Delen op social media kanalen

Hoewel er enigszins twijfel bestond over de opzet van de kermis en de afstand tot het centrum, lieten bezoekers weten zeer tevreden te zijn over de organisatie en de ruime opzet tussen de attracties. De doorstroom naar de diverse attracties verloopt hierdoor vlot en de anderhalve meter maatregel kan goed nageleefd worden.

Er staan ongeveer 70 kramen en attracties verdeeld over een gedeelte van de Zuidsingel en het terrein van de Wetteling. Voor een hapje en drankje hoef je niet per se terug naar het centrum. Een aantal kermisexploitanten heeft horecaterrassen opgezet waar je terecht kunt om wat te eten of te drinken.

Omdat de kermis aan weerszijden twee grote toegangspoorten heeft kan men na tassencontrole al snel het kermisterrein op. Ook bij piekmomenten verloopt de doorgang vrij vlot. Matrixborden geven aan of het terrein vol is en men beter later terug kan komen. En bij het verlaten van het terrein kun je op de matrixborden zien of de terrassen in het centrum vol zitten of niet.

In de avond is het beeld door de vele lichtjes spectaculair en hierom dan ook hét moment voor jongeren om de kermis te bezoeken. Een van de populaire attracties bij jongeren is de Reactor. Dit is een schotel met stoelen die zo snel ronddraaien dat je met een kracht van 5G tegen je stoel wordt aangedrukt.

Foto
Omroep Venray