Delen op social media kanalen

Bij diverse organisaties en verenigingen in de gemeente Venray is het mogelijk om gebruik te maken van een 'ervaringsplek'. Gemeente Venray heeft in 2019 in samenwerking met het UWV, Synthese, Match voor vrijwilligers en Calibris Advies "iets voor jou' ervaringsplek opgericht. De bijbehorende website www.ditisietsvoorjou.nl, helpt inwoners om een passende ervaringsplek te vinden. Deze website is onlangs uitgebreid met meer informatie.

Op de nieuwe webpagina is een overzicht te vinden van ervaringsplekken in de gemeente Venray. Daarnaast verschaft het de nodige informatie over branches, werkzaamheden en te leren vaardigheden. Verder wijst het deelnemers op activiteiten, cursussen, workshops en (vrijwilligers)werk van een groot aantal organisaties zoals wijkcentra en buurthuizen in de gemeente Venray.

Meer informatie via e-mail: ervaringsplek@ditisietsvoorjou.nl<mailto:ervaringsplek@ditisietsvoorjou.nl>, of per telefoon: (06) 34 12 15 98. Elke dinsdagochtend (9.00 -13.00 u.) En donderdagmiddag (13.00- 17.00u.) kan men persoonlijk langskomen op de Dr. Poelsstraat 6 te Venray.

Foto
Pexels from Pixabay