Delen op social media kanalen

Woensdag vond bij De Blokhut van Jong Nederland in Venray de eerste editie van Samba Caramba plaats. Een bomvol programma toverde bij de 28 deelnemers een grote glimlach op het gezicht.

Na een welkomstwoordje van dirigent Maarten Rijs zorgde Petra de la Roy van Janssen Dansen en Sporten er in de ochtend voor dat alle armen en benen flink opgewarmd waren voor de rest van de dag. Hierna begonnen de muzikale sessies, eerst apart met de blokfluiters en daarna voegden de blokfluiters zich bij de rest van het orkest.

Vervolgens stond er een bootcamp onder leiding van Mischa Eijt op het programma, waarna de lunch zich aandiende. Marloes Kempkens (organisatie Samba Caramba) vult aan: “Het middagprogramma begon met de tweede muzikale sessie en daarna konden alle deelnemers hun creativiteit laten zien tijdens de Crazy 78”.

Na de Crazy 78 kwamen de muziekleerlingen terug naar de blokhut waar de dag afgesloten werd met een lekker frietje, een kampvuur met marshmallows en een oorkonde. “Al met al een erg geslaagde eerste keer!” aldus Kempkens.