Delen op social media kanalen

De Dr. Peelencultuurprijs en de Dr. Peelen Stimuleringsprijs worden uitgereikt op zaterdag 6 november. De uitreiking vindt plaats in De Weijer in Boxmeer. Opnieuw zal er muzikale ondersteuning zijn door de 4e Hoedanigheid (een club muzikale vrienden die Spaanse en Italiaanse klanken en Balkanmuziek maar ook "gouwe ouwe" speelt) en vertellen de genomineerden van 2020 over hun culturele bijdrage.

Voor de stimuleringsprijs zijn de werkgroep ‘Overloon War Cemetery’ en Luuk Weerts als persoon die gedeeltelijk zijn werkzaamheden voor het Oorlogsmuseum Overloon uitvoert genomineerd.

Er zijn drie genomineerden voor de Dr.Peelencultuurprijs. Dat zijn in willekeurige volgorde: muzikant en regisseur Roel Verheggen, cultureel festival Schijt aan de Grens en singer-songwriter en producer BJ Baartmans. Deze laatste werkt onder meer met de Venrayse singer-songwriter Etan Huijs.