Nieuwsoverzicht

Illegaal afvaldumper op heterdaad betrapt

zondag 22 juli 2018, 02:22

Zaterdagochtend werd door de boa's iemand op heterdaad betrapt op het illegaal storten van afval. Dit gebeurde op de Spurkt in Venray. De dader had een aanhanger bij zich en was bij aankomst van de boa's alles aan het uitladen. Nadat er een boete... »

Arriva kijkt tevreden terug op treininzet rondom de Vierdaagse Nijmegen

zaterdag 21 juli 2018, 09:09

Arriva heeft in de afgelopen week (van 14 juli tot 20 juli) vele tienduizenden reizigers op een goede manier van en naar -de evenementen rondom- de Nijmeegse Vierdaagse vervoerd. Er reden extra treinen en nachttreinen tussen Arnhem Centraal-... »

ProRail voert werkzaamheden uit op de Maaslijn tussen Nijmegen en Boxmeer

vrijdag 20 juli 2018, 13:08

In verband met Project Vervanging Treinbeveiliging (PVT) door ProRail wordt er de komende tijd, tot en met september, aan de Maaslijn gewerkt. Tijdens deze werkzaamheden rijden er op delen van de Maaslijn dan geen treinen. De werkzaamheden starten... »

X-Toppers: Dag drie van de Nijmeegse Vierdaagse een dikke acht

donderdag 19 juli 2018, 21:18

De X-Toppers vonden de tweede dag: De dag van Wijchen op zich gezellig, maar het was een dag met veel lege stukken. Dat wil zeggen dat er bijna geen mensen en dus ook geen muziek langs de kant is. Dat maakt het lopen best zwaar. De lopers hadden... »

Politie Boxmeer assisteert eenheid Limburg bij achtervolging

donderdag 19 juli 2018, 11:24

De politie van Boxmeer heeft afgelopen nacht hun collega’s van de eenheid Limburg geassisteerd met een achtervolging. Deze ging over de A77, welke verder ging richting de A73 in de richting van Venray. Uiteindelijk hield de politie drie personen... »

Doe mee aan landelijke ganzentelling op zaterdag 21 juli

donderdag 19 juli 2018, 11:08

Op zaterdag 21 juli wordt weer een ganzentelling gehouden. Het tellen gebeurt door vrijwilligers en wordt landelijk dekkend uitgevoerd. De resultaten van de telling moeten in kaart brengen hoeveel ganzen er in Nederland zijn en hoe groot de... »

Derde dag van de Nijmeegse Vierdaagse: De Zevenheuvelenweg

donderdag 19 juli 2018, 10:01

Donderdag is alweer dag drie van de Nijmeegse Vierdaagse. De dag van de beruchte Zevenheuvelenweg. Chris Janssen, die gisterochtend ziek uitviel, nam vandaag toch even de moeite om zijn teamleden van 'Groeten uit Venray' een hart onder de riem te... »

Etan Huijs donderdag te gast bij Omroep Max

woensdag 18 juli 2018, 22:09

Etan Huijs is donderdag 19 juli samen met Rens van Dijk en Diederik van den Brandt te gast bij Henkjan Smits en Manuela Kemp in hun NPO Radio 5 programma 'De Max!'. De Venrayse singer-songwriter gaat daar praten over zijn nieuwe single en album en... »

'Groeten uit Venray' ontmoet Venray

woensdag 18 juli 2018, 11:24

Woensdag ging de tweede dag van de Nijmeegse Vierdaagse van start. Gelegenheidswandelgroep 'Groeten uit Venray' ontmoette vandaag Anita van een bekende carnavalszaak uit Venray. Het is woensdag 'Roze Woensdag' en 'De Dag van Wijchen'. Op de eerste... »

Fiets4Daagse Venray: Het aftellen is begonnen

woensdag 18 juli 2018, 09:33

Komende week is het zover. Op dinsdag 24 juli gaat de 34ste Fiets4Daagse Venray van start. Fiets4Daagse Venray voert u via uitgepijlde routes door het vlakke Noord-Limburgse en Brabantse Peelgebied en laat u genieten van entertainment voor jong en... »

Inhoud syndiceren