Nieuwsoverzicht

Holiday FM stopt na twee jaar

woensdag 21 november 2018, 16:40

Na twee jaar heeft de organisatie besloten te stoppen met Holiday FM. Een moeilijk besluit, maar na veel overleg is gebleken dat er geen draagvlak heerst bij lokale omroepen om Holiday FM een vervolg te geven. Dennis en Siem, initiatiefnemers van... »

Voorwaardelijke straf geëist voor aanranding in binnenspeeltuin

woensdag 21 november 2018, 14:10

Volgens het Openbaar Ministerie moet de 65-jarige T.H. uit Echt twee maanden voorwaardelijke celstraf krijgen voor een aanranding in Venray. Dit meldt de Limburger. Hij zou de jonge vrouw in april 2016 in een borst en de billen hebben geknepen in de... »

Maasziekenhuis Pantein Boxmeer: Onderzoek naar zorgen patiënt in eerste 24 uur

woensdag 21 november 2018, 12:23

In zeven landen is er een zogenoemde flashmobonderzoek uitgevoerd naar de zorgen die een patiënt heeft gedurende de eerste 24 uur in het ziekenhuis. In Nederland werkte ook het Maasziekenhuis Pantein uit Boxmeer hier aan mee. Onderzocht werd of... »

Met de gemeente in gesprek over uitvoering Visie Veehouderij op 4 december

woensdag 21 november 2018, 12:03

De gemeente Venray houdt 4 december een informatie- en gespreksavond over de uitvoering van de Visie Veehouderij. Vier onderwerpen komen concreet aan bod aan vier gesprekstafels, maar ook andere onderwerpen kunnen ter sprake komen. De vier... »

Heideroosjes komen naar Jera on Air 2019

woensdag 21 november 2018, 08:50

Zalen en festivalweides compleet platspelen, dat kunnen de heren van Heideroosjes wel. Toch besloot de band in 2012 te stoppen na een langdurige en zeer succesvolle carrière. Maar 2019 is het jaar dat de gitaren weer worden afgestoft en... »

Celstraf voor Venraynaar wegens huiselijk geweld

dinsdag 20 november 2018, 21:19

Een man uit Venray is dinsdag voor de rechtbank van Roermond veroordeeld tot een gevangenisstraf van acht maanden, waarvan zes maanden voorwaardelijk met een proeftijd van drie jaar. De man moet de cel in, wegens bedreiging en het jarenlang... »

Overeenkomst ondertekend GlaswebVenray voor glasvezel in Smakt-Holthees

dinsdag 20 november 2018, 16:40

De aanleg van glasvezel in Smakt-Holthees gebeurt door coöperatie GlaswebVenray. GlaswebVenray heeft hiervoor het initiatief genomen. Smakt en Holthees horen allebei bij een andere gemeente en zelfs een andere provincie, maar zien zichzelf wel in... »

Kinderen mogen een eigen geknutseld en gekleurd schoentje zetten bij Schouwburg Venray

dinsdag 20 november 2018, 12:20

Sinterklaas is sinds zondag 18 november weer in Venray. Dit jaar komt hij ook naar Schouwburg Venray om de kinderen van Venray blij te maken. Kinderen mogen voor maandag 3 december een eigen geknutseld en gekleurd schoentje zetten in het theater.... »

Gemeente Venray: Succes gebiedsgericht werken lastig meetbaar

dinsdag 20 november 2018, 11:42

De gemeente Venray werkt samen met wijkraden, dorpsraden en andere partners om de leefbaarheid te bevorderen. De rekenkamercommissie van de gemeente Venray heeft een onderzoek uitgevoerd naar dit gebiedsgericht werken. Het succes van het... »

Wethouder Carla Brugman controleert fietsen op het Raayland College

dinsdag 20 november 2018, 10:27

Ter afsluiting van de verkeersweek op het Raayland College in Venray hebben wethouder Carla Brugman (VENRAY Lokaal) en locatie-directeur van het Raayland Cisca Zweers enkele fietsen van leerlingen gecontroleerd. De fietscontrole is een van de... »

Inhoud syndiceren