Nieuwsoverzicht

Politie: toename aantal woninginbraken

vrijdag 20 oktober 2017, 22:34

De donkere dagen zijn weer ingetreden en inbrekers liggen weer op de loer. Net zoals de laatste drie jaar ziet de politie van Venray-Gennep ook nu de tendens van een toename van woninginbraken in hun bewakingsgebied. Een woninginbraak kan een grote... »

Melderslose Kennedymars stopt

vrijdag 20 oktober 2017, 11:43

De commissie Melderslose Kennedymars heeft besloten om na 27 edities te stoppen met het organiseren van de wandel- en fietstochten. Ook talrijke wandelaars uit de gemeente Venray hebben de afgelopen jaren met veel plezier aan een van deze tochten... »

Topdrukte vliegveld Weeze

vrijdag 20 oktober 2017, 11:41

Hier in het Venrayse is de herfstvakantie alweer bijna ten einde. In andere delen van Nederland en ook in ons buurland Duitsland beginnen de vakanties vandaag. In Noordrijn-Westfalen duurt de vakantie voor velen van vrijdagmiddag 20 oktober tot... »

Fractie SP Venray zegt vertrouwen in Wim Schellen op

vrijdag 20 oktober 2017, 10:16

De fractie SP Venray heeft geen vertrouwen meer in een verdere samenwerking met raadslid Wim Schellen. Dit hebben de overige fractieleden Joep Gielens, Jan Hendriks en Roland van Hal unaniem besloten. De aanleiding is dat hij een conflict heeft... »

Venraynaar aangehouden voor zedenmisdrijf in Overloonse bossen

donderdag 19 oktober 2017, 14:51

De politie heeft vorige week dinsdag een 41-jarige man uit Venray van zijn bed gelicht op verdenking van het plegen van een zedendelict. Hij wordt er van verdacht op 8 juli jl. een 26-jarige joggende vrouw te hebben aangevallen in het bos in de... »

Conflict binnen SP wegens afstaan vergoeding

donderdag 19 oktober 2017, 13:14

Raadsleden binnen de Venrayse politiek krijgen een raadsvergoeding voor hun inzet en activiteiten. Voor de meeste partijen is dit een soort van “loon” voor hun werkzaamheden. De leden van de SP zijn sociaal en dragen een deel van deze vergoeding af... »

Nieuwe single Rowwen Hèze als soundtrack 'DNA van Limburg'

donderdag 19 oktober 2017, 10:46

Zondag wordt in het Limburgs Museum in Venlo de nieuwe single van Rowwen Hèze gepresenteerd. De single 'DNAVL' is van de hand van frontman Jack Poels (zie foto) als soundtrack bij de nieuwe doe-tentoonstelling 'DNA van Limburg'. Inmiddels is er ook... »

Expositie Harm Rutten bij Cultura Venray

donderdag 19 oktober 2017, 10:35

Sinds deze week exposeert Harm Rutten bij de kantoorruimte van Cultura Venray in het centrum van Venray. Cultura Venray biedt haar ruimte aan om regionale kunst tentoon te stellen. Het werk van Harm Rutten is de komende maanden te zien in het... »

Vernieuwde Sint Maarten optocht in Venrayse wijk Landweert

donderdag 19 oktober 2017, 07:08

Ook dit jaar trekt Sint Maarten weer door de Venrayse wijk Landweert. Het verschil met andere jaren is dat er een compleet vernieuwde route wordt gelopen en dat de deelnemers onderweg getrakteerd worden op een verrassende show met paarden en vuur.... »

Klankbordgroep HAP Venray wil meer inzicht krijgen gevolgen nachtsluiting

woensdag 18 oktober 2017, 18:22

Sinds 1 april 2017 is de Huisartsenpost in Venray 's nachts gesloten.Tussen 23.00 uur ’s avonds en 8.00 uur ‘s morgens kunt u een beroep doen op de Huisartsenpost in Venlo. De klankbordgroep HAP Venray wil graag meer inzicht krijgen naar de... »

Inhoud syndiceren