Nieuwsoverzicht Blitterswijck

Roek Van Verdienste carnavalsvereniging de Ruuk uit Blitterswijck voor Mark Roosengarten

zondag 24 februari 2019, 20:59

Zaterdag is tijdens de Blitterswikse revue de Roek Van Verdienste toegekend aan Mark Roosengarten. De Roek Van Verdienste van carnavalsvereniging de Ruuk uit Blitterswijck is bedoeld voor mensen die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor... »

Informatieavond Roekenbosch in het geheel op TV

vrijdag 1 februari 2019, 16:56

Dinsdag vond in hotel Asteria een bijeenkomst plaats over de toekomstplannen van het Roekenbosch in Blitterswijck.Donderdag heeft Omroep Venray hiervan op televisie al een korte impressie gegeven. Op de uitzending zijn hierop meerdere reacties... »

Marco d’n Urste is de prins van de Ruuk in Blitterswijck

maandag 28 januari 2019, 09:26

Tijdens het prinsenbal van de Ruuk in Blitterswijck is Prins Marco (Wijnands) d’n Urste uitgekomen en zal deze carnaval de heerser zijn van het Roekenland. »

Inzegening Blasiusbeeld op zondag 3 februari in de kerk van Blitterswijck

woensdag 23 januari 2019, 11:03

Een houten beeld van bisschop Blasius, uitgebeeld met staf en mijter, een boek in zijn rechterhand met daarop twee brandende kaarsen in de vorm van een Andreaskruis, zal door pastoor Huub van Horne ingezegend worden op zondag 3 februari in de kerk... »

Duurzaam perspectief voor Roekenbosch: Afbouw park in tien jaar

donderdag 17 januari 2019, 00:00

Ruim de helft van de huisjes op vakantiepark het Roekenbosch in Blitterswijck worden zo snel mogelijk gesloopt. Een deel van de overblijvende woningen is voor de huisvesting van 250 arbeidsmigranten en voor woonurgenten komen 44 huisjes beschikbaar... »

Mijlpaal: Vijftigduizendste overzetting voet- en fietsveer Kobus in Blitterswijck

dinsdag 16 oktober 2018, 11:00

Het voet- en fietsveer Kobus dat passagiers de Maas overzet van Blitterswijck naar Wellerlooi is inmiddels bezig aan zijn zeventiende vaarseizoen. Er worden gemiddeld veertigduizend passagiers overgezet per seizoen, dat van 1 april tot 31 oktober... »

Toekomst Roekenbosch: Overlegtafel Roekenbosch weer bij elkaar geweest

woensdag 3 oktober 2018, 10:14

De Overlegtafel Roekenbosch is voor de derde keer bij elkaar geweest. De criteria voor de oplossingsrichtingen zijn vastgesteld. Op basis daarvan zijn twee scenario’s besproken. Eén scenario waarbij in de eindsituatie sprake is van een beperkt... »

Toekomst Roekenbosch: Overlegtafel Roekenbosch voor de tweede keer bij elkaar

dinsdag 18 september 2018, 09:46

Onlangs is de Overlegtafel Roekenbosch voor de tweede keer bij elkaar gekomen. De samenstelling van de Overlegtafel is definitief vastgesteld en samen zijn de criteria voor de oplossingsrichtingen bepaald. De criteria gaan over rendement op... »

Renovatie gemeenschapshuis Blitterswijck

woensdag 12 september 2018, 13:12

Na jaren van voorbereiding is de ontwikkeling van het nieuwe multifunctionele gemeenschapshuis (MFG) in Blitterswijck gestart. De werkgroep MFG Blitterswijck stelde het zelfsturingsplan op nadat het dorp ervoor koos om het bestaande... »

Kermisschieten in Blitterswijck

woensdag 25 juli 2018, 14:49

De kermis in Blitterswijck vindt plaats van zaterdag 28 juli tot en met dinsdag 31 juli. Op zaterdag wordt voor de 26e maal het kermisschieten georganiseerd door de schietcommissie van het “St. Antonius Abt Gilde” Blitterswijck, op het prachtige... »

Inhoud syndiceren