Nieuwsoverzicht Blitterswijck

Blitterswijck in een aflevering van The Simpsons

maandag 16 juli 2018, 10:01

Blitterswijck komt voor in een van de afleveringen van The Simpsons. Het gaat om de Wikipedia-pagina van een Limburgse man die in de V&D overleden is voordat hij geboren is. Dit is te zien in aflevering 545, uit 2014. »

Klopjacht op de A73 met meerdere politieauto's

woensdag 13 juni 2018, 18:57

De politie zoekt getuigen, die meer informatie of foto- en videobeelden hebben, van een achtervolging. De politie achtervolgde woensdagmiddag een bestelbus over de A73 richting Nijmegen. De 26-jarige bestuurder uit Venlo is aangehouden. In de nacht... »

Aanhangwagen gestolen in Blitterswijck

maandag 30 april 2018, 08:19

In de nacht van 27 op 28 april is er bij een inbraak woning aan de Oude Heerweg in Blitterswijck onder andere een aanhangwagen weggenomen (zie foto). Op 29 april is deze aanhangwagen gesignaleerd aan de Jan Drabbelstraat in Meterik. Op dat moment... »

Inbrekersgilde actief in Blitterswijck, ook kentekenplaten ontvreemd

vrijdag 20 april 2018, 13:30

Het inbrekersgilde is deze week actief geweest in Blitterswijck. Dat bevestigd de politie aan Omroep Venray. In dit Venrayse kerkdorp werd op drie plaatsen ingebroken: In een huisje op het Roekenbosch, in een nieuw huis in aanbouw in de Mgr.... »

Woensdag 25 april extra Heilige Mis en Marcusprocessie in Blitterswijck

dinsdag 17 april 2018, 19:57

Op woensdag 25 april zal in de kerk van Blitterswijck om 19.00 uur een extra Heilige Mis worden opgedragen met aansluitend een Marcusprocessie. Voor het laatst gebeurde dit méér dan vijftig jaar geleden. Tijdens de viering zal na een korte... »

Traumahelikopter opgeroepen: Dode bij bedrijfsongeval in Blitterswijck

donderdag 29 maart 2018, 11:46

Een man is donderdagochtend om het leven gekomen bij een bedrijfsongeval in een bedrijf aan de Veerweg. Het slachtoffer raakte bekneld bij een heftruck. In tegenstelling tot eerdere berichtgeving van de politie is het niet zo dat persoon onder de... »

Gaslucht op basisschool St.Anna in Blitterswijck

dinsdag 6 februari 2018, 12:39

Dinsdag rond 08.00 uur kwamen de leerkrachten van basisschool St.Anna in Blitterswijck aan op school. Die roken een scherpe gaslucht. Op grond daarvan werden de hulpdiensten, politie en brandweer, maar ook de experts Enexis en van Tilburg... »

Handhavingsbesluit genomen over Roekenbosch

donderdag 18 januari 2018, 08:17

De gemeenteraad heeft in de gemeenteraadsvergadering besloten handhavend te gaan optreden tegen de gebruikname van recreatiewoningen op het Roekenbosch. Komende week zullen de bewoners/eigenaren een brief van de gemeente ontvangen. In de brief... »

Maaswater daalt: Materiaal weer terug naar hoogwaterloodsen

maandag 8 januari 2018, 19:04

Het Maaswater daalt verder. Waterschap Limburg is maandag dan ook begonnen met het open zetten van afsluiters en het weghalen van pompen, demontabele keringen en coupures. Het materiaal gaat weer terug naar de hoogwaterloodsen. Aanleiding voor het... »

Nieuwe prins Ard d’n Urste van het Roekenland Blitterswijck

maandag 8 januari 2018, 15:53

Bij Carnavalsvereniging "de Ruuk" in Blitterswijck is zaterdag Prins Ard d’n Urste (Vissers) uitgekomen en zal deze carnaval de heerser zijn van het Roekenland. Ard is 46 jaar, getrouwd met Vivianne en trotse vader van Marijn en Tieme. In het... »

Inhoud syndiceren