Nieuwsoverzicht

Griepgolf blijft voor drukte zorgen bij VieCuri

zondag 18 maart 2018, 13:04

De griepepidemie is groot dit jaar en dat merkt ook VieCuri in het aantal patiënten dat hun zorg momenteel nodig heeft. Dat is niet alleen zo in Venray en Venlo, niet alleen in Limburg, maar in heel Nederland. Vooral kwetsbare mensen zoals... »

Man (83) met teveel alcohol op achter het stuur

zaterdag 17 maart 2018, 17:26

De politie zag zaterdag rond 03.50 uur een personenauto rijden welke opviel. Deze slingerde nogal. Hierop werd de bestuurder gecontroleerd en deze bleek te veel alcohol te hebben gedronken. Op het bureau blies hij 435 ug/l. De bestuurder was een... »

Nieuwe Limburgse muzieksite gelanceerd

zaterdag 17 maart 2018, 15:42

Zaterdag is tijdens het L1-programma 'Plat-eweg van Henk Hover een nieuwe website gelanceerd met betrekking tot de Limburgse muziek. De site is gemaakt door Finbar van der Veen. De uit Venlo afkomstige Van der Veen bouwde enkele jaren geleden voor... »

Verkiezingsdebat in de herhaling

vrijdag 16 maart 2018, 19:05

De vele positieve reacties die Omroep Venray over het Verkiezingsdebat mocht ontvangen hebben er mede toe geleid, dat het Verkiezingsdebat van 13 maart jl. herhaald wordt. Zondag 18 maart zal vanaf 17.00 uur het totale programma te zien zijn op ons... »

De Keg uit Venray trekt aan de bel

vrijdag 16 maart 2018, 12:11

Negen van de tien kinderen met een handicap zijn niet welkom op school. Onvoorstelbaar: dat zijn dus ruim 33.000.000 kinderen wereldwijd. Kinderen die niet naar school kunnen, mogen of durven. Als we niets doen, blijft deze kwetsbare groep niet... »

SP: Stop de schimmelwoningen

vrijdag 16 maart 2018, 11:25

Van Groningen tot Den Bosch en van Middelburg tot Nijmegen en zo ook in Venray. SP -Kamerlid Sandra Beckerman stelde afgelopen weekend Kamervragen over bijna veertig wijken met schimmelwoningen en achterstallig onderhoud, verspreid over heel... »

Gemeente Venray: Wat vindt u van de fietspaden op rotondes?

vrijdag 16 maart 2018, 06:05

Venray heeft er de laatste jaren weer een aantal nieuwe rotondes bijgekregen. Inmiddels zijn er zestien rotondes binnen de bebouwde kom. De gemeente Venray wil graag weten wat u als gebruiker vindt van de fietspaden op deze rotondes. Zijn de... »

Verdachten van meerdere woninginbraken opgepakt

donderdag 15 maart 2018, 17:09

De politie heeft twee mannen opgepakt die ervan verdacht worden betrokken te zijn bij meerdere woninginbraken op verschillende plaatsen in Limburg en Zeeland. Een man van 30 jaar uit Heerlen werd op donderdag 8 maart gearresteerd. Een tweede... »

Kleine dorpskermissen in de gemeente Venray gaan door

donderdag 15 maart 2018, 14:58

De vier kleinere Venrayse kerkdorpen Castenray, Geijsteren, Heide en Veulen hebben dit seizoen allemaal weer een kermis. De gemeente Venray is er in geslaagd een nieuwe exploitant te vinden voor de vier dorpskermissen. Wethouder Ike Busser heeft... »

Campagne ‘Hou je aan de snelheidslimiet’ van start

donderdag 15 maart 2018, 14:32

Even wat extra gas geven, zodat je opschiet? Het lijkt niet de moeite waard erbij stil te staan. Echter: schijn bedriegt. Als alle automobilisten zich aan de snelheidslimiet houden, neemt het aantal letstelslachtffers in Nederland met een kwart af... »

Inhoud syndiceren