Delen op social media kanalen

De LVKA, Stichting Organisatie Buuttereedners Kampioenschappen, stelt weer de inschrijving open voor buuttereedners die mee willen doen aan de Groot Limburgse Buuttekampioenschappen 2022.

De finale vindt op vrijdag 14 januari 2022 plaats in de Oranjerie in Roermond. Vanwege het mogelijk nog steeds gelden van beperkende maatregelen wat betreft het bijwonen door publiek heeft het bestuur voor november 2021 besloten af te stappen van het laten organiseren door plaatselijke verenigingen.

De voorselecties worden, bij voldoende deelname, gehouden op maandag 15 november in de Schouwburg Venray, dinsdag 16 november in De Oranjerie in Roermond en op woensdag 17 november in de schouwburg van Sittard. 

Vorig jaar was Theo Nellen uit Heide (zie foto) de winnaar.
 

Foto
Archief Omroep Venray