Nieuwsoverzicht

Bijeenkomst over plannen huisvesting arbeidsmigranten in Venray en Horst

donderdag 20 september 2018, 16:26

Op woensdag 26 september organiseert de SP-werkgroep arbeidsmigranten een informatie- en discussieavond over de plannen voor huisvesting van arbeidsmigranten in Venray en Horst aan de Maas. Gastsprekers zijn onder andere Jasper van Dijk (lid Tweede... »

Venray in Dialoog organiseert buurtdialogen over ‘omzien naar elkaar’

donderdag 20 september 2018, 13:25

De jaarlijkse, landelijke 'Week van de Dialoog' staat van 2 tot en met 9 november in het teken van OMZIEN. Ook de vrijwilligers van Venray in Dialoog doen dit jaar weer mee. Met het thema ‘Omzien naar elkaar, hoe doe je dat in Venray?’ wil de... »

'MEEDOEN in Limburg' nieuw project van de Provincie Limburg tegen kinderarmoede

donderdag 20 september 2018, 11:12

'MEEDOEN in Limburg' is een nieuw project tegen kinderarmoede van de Provincie Limburg. Iedereen moet mee kunnen doen in de maatschappij. Ook kinderen uit gezinnen die het niet zo breed hebben. Armoede onder kinderen is een groeiend probleem en... »

Nieuwe bewoners en kansen voor Schuttersveld Venray

woensdag 19 september 2018, 21:40

Het Schuttersveld in Venray krijgt een tweede leven met nieuwe bewoners en gebruikers. Naast de inmiddels al gerealiseerde 35 Wonen Limburg Kompaswoningen voor tijdelijk wonen nemen zes maatschappelijke partijen deel aan dit unieke concept. MET ggz... »

'The Secret Us' van Etan Huijs krijgt het predicaat “van internationale allure”

woensdag 19 september 2018, 18:17

Erwin Zijleman van de toonaangevende blog 'De Krenten Uit De Pop' noemt 'The Secret Us' van Etan Huijs van internationale allure. Zijleman beluistert platen van eigen bodem altijd net wat kritischer dan die van Britse of Amerikaanse muzikanten,... »

Verslavingszorg Vincent van Gogh per 1 oktober rookvrij

woensdag 19 september 2018, 14:48

Vanaf 1 oktober 2018 is heel de verslavingszorg van Vincent van Gogh voor geestelijke gezondheid rookvrij. Dit betekent dat alle behandelingen op alle locaties in Venray, Venlo, Roermond en Weert rookvrij zijn. In de gebouwen zijn geen rookruimtes... »

Constructief gesprek SP, actiegroep en Wonen Limburg

woensdag 19 september 2018, 11:33

Afgelopen woensdag vond een gesprek plaats tussen Wonen Limburg, de SP en de actiegroep ‘Voor een gezonde wijk’. Aanleiding was het rapport over vochtproblemen in de wijk Brukske dat de SP en de actiegroep onlangs aan de corporatie overhandigden... »

Vanaf 17 oktober opent Jumbo een nieuwe supermarkt op de voormalige Emté locatie aan de Bleek

woensdag 19 september 2018, 10:53

Jumbo opent op feestelijke wijze woensdag 17 oktober de deuren van een nieuwe supermarkt in de omgebouwde Emté winkel aan de Bleek 30 in Venray. De huidige medewerkers van de winkel blijven de vertrouwde gezichten voor het winkelend publiek. De... »

Jan van de Ven uit Venray wint de eerste Hub Cobben-prijs

woensdag 19 september 2018, 09:53

De eerste Hub Cobben-prijs voor sociale strijd is toegekend aan Jan van de Ven uit Venray. Hij ontving zijn prijs voor zijn inzet met PO in Actie, waarin hij actievoert voor betere salarissen en minder werkdruk voor docenten in het basisonderwijs.... »

Wethouder Martijn van der Putten reikt officiële Speelpleinenpretboek uit aan basisschool De Krokodaris

woensdag 19 september 2018, 09:13

Buiten spelen is leuk én gezond. En wat is nou een betere plek om kinderen enthousiast te maken voor beweging dan het schoolplein? Hier zijn de kinderen bij elkaar en hier kunnen wij ze uitdagen met sport en spel. Het Speelpleinenpretboek bevat... »

Inhoud syndiceren