Nieuwsoverzicht

Bewoners Leunen gaan dorpsplein medefinancieren

vrijdag 28 april 2017, 13:15

Dorpsraad Leunen wil graag hun dorpsplein vernieuwen. Niet alleen het dorpsplein, maar ook De Schakel, De Baank, de kerk en de school worden in dit project betrokken. Om dit te realiseren is er subsidie aangevraagd bij de provincie Limburg. Dit is... »

Koningsdag ook dit jaar groots gevierd

vrijdag 28 april 2017, 12:20

Koningsdag werd ook in Venray weer traditioneel gevierd. Op het schouwburgplein en het Henseniusplein zaten de kinderen al vroeg klaar om hun spulletjes te verkopen. De kindermarkt werd zoals gewoonlijk weer druk bezocht. Het speelgoed wat niet... »

Gratis oefenen voor theorie-examen bij BilioNu

vrijdag 28 april 2017, 11:08

In 2017 kun je bij de Bibliotheken Venray en Horst gratis oefenen voor het theorie-examen scooter (bromfiets), auto of motor met het oefenprogramma theorie-rijbewijs van Theorie.nl. Alle mogelijke vragen uit het CBR-examen zitten in het... »

Gedeelte van de Ooijenseweg in Blitterswijck afgesloten

donderdag 27 april 2017, 05:31

Een gedeelte van de Ooijenseweg in Blitterswijck is van 8 tot 12 mei tussen de gemeentegrens tot aan de Ooijenseweg 30 afgesloten voor doorgaand verkeer. Het verkeer wordt met borden omgeleid. De weg gaat dicht vanwege asfalteringswerkzaamheden en... »

Participatieraad Venray ontvangt signalen inwoners die afzien middelen Wmo

donderdag 27 april 2017, 05:18

Heeft u begeleiding nodig, of gebruik van een dagvoorziening in het kader van de Wmo? Maar u kunt de eigen bijdrage niet betalen? De Participatieraad gaat onderzoeken of er dan tóch mogelijkheden zijn. De Participatieraad heeft de laatste tijd... »

Asielzoekerscentrum Blitterswijck sluit dit jaar nog

woensdag 26 april 2017, 16:38

Het asielzoekerscentrum in Blitterswijck zal per 1 november 2017 haar deuren sluiten. Dit besluit is genomen vanwege de alsmaar teruglopende vluchtelingenstroom, het vertrek van uitgeprocedeerde asielzoekers en de verbeterde doorstroom naar... »

Wim Thomassen (80) uit Venray overleden

woensdag 26 april 2017, 15:46

Afgelopen weekend is op 80-jarige leeftijd Wim Thomassen uit Venray overleden. Thomassen was onder meer betrokken bij de organisatie van de uitreiking van 't Silveren Swaentje. Deze prijs gaat naar een persoon die zich verdienstelijk heeft gemaakt... »

Eerste videoconsult bij controle na galblaasoperatie

woensdag 26 april 2017, 14:47

Afdeling Chirurgie van VieCuri heeft een eerste videoconsult ingezet. Deze methode wordt als eHealth-pilot ingezet bij controleconsulten met patiënten die een galblaasoperatie hebben gehad. Kartrekker van de pilot is dr. Frits Aarts, oncologisch en... »

Meld je aan voor kindervakantiewerk Venray 2017

woensdag 26 april 2017, 14:35

Meld je aan vóór 15 mei aan voor kindervakantiewerk Venray. Alle kinderen uit groep 3 tot en met 7 mogen meedoen. Ook dit jaar heeft kindervakantiewerk Venray een spetterend programma opgezet vol spannende en avontuurlijke activiteiten. Meld je aan... »

Lintje voor Jan van Stelten (70) uit Venray

woensdag 26 april 2017, 13:17

De 70-jarige Venraynaar Jan van Stelten is woensdag gekroond tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Tijdens de jaarlijkse lintjesregen werd hij bezocht door burgemeester Hans Gilissen, welke hem de onderscheiding opspeldde. »

Inhoud syndiceren