Delen op social media kanalen

Werk jij in een van de Limburgse ziekenhuizen in een zorgfunctie? Dan is het bestuur van het LVK op zoek naar je. De finale van het 46ste  LVK zal plaatsvinden op vrijdag 11 februari 2022 in Venray.

Naast de Vastelaovesjury en Oud-finalistenjury willen zij dit jaar een jury Zorgpersoneel samenstellen. Deze jurygroep jureert samen op een locatie tijdens de finale de 20 finaleliedjes.

Ben je werkzaam in een zorgfunctie binnen een van de Limburgse ziekenhuizen en heb je affiniteit met het LVK /Carnaval?  Reageer dan via deze link voor 5 december. Alleen de eerste 25 reacties zullen in behandeling genomen worden.

Voorwaarde voor deelname aan de jury is dat je in de zorg werkt en op geen enkele wijze betrokken bent bij een inzending. Voor het samenstellen van de jurygroep Zorgpersoneel streeft het bestuur van het LVK naar een goede regionale afspiegeling. 

Foto
Archief Omroep Venray