Delen op social media kanalen

Door naast de gebruikelijke kermisattracties diverse activiteiten te organiseren zet de kermis in het Venrayse kerkdorp Veulen zichzelf al jaren op de kaart. Mede door deze activiteiten vinden elk jaar velen hun weg naar het iets meer dan 500 inwoners tellende dorp. 

De festiviteiten beginnen op zaterdag 4 september om 20.00 uur met een optreden van de sensationele DJ Mick. Op zondag begint om 17.00 uur het Nazomercarnavalsfeest met live – optredens van diverse regionale artiesten én DJ Rico.

Op maandag 6 september wordt een oude traditie in ere hersteld: vanaf 16.00 uur is iedereen van harte welkom voor het “kermistoepen”. Aansluitend is er vanaf 19.00 uur “feest met DJ Rico”.

Op dinsdag wordt vanaf 17.00 uur een gezellige DorpsBBQ gehouden. De kermis 2021 wordt afgesloten met een “kermisbingo” die om 20.00 uur begint.

Foto
Archief Omroep Venray