facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
juli 16, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Herrie op de Hei

juli 10, 2024

Zondag 21 Juli kunt u de derde editie van Herrie op de Hei beleven. Het gaat weer een mooie, luisterrijke en gezellige middag worden.

De BoemBoxBand, Atelier Jerusalem, Rohan en andere artiesten zijn al flink aan het oefenen. En dit jaar is feestband FEZZ omgepraat om enkele muzikanten te ondersteunen op het podium. FEZZ is jarenlang de huisband geweest van FUNPOP. Maar er is meer dan alleen muziek op deze middag. Pantomime groep BONJOUR en poppenspeler Herman zorgen voor leuke afwisselingen. En wat dacht je van de ballonenclown MARIO en natuurlijk een groot springkussen voor de kleintjes.

Nieuw dit jaar is dat in De Schól een kleine expositie wordt opgesteld met kunstwerken van deelnemers van Dichterbij, Kunstwerkplaats en nog enkele verrassingen. Ook hier laten mensen met een hulpvraag zien wat ze allemaal in hun mars hebben. Verder staan de vrijwilligers van De Schól weer klaar om jullie te voorzien van een verfrissend drankje en zorgt MENSZAMEN voor de inwendige mens. Als klap op de vuurpijl is dit jaar GEA ZANDINK gestrikt om dit alles samen met Peter te presenteren. GEA is het afgelopen jaar de duo presentatrice geweest van Paul de Leeuw in het tv programma KNOOP&DELEEUW.

Deze gezellige middag is weer geheel gratis. Omstreeks 14.00 wordt begonnen. Alles is weer onder een mooie parachute en als het zonnetje meewerkt kunt u een fantastische middag beleven. Dit alles is ook weer mogelijk gemaakt dankzij o.a. de ‘Vrienden van…….HERRIE OP DE HEI’.

tijdschema HodH 2024

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Herrie op de Hei
  • Bron artikel: Herrie op de Hei
  • Maker: Omroep Venray
Gepubliceerd in Heide