Nieuwsoverzicht

Schuurtje uitgebrand in Oirlo

donderdag 17 januari 2019, 23:45

In Oirlo nabij de Blakterweg is donderdagavond rond 19.00 uur een schuurtje in brand gevlogen. De gealarmeerde brandweer was snel ter plaatse om het vuur te bedwingen, en kon een naast de schuur geparkeerde caravan behouden. Die is wel wat... »

Venrayse singer-songwriter Etan Huijs zingt bij De Vrienden van Amstel Live!

donderdag 17 januari 2019, 20:45

Etan Huijs zingt donderdagavond bij de Vrienden van Amstel Live!. Dit vindt plaats in Ahoy Rotterdam. De Venrayse singer-songwriter zingt in een koor. Hij wordt hierbij vergezeld door onder andere: Marco Borsato, Di-rect, Anouk, Nick & Simon,... »

Museum in het donker gaat op herhaling in Oorlogsmuseum Overloon

donderdag 17 januari 2019, 19:25

De eerste editie van 'Museum in het donker', in november 2018 was een succes. Op veler verzoek gaat het Oorlogsmuseum op herhaling en kunnen bezoekers nog één keer het verhaal van paratrooper Vincent J. Speranza komen beleven. Op 8, 9 en 10... »

VieCuri behaalt SCAS certificaat als erkenning voor kwaliteit Sportgeneeskunde

donderdag 17 januari 2019, 10:11

Sporten is goed voor de gezondheid, maar ondeskundige sportbegeleiding kan een averechts effect hebben. Daarom is het voor de sporter belangrijk om te weten dat de behandelaar deskundig is en voldoet aan de eisen in de sportgezondheidszorg. VieCuri... »

Scholen slaan handen ineen tegen cyberpesten

donderdag 17 januari 2019, 10:08

Zo’n 5 procent van de Limburgse jongeren is slachtoffer van cyberpesten. Zo blijkt uit onderzoek van de GGD Limburg-Noord. Om dit probleem aan te pakken, hebben drie Limburgers scholenkoepels de handen ineengeslagen en een convenant ondertekend.... »

Duurzaam perspectief voor Roekenbosch: Afbouw park in tien jaar

donderdag 17 januari 2019, 00:00

Ruim de helft van de huisjes op vakantiepark het Roekenbosch in Blitterswijck worden zo snel mogelijk gesloopt. Een deel van de overblijvende woningen is voor de huisvesting van 250 arbeidsmigranten en voor woonurgenten komen 44 huisjes beschikbaar... »

'Boef in de wijk' in Venray-Oost: Wie vindt als eerste de 'boef'?

woensdag 16 januari 2019, 15:30

Altijd al eens een boef willen vangen? Help de politie van Venray dan mee op 29 januari. In Venray-Oost gaan zij die avond het spel 'Boef in de wijk' spelen. De politie nodigt iedereen uit om zich aan te melden en deel te nemen. Voor de beste... »

Argowil en Manders ontvangen erkenning mantelzorgvriendelijke werkgever

woensdag 16 januari 2019, 13:43

Argowil BV en Manders Totaal Onderhoud uit Venray hebben de erkenning van mantelzorgvriendelijke werkgever ontvangen. Dit betekent dat zij als werkgevers de combinatie werk en mantelzorg goed mogelijk maken voor hun werknemers. De combinatie van... »

'Hoeveville Roots Revival' nieuw muziekconcept in Venray

woensdag 16 januari 2019, 12:16

Vanaf 20 januari 2019 wordt er in de Witte Hoeve in Venray (nagenoeg) maandelijks een Americana-concert georganiseerd. Voor de naam, die een begrip in de regio moet gaan worden is 'Hoeveville Roots Revival', gekozen. »

Leerlingen Petrus Bandenschool brengen bezoek aan Omroep Venray

woensdag 16 januari 2019, 11:55

De afgelopen weken hebben leerlingen van de Petrus Bandenschool in Venray een bezoek gebracht aan Omroep Venray. Dit deden zij, naar aanleiding van hun Multimediaweek. De leerlingen kregen een kijkje in de keuken van de omroep. Ze waren erg... »

Inhoud syndiceren