Delen op social media kanalen

De kogel is door de kerk. Naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 14 september heeft de organisatie van de LAKQUIZ in Leunen kunnen besluiten dat het feest door kan gaan. De organisatie heeft wel een aantal wijzigingen moeten toepassen, maar dat mag de pret niet gaan drukken.

Op 9 oktober 2021 staat in Leunen de LAKQUIZ op het programma. Deze festiviteit zou eigenlijk in de eerste coronaperiode al plaats hebben moeten vinden, maar helaas hebben de maatregelen dat onmogelijk gemaakt. Daarom is de organisatie ook enorm blij dat de LAKQUIZ dit jaar met een aantal aanpassingen toch doorgang kan vinden. De aanpassingen die de organisatie heeft moeten doen is uiteraard het binnenkomen met de QR-code en je identiteitsbewijs. Daarnaast heeft de organisatie besloten om eerder te beginnen. De zaal gaat nu open om 17.00 uur voor de quiz, en de quiz start al om 17.30 uur. Het café is ook vanaf 17.00 uur geopend. De gratis afterparty is vervroegd en zal starten om 20.15 uur waarna het feest door zal gaan tot 00.00 uur. Dit alles is besloten na overleg met de gemeente.

Maar wat is de LAKQUIZ nu eigenlijk? De LAKQUIZ is de Leunse Algemene Kennis Quiz. De avond bestaat uit twee onderdelen, de dorpsquiz en de afterparty. Maar ook voor degene die niet mee willen doen aan de quiz of niets met Leunen hebben kunnen de hele avond terecht in De Baank. De LAKQUIZ zal bestaan uit 9 categorieën en 1 eindstrijd. Na de quiz zal de gratis afterparty van start gaan met de band One Shot en DJ Minit. Iedereen is dus van harte welkom om er samen een groot feest van te maken.

Opgeven voor de quiz kan via www.debaank.nl/lakq. Je geeft je op in groepen van maximaal 5 personen. Dit kunnen je vrienden, familie, collega’s of vage kennissen zijn. De quiz is voor zowel jong als oud pittig, maar leuk om te maken. Het inschrijfgeld voor de quiz is 10 euro per groep. Voor de afterparty is geen ticket of inschrijving nodig, en gratis toegankelijk op vertoon van de QR-code en een identiteitsbewijs.