Delen op social media kanalen

Het einde komt in zicht voor de gemeente Boxmeer, zij fuseert op 1 januari 2022 samen met de gemeentes Grave, Mill en Sint Hubert, Sint Anthonis en Cuijk tot de gemeente Land van Cuijk. Daarom wordt er voor de kinderen een kermis georganiseerd van vrijdag 17 tot en met dinsdag 21 september op het Weijerplein in Boxmeer, elke dag vanaf 14.00 uur.

Om er een echt feest van te maken, krijgt elke leerling van de basisscholen in de gemeente Boxmeer vier kaartjes voor de kermis. Dit doen zij samen met de kermisexploitanten. De kaartjes kunnen op elke dag van de kermis op het hele terrein ingeleverd worden, van suikerspin tot een spannende attractie.

De kaartjes worden op de basisscholen uitgedeeld. De (ouders van) kinderen uit de gemeente Boxmeer die buiten de gemeente naar school gaan, mogen met een bewijs dat ze naar een andere school gaan, vier kaartjes ophalen bij de receptie van het gemeentehuis.

Wethouder Willy Hendriks-van Haren van Boxmeer: “Met de hulp van de kermisexploitanten maken we er vijf mooie dagen van. We hopen dat alle kinderen er veel plezier aan beleven om op deze feestelijke manier afscheid van onze gemeente Boxmeer nemen”.

 

 

 

Foto
Pixabay