Delen op social media kanalen

Sinds een aantal weken zijn er veel signalen van klanten van de Rabobank die betrekking hebben op de beschikbaarheid van de geldautomaten. Binnen Geldmaat worden er maatregelen genomen om deze situatie zo snel mogelijk te verbeteren.

We betalen steeds minder vaak met contant geld en het gebruik van geldautomaten daalt. Daarom werken de banken (Rabobank, ING en ABN AMRO) en Geldmaat samen. Deze samenwerking zorgt ervoor dat de geldautomaten goed over het land verdeeld worden. Zo blijft contant geld in de toekomst voor iedereen beschikbaar, bereikbaar, betaalbaar en veilig.

Sinds 2019 dragen Rabobank, ING en ABN AMRO hun geldautomaten stapsgewijs over aan Geldmaat. Vanaf oktober 2021 zijn alle geldautomaten van Rabobank overgedragen aan Geldmaat en niet meer aanwezig in hun kantoren, maar op andere plekken bij u in de buurt.

Foto
Archief Omroep Venray