Nieuwsoverzicht

Wekelijkse uitbreiding van het filmaanbod bij BiblioNu

zaterdag 16 december 2017, 08:48

Veel boeken zijn zo de moeite waard dat ze verfilmd zijn. U kunt er dus eigenlijk dubbel van genieten. Waar de een zweert bij het boek, zal de ander de voorkeur geven aan de film. Dat mag, maar nog leuker is om het beide uit te proberen. Het... »

In februari 2018 wellicht laatste thuisconcert Venrayse pianist Rangel Silaev

zaterdag 16 december 2017, 08:00

Ondanks de zeer succesvolle, maar voor de familie Silaev kostbare en arbeidsintensieve start van de Internationale Masterclass Academy bij hen thuis aan de Dr. Kortmannweg in Venray en het succes in Griekenland voelt de 17-jarige Venrayse... »

Bronzen Waarderingspenning van de gemeente Venray voor Pierre Pijpers

vrijdag 15 december 2017, 20:00

Burgemeester Hans Gilissen heeft vrijdag de Bronzen Waarderingspenning van de gemeente Venray uitgereikt aan de heer Pierre Pijpers (74) bij gelegenheid van zijn afscheid als voorzitter van de Kerststal Venray. »

Bronzen Waarderingspenning van de gemeente Venray voor Joep Krijnen

vrijdag 15 december 2017, 20:00

Burgemeester Hans Gilissen heeft vrijdag de Bronzen Waarderingspenning van de gemeente Venray uitgereikt aan de heer Joep Krijnen (76) bij gelegenheid van zijn afscheid als bestuurslid van de Kerststal Venray. »

Nepagent actief: Politie zoekt getuigen of mensen waarbij hetzelfde is gebeurd

vrijdag 15 december 2017, 19:50

De politie van de regio Boxmeer kreeg vrijdag een melding dat er op woensdag 13 december rond 18.45 uur, een man staande is gehouden door een politieagent. Dit gebeurde op de Maasstraat in Sambeek. De staande houding gebeurde met een onopvallend... »

Ongeval in Oostrum: Traumahelikopter opgeroepen

vrijdag 15 december 2017, 17:08

Even voor 16.45 uur is op de Spurkterdijk in Oostrum een ongeval gebeurd. Hierbij geraakte een bestuurder van een auto van de weg. Deze belandde daarna op de kop in de sloot. De bestuurder raakte hierbij gewond. Naast een ambulance en de... »

Vernieuwd Venrays evenementenbeleid via een website

vrijdag 15 december 2017, 15:55

Burgemeester en wethouders van Venray hebben het vernieuwde evenementenbeleid vastgesteld: www.beleidvenray.nl/evenementenbeleid . Het beleid is vormgegeven in een leesbare en klantgerichte website. Op die website vindt u spelregels en tips voor een... »

Ongebruikte gewasbeschermingsmiddelen kosteloos bij agrariërs opgehaald

vrijdag 15 december 2017, 14:10

De aanwezigheid van gewasbeschermingsmiddelen in grond- en oppervlaktewater is in toenemende mate een probleem. Daarom kunnen agrariërs hun ongebruikte middelen tot 30 maart 2018 gratis laten ophalen. Met de actie ‘Bezem door de middelenkast... »

School Maashees gaat voor behoud

vrijdag 15 december 2017, 12:47

Het openhouden van de basisschool nu het kinderaantal vermindert is de grootste wens van de medezeggenschapsraad en de ouders die hun kinderen op de Sint Antoniusschool in Maashees hebben. Zij hebben deze vraag voorgelegd gekregen en deze... »

L1 gaat een bijzondere samenwerking aan met een aantal lokale omroepen

vrijdag 15 december 2017, 11:58

L1 gaat een bijzondere samenwerking aan met een aantal lokale omroepen om samen een radioprogramma te maken. In het kader van de actie 'L1 Samen voor de Voedselbank' werkt de regionale omroep samen met Omroep Venray, Omroep 3ML (gemeenten Leudal... »

Inhoud syndiceren