Nieuwsoverzicht Blitterswijck

25 jaar kermisschieten in Blitterswijck

dinsdag 25 juli 2017, 19:56

De kermis in Blitterswijck vindt plaats van zaterdag 29 juli tot en met dinsdag 1 augustus. Op zaterdag 29 juli wordt voor de 25ste keer het kermisschieten georganiseerd door het St. Antonius Abt Gilde Blitterswijck. Het vindt voor de eerste keer... »

Geen duidelijkheid over oorzaak dood man Blitterswijck

dinsdag 25 juli 2017, 11:15

Het onderzoek naar de dood van Wilbert Ingenpass uit Blitterswijck heeft tot op heden geen uitsluitsel kunnen geven over de toedracht van het voorval. Het blijft dus vooralsnog onduidelijk wat er zich in de woning in Blitterswijck op 3 maart 2017... »

Wilbert Hendriks uit Blitterswijck koninklijk onderscheiden

zaterdag 24 juni 2017, 15:00

Wilbert Hendriks (66) uit Blitterswijck heeft zaterdag uit handen van locoburgemeester Jan Loonen een Koninklijke onderscheiding ontvangen. Dat gebeurde bij gelegenheid van de feestelijke heropening van De Blokhut van de scouting in Blitterswijck.... »

‘Wilbert zou trots zijn geweest’

donderdag 15 juni 2017, 18:35

Met man en macht is in Blitterswijck hard gewerkt aan de realisatie van het nieuwe gildeterrein bij de kasteelruïne in het dorp. Met aandacht voor de historie, zo getuigt de instandhouding van een oud maar kostbaar bruggetje. ,,Wilbert zou trots... »

Zondag processie in Blitterswijck

woensdag 14 juni 2017, 19:02

Op sacramentsdag zondag 18 juni trekt traditiegetrouw een processie door de straten van Blitterswijck. De viering begint om 9.00 uur in de parochiekerk van OLV geboorte met en Heilige Mis met gilde eer. Daarna start om 9.45 uur de... »

Roekenbosch: veel vragen, weinig antwoorden

zondag 4 juni 2017, 16:28

Wanneer vertrekt het COA van Venrayse bodem? En hoe gaat het verloederde en eens zo prachtige Roekenbosch er in de toekomst uitzien? Het zijn vragen die menigeen Blitterswijckenaar bezighoudt, maar waarop niemand tot dusver een antwoord kan... »

Aanvullend geldbedrag voor mfg Blitterswijck

zondag 4 juni 2017, 12:12

De gemeente Venray wil opnieuw financieel bijdragen aan het zelfsturingsplan in Blitterswijck. Door het extra krediet kan het multifunctioneel gemeenschapshuis met één jaar vertraging toch worden gerealiseerd. In juni 2016 besloot de gemeenteraad... »

Negen tips over raadselachtige dood Wilbert Ingenpass

woensdag 31 mei 2017, 16:04

Naar aanleiding van de uitzending van Opsporing Verzocht over de dood van Wilbert Ingenpass uit Blitterswijck zijn bij de politie negen tips binnengekomen. Dat laat de politie woensdagmiddag weten. De informatie die binnengekomen is wordt nu verder... »

Aandacht voor dood Blitterswijck in Opsporing Verzocht

maandag 29 mei 2017, 20:02

Het landelijke opsporingsprogramma Opsporing Verzocht besteedt op dinsdag 30 mei aandacht aan het onderzoek naar de dood van Wilbert Ingenpass uit Blitterswijck. De politie hoopt dat nieuwe getuigen zich melden. De 50-jarige man werd op 3 maart in... »

Fietsen gedumpt in bossen Blitterswijck

zondag 30 april 2017, 15:32

De politie is op zoek naar de eigenaar van de fietsen op deze foto. Deze zijn in het bos in Blitterswijck aangetroffen. Mogelijk zijn deze fietsen ergens gestolen en hier tijdelijk neergezet. Mensen die weten van wie deze fietsen zijn kunnen... »

Inhoud syndiceren