Delen op social media kanalen

Op woensdag 11 augustus gaat de nieuwbouw van de dialyseafdeling VieCuri Venlo van start. Die dag wordt de eerste steen gelegd. De werkzaamheden vinden plaats op het terrein aan de voorkant (zijde Tegelseweg) van VieCuri. Daarvoor waren er al diverse voorbereidende (grond)werkzaamheden te zien.

De bouw, die op 6 mei begon vordert in een prima tempo. De fundering is gestort en opgemetseld. En ook begane grondvloer is reeds gestort. Als het meezit, is het gebouw medio november al wind- en waterdicht.

De nieuwbouw wordt een mooie, moderne voorziening. De inrichting wordt ruim van opzet. Zo is er voldoende privacy en rust voor patiënten en tegelijk overzicht voor de medewerkers. Ook wordt de ruimte om het pand heen  met groen ingericht zodat de patiënten een mooi uitzicht krijgen. Het gebouw wordt goed bereikbaar via een eigen toegangsweg  aan de buitenzijde. De verwachting is dat de nieuwe dialyseafdeling in het tweede kwartaal van 2022 in gebruik kan worden genomen.