Nieuwsoverzicht Blitterswijck

Kruisprocessie in Blitterswijck

woensdag 15 mei 2019, 11:12

Op dinsdagavond 28 mei zal een kruisprocessie in Blitterswijck worden gehouden die muzikaal wordt opgeluisterd door doedelzakspeler Gilian Hettinga uit Heemskerk. De processie start om 18.15 uur in de kerk en trekt o.a. langs fruitboomgaarden en... »

Planning brug Blitterswijck: Bewoners mogen suggestie doen voor naam

dinsdag 30 april 2019, 13:50

Als de Oude Maasarm straks bij hoogwater weer met de Maas gaat meestromen, zal het toekomstige natuurgebied vaker onder water staan. Om er voor te zorgen dat woningen en bedrijven in het gebied dan bereikbaar blijven, realiseert Gebiedsontwikkeling... »

Dode vissen aangetroffen in Blitterswijck

woensdag 24 april 2019, 16:07

De broers Ger en Wim Wijnhoven troffen maandag enkele duizenden dode vissen aan in een sloot. De gebiedsontwikkeling Ooijen- Wanssum is daar in die omgeving druk doende met het veilig maken van de landerijen. Ger Wijnhoven: "Een pomp zorgt ervoor... »

Overeenkomsten voor afbouw Het Roekenbosch getekend

woensdag 17 april 2019, 10:39

Voor de afbouw van het vakantiepark Roekenbosch is een belangrijke stap gezet. Maandag 15 april zijn de drie overeenkomsten ondertekend waarin alles voor de beëindiging is vastgelegd. In deze overeenkomsten zijn afspraken gemaakt over het aantal... »

Opening vernieuwd gemeenschapshuis Blitterswijck

maandag 8 april 2019, 11:01

Op zaterdag 13 april 19.00 uur wordt na jaren van voorbereiding het vernieuwde en uitgebreide gemeenschapshuis in gebruik genomen. Een afgevaardigde van de jongeren en de ouderen zullen gezamenlijk de naam en logo op de gevel onthullen. Daarna zal... »

Politie vindt hennepplantage in Blitterswijck

vrijdag 22 maart 2019, 00:07

In Blitterswijck is afgelopen donderdag een hennepplantage ontdekt. De plantage, bestaande uit zo'n 1.000 planten, deze stond bij een woning aan de Veerweg. Verder zijn ook diverse auto's in beslag genomen die waarschijnlijk door crimineel geld... »

Roek Van Verdienste carnavalsvereniging de Ruuk uit Blitterswijck voor Mark Roosengarten

zondag 24 februari 2019, 21:59

Zaterdag is tijdens de Blitterswikse revue de Roek Van Verdienste toegekend aan Mark Roosengarten. De Roek Van Verdienste van carnavalsvereniging de Ruuk uit Blitterswijck is bedoeld voor mensen die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor... »

Informatieavond Roekenbosch in het geheel op TV

vrijdag 1 februari 2019, 17:56

Dinsdag vond in hotel Asteria een bijeenkomst plaats over de toekomstplannen van het Roekenbosch in Blitterswijck.Donderdag heeft Omroep Venray hiervan op televisie al een korte impressie gegeven. Op de uitzending zijn hierop meerdere reacties... »

Marco d’n Urste is de prins van de Ruuk in Blitterswijck

maandag 28 januari 2019, 10:26

Tijdens het prinsenbal van de Ruuk in Blitterswijck is Prins Marco (Wijnands) d’n Urste uitgekomen en zal deze carnaval de heerser zijn van het Roekenland. »

Inzegening Blasiusbeeld op zondag 3 februari in de kerk van Blitterswijck

woensdag 23 januari 2019, 12:03

Een houten beeld van bisschop Blasius, uitgebeeld met staf en mijter, een boek in zijn rechterhand met daarop twee brandende kaarsen in de vorm van een Andreaskruis, zal door pastoor Huub van Horne ingezegend worden op zondag 3 februari in de kerk... »

Inhoud syndiceren