Delen op social media kanalen

Op woensdag 22 september is er in de Bibliotheek Venray een speciaal voorleesuurtje in het Venrays dialect! Veldeke Venroj presenteert het boek ‘Verhölkes ien ‘t Venrods’, een boekje vol met verhaaltjes om voor te lezen aan peuters en kleuters.

De bijeenkomst duurt van 15.00 tot 16.00 uur en is geschikt voor iedereen die graag voorleest, en alle peuters en kleuters die het leuk vinden om in het Venrays dialect voorgelezen te worden.

Veldeke Venray is een vereniging die zich ten doel stelt om de belangstelling voor de Venrayse taal en cultuurgeschiedenis levend te houden. Dat doet zij door jaarlijks activiteiten te organiseren en door publicaties te verzorgen. ‘Verhölkes ien ‘t Venrods’ is zo’n publicatie, speciaal voor kinderen.

Het voorlezen is gratis, wel graag vooraf aanmelden via biblionu.nl onder de knop ‘Activiteiten.

Foto
Archief Omroep Venray