Nieuwsoverzicht Blitterswijck

VVD en Samenwerking Venray spreken steun uit voor ‘huisarrestbesluit’ burgemeester

dinsdag 21 februari 2017, 19:37

De fracties VVD en Samenwerking Venray hebben dinsdagavond tijdens de gemeenteraadsvergadering hun waardering uitgesproken voor het besluit van burgemeester Hans Gilissen om tijdens oud op nieuw huisarrest op te leggen aan een negental... »

Aangifte tegen burgemeester Hans Gilissen om huisarrest lastige asielzoekers

vrijdag 17 februari 2017, 19:35

De Bond van Wetsovertreders (BvW) heeft aangifte gedaan tegen burgemeester van de gemeente Venray Hans Gilissen. Volgens de bond handelde Gilissen strijdig met de wet, toen hij met de jaarwisseling huisarrest oplegde aan enkele overlastgevende... »

Medio dit jaar besluit handhavend optreden Roekenbosch

maandag 13 februari 2017, 11:27

De gemeente Venray neemt medio 2017 definitief een besluit over het verzoek tot handhaving op vakantiepark Het Roekenbosch in Blitterswijck. »

Extra schakelklas azc-kinderen in Blitterswijck

zaterdag 11 februari 2017, 15:53

Op basisschool Sint Anna in Blitterswijck wordt een extra klas voor azc-kinderen, een zogenaamde schakelklas, ingericht. Dat laat de gemeente Venray weten. »

'Huisarrest met carnaval behoort tot de mogelijkheden'

woensdag 8 februari 2017, 12:51

Het is nog onduidelijk hoe de gemeente Venray en haar samenwerkende instanties omgaan met overlastgevende asielzoekers rondom de naderende vastelaovesperiode. ,,Huisarrest is daarbij een van de mogelijkheden.'' »

Auto vernield aan Berkenstraat in Blitterswijck

woensdag 8 februari 2017, 09:43

Vandalen hebben in de nacht van dinsdag op woensdag in Blitterswijck de achterruit van een auto vernield. De ravage werd woensdagochtend vroeg door de eigenaresse ontdekt. Vermoed wordt dat het voorval tussen middernacht en woensdag 6.00 uur... »

Roek van Verdienste voor Jan Willem Franssen

dinsdag 7 februari 2017, 10:35

Afgelopen zaterdag is tijdens de Blitterswijckse revue de Roek Van Verdienste toegekend aan Jan Willem Franssen. De Roek Van Verdienste is bedoeld voor mensen die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor de dorpsgemeenschap en de... »

Man probeert in te stappen in auto's Blitterswijck

zaterdag 28 januari 2017, 16:45

Een man heeft zaterdagmiddag tussen 13.00 en 15.00 uur geprobeerd in te stappen bij voorbij rijdende auto's in Blitterswijck De man deed verwoede pogingen om bij passerende automobilisten in te stappen. Dit echter zonder succes. Eén geschrokken... »

Provincie helpt bij toekomstbestendig maken Het Roekenbosch

woensdag 25 januari 2017, 14:26

De provincie Limburg gaat zes kansrijke vakantieparken ondersteunen bij het opknappen en toekomstbestendig maken. Eén daarvan is recreatiepark Het Roekenbosch in Blitterswijck. Sinds vorig jaar verblijven op een gedeelte van het park zo'n 350... »

Bezoek clowns aan azc's in Blitterswijck en Overloon succesvol

maandag 16 januari 2017, 19:02

Het bezoek van de clowns aan de azc's in Blitterswijck en Overloon zaterdag was een groot succes. Dit werd georganiseerd door de Soroptimistenclub Venlo en omgeving. Soroptimistenclub Fossa Eugeniana, onderdeel van de grootste vrouwelijke... »

Inhoud syndiceren