Delen op social media kanalen

Een grote verrassing voor deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 5813 BB (Puttenweg) in Ysselsteyn. Op deze postcode is namelijk de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld reikte de cheques – op gepaste afstand – uit.

De vijf deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij wonnen bedragen van 125.000 euro tot 250.000 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.

Jos en Mariska (zie foto) werden verrast met een cheque van 250.000 euro. Zij reageren enthousiast: "We zijn bijna 25 jaar getrouwd dus we gaan een groot feest geven. Onze grote wens is om met de kinderen op safari te gaan in Zuid-Afrika. Dit kan nu!"

Ook Petra en Richard wonnen 250.000 euro. Zij weten wel raad met hun geldprijs: "We hebben een boerderij dus een deel gaat het bedrijf in. En we gaan lekker op vakantie!"

Eén van de winnaars blijkt overigens drie maanden geleden te zijn overleden.

De uitreiking in Ysselsteyn is op maandag 13 september te zien bij ‘Koffietijd’ op RTL 4.