Delen op social media kanalen

In bijna anderhalf jaar “Coronastop” heeft het Venrays Mannenkoor ondanks de beperkingen niet stil gezeten. Er is op de tribunes van SV Venray gerepeteerd en sinds afgelopen donderdag zijn de repetities binnen weer op aangepaste wijze hervat op anderhalve meter afstand en zittend in plaats van staand.

Want er staat wel degelijk het een en ander op het programma. Er wordt gerepeteerd voor optredens in Rotterdam, niet te vergeten voor het jaarlijkse Eindejaarsconcert op 18 december 2021 en natuurlijk het opluisteren van de Mis op Eerste Kerstdag. Ook het concert in Schinveld ter gelegenheid van het  25-jarig jubileum van Anton Kropivšek als dirigent van het mannenkoor Oranje Schinveld staat op het programma.

Om op al deze concerten goed voor de dag te komen heeft het koor in het weekend van 17 september een repetitieweek in Abdij Hotel Rolduc in Kerkrade. Het Eindejaarsconcert staat dit jaar in het teken van het afscheid van dirigent Anton Kropivšek die het Venrays Mannenkoor na 17 jaar gaat verlaten.

Het doorgaan van deze activiteiten is natuurlijk afhankelijk van de ontwikkelingen rondom Corona. Hopelijk komt er op 13 september duidelijkheid omtrent de 1,5 meter en het toegestane aantal toeschouwers in de Schouwburg.

Daarna wordt besloten over het al of niet doorgaan van het Eindejaarsconcert waar u een schitterend en verrassend kerstprogramma kunt verwachten.

Als dat het geval is bent u natuurlijk van harte welkom! Wellicht kan dan ook de nieuwe dirigent (m/v) aan het publiek worden voorgesteld. Tot die tijd houden zij u op de hoogte via de media, facebook en natuurlijk de eigen website van het Venrays Mannenkoor.

Foto
Venrays Mannenkoor