politie en brandweer, maar ook de experts Enexis en van Tilburg... »

Handhavingsbesluit genomen over Roekenbosch

donderdag 18 januari 2018, 08:17

De gemeenteraad heeft in de gemeenteraadsvergadering besloten handhavend te gaan optreden tegen de gebruikname van recreatiewoningen op het Roekenbosch. Komende week zullen de bewoners/eigenaren een brief van de gemeente ontvangen. In de brief... »

Maaswater daalt: Materiaal weer terug naar hoogwaterloodsen

maandag 8 januari 2018, 19:04

Het Maaswater daalt verder. Waterschap Limburg is maandag dan ook begonnen met het open zetten van afsluiters en het weghalen van pompen, demontabele keringen en coupures. Het materiaal gaat weer terug naar de hoogwaterloodsen. Aanleiding voor het... »

Nieuwe prins Ard d’n Urste van het Roekenland Blitterswijck

maandag 8 januari 2018, 15:53

Bij Carnavalsvereniging "de Ruuk" in Blitterswijck is zaterdag Prins Ard d’n Urste (Vissers) uitgekomen en zal deze carnaval de heerser zijn van het Roekenland. Ard is 46 jaar, getrouwd met Vivianne en trotse vader van Marijn en Tieme. In het... »

Waterschap Limburg rijdt meer pompen, coupures en demontabele keringen uit

donderdag 4 januari 2018, 17:07

Waterschap Limburg rijdt donderdag meer pompen, coupures en demontabele keringen uit. Dat is nodig omdat de afvoer van de Maas volgens prognoses van Rijkswaterstaat stijgt naar ongeveer 1550 m3 per seconde vannacht bij St. Pieter. De afvoeren... »

Nieuwe buurtbuslijnen in regio’s Venray, Horst en Roermond tijdelijk als OV-lijntaxi van start

dinsdag 5 december 2017, 14:16

In de dienstregeling van Arriva die op 10 december van start gaat zijn vier nieuwe buurtbuslijnen opgenomen in de regio’s Venray, Horst en Roermond. Deze lijnen vervangen de eerdere inzet van OV-shuttles in deze regio’s. Nadat de provincie het... »

Advies sluiting vakantiepark Roekenbosch

woensdag 11 oktober 2017, 14:22

In 2016 werd een deel van het park verhuurd aan het Centraal opvang Asielzoekers. Dit was voor een periode van vijf jaar. Eerder dit jaar werd bekend dat de opvanglocatie voor asielzoekers niet meer veel langer nodig is. Binnen enkele weken zullen... »

Inhoud syndiceren