Delen op social media kanalen

Op vrijdag 20 augustus, rond 16.00 uur vond er op de Leunseweg in Leunen, een verkeersongeval plaats waarbij een fietser en bestuurder van een personenauto waren betrokken. Het ongeval vond plaats ter hoogte van de kruising Leunseweg, Albionstraat, Molenhofweg en de Zuivelweg in Leunen.

De fietser, een 83-jarige inwoner uit Venray, is ten gevolge van het ongeval overleden. De bestuurder van de personenauto heeft hierbij geen letsel opgelopen.

De toedracht van het ongeval is in onderzoek bij de politie Limburg.

Ter plaatse zijn (enkele) getuigen gehoord. Mocht u getuigen zijn geweest van dit ongeval en nog geen contact hebben gehad met de politie, dan verzoekt de politie u om contact op te nemen met de politie Venray-Gennep. Zij zijn bereikbaar onder telefoonnummer 0900-8844.

Graag hierbij verwijzen naar zaaknummer 2021131130.

Zie ook: Man (83) uit Venray overleden bij ongeval in Leunen | Omroep Venray

Foto
Archief Omroep Venray