Nieuwsoverzicht

Resultaten onderzoek vliegbasis De Peel bekend

vrijdag 19 juli 2019, 12:37

Defensie wil De Peel vanaf 2021 opnieuw als militaire vliegbasis in gebruik nemen. Defensie kampt met ruimtegebrek en er is weer meer geld om te oefenen en te trainen. Tevens onderstreept de ontwikkeling van de internationale veiligheidssituatie de... »

Nieuw fietspad doorkruist bedrijventerrein Smakterheide

donderdag 18 juli 2019, 11:23

Er komt een vrijliggend fietspad naast de Smakterweg in Venray. Die doorkruist straks bedrijventerrein Smakterheide. Ook krijgt de Smakterweg zelf een grote opknapbeurt. De werkzaamheden, die zo'n 600.000 euro moeten kosten, zijn nodig omdat de... »

Venray eerste partner van Meld Misdaad Anoniem (M.) in Noord-Limburg

woensdag 17 juli 2019, 18:08

De gemeente Venray wordt partner van Meld Misdaad Anoniem (M.) Venray krijgt door de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst toegang tot de anonieme meldingen die binnenkomen via M. Hiermee wordt de informatiepositie op het gebied van... »

Friese en Groningse treinen tussen Venray en Nijmegen

woensdag 17 juli 2019, 13:30

Limburgers die met de trein naar de Nijmeegse Vierdaagse reizen, moeten niet vreemd opkijken als er een Friese of Groningse trein voor hun neus stopt. Dat meldt De Limburger. »

Reactivering vliegbasis "De Peel" : 200 medewerkers

woensdag 17 juli 2019, 12:27

Vanaf 2021 zal vliegbasis “ de Peel “ in Vredepeel weer geactiveerd worden als vliegbasis na zijn “slapende“ bestaan. Volgens de plannen van Defensie betekent dit dat er 200 personeelsleden aan het werk zullen gaan. In de voorgenomen planning wordt... »

De organisatie van de Venrayse Singelloop zoekt zangtalent!

woensdag 17 juli 2019, 09:32

Heb jij zin om te schitteren op het podium? Pak je kans op zondag 6 oktober tijdens de Venrayse Singelloop »

Terugkomdag voor ex-patiënten Intensive Care

dinsdag 16 juli 2019, 16:49

Na het succes van vorig jaar, organiseert ziekenhuis VieCuri ook dit jaar een terugkomdag voor ex Intensive Care patiënten en hun naasten. Een opname op de Intensive Care (IC) kan een ingrijpende ervaring zijn. Met soms nog langdurige gevolgen op... »

Motorcross Heide-Venray: Oude tijden herleven

maandag 15 juli 2019, 20:11

Op het oude motorcrosscircuit van “MCV Janslust” aan de Deurneseweg 58 herleven oude tijden. Op zondag 15 september vindt daar een motorcross-evenement plaats onder de naam “Classic Demo Cross”. Tijdens dit evenement voor jong en oud vindt tevens... »

Opening nieuw doorloopgebied Madagascar in ZooParc Overloon

maandag 15 juli 2019, 16:54

Zaterdag 20 juli opent voor het publiek een compleet nieuw themagebied in ZooParc Overloon met de toepasselijke naam: Madagascar. In dit gebied, waar de bezoeker doorheen kan lopen, kom je oog in oog te staan met halfapen en Fossa’s. De Fossa's zijn... »

Luchtverdedigingsysteem patriot vernieuwd

maandag 15 juli 2019, 13:00

Met de aankomst van een vernieuwd wapensysteem op haar thuisbasis in De Peel tekent zich ook bij de Nederlandse luchtverdediging weer herstel af. Twee grote kranen hijsen afgelopen weekend zware wapensysteemdelen op militaire voertuigen. Het is het... »

Inhoud syndiceren