Delen op social media kanalen

Deken Ed Smeets heeft vrijdag de attracties ingezegend en daarna trad wethouder Cor Vervoort aan om officieel de kermis voor geopend te verklaren.

Na een kort woordje van kermismeester Joop Goossens nam de wethouder de microfoon over en hij vertelde dat ie blij was dat er dit jaar weer een kermis georganiseerd kon worden. Hij bedankte iedereen die er enthousiast aan meegewerkt had om dit voor de Venrayse bevolking mogelijk te maken.

Daarna toog iedereen naar de Airborne, de immense reizende booster, waar een oproep werd gedaan aan de meegekomen notabelen om een ritje te wagen in dit gevaarte. De animo was niet bijster groot, maar D66 fractievoorzitter Daan Janssen trok de stoute schoenen aan en nam plaats in de unieke attractie van 65 meter hoog. Wethouder Cor Vervoort gaf met een druk op de knop het startsein en daarna kon Daan de G-krachten trotseren.

De Venrayse publieke belangstelling kwam aarzelend op gang, maar dat zal de komende dagen wel veranderen. Van zaterdag  tot en met woensdag kunt u genieten van de kermis nabij de Wetteling van 13.00 uur tot 24.00 uur. Vanwege de coronamaatregelen is het kermisterrein afgezet met hekken en kunt u het terrein betreden vanaf de Leunseweg en de Langstraat.

Tevens kunt u op de website van Venray Bloeit zien of het druk is op het kermisterrein.

Kijk voor foto’s op de Facebookpagina van Omroep Venray.

Foto
Omroep Venray