Delen op social media kanalen

Vanaf donderdag 29 juli kunnen personen die nog geen afspraak hebben gemaakt voor hun eerste vaccinatie tegen het coronavirus, nu ook terecht in bij de vaccinatielocaties van GGD Limburg-Noord in Venray, Roermond en Weert. Dit kon al bij de vaccinatielocatie in Blerick (Venlo). Iedere dag tussen 9.00 en 16.00 uur kan iedereen die nog geen afspraak voor een eerste prik heeft gemaakt, terecht op deze locaties. In Blerick kan men ter plekke kiezen tussen Janssen en Pfizer. In  Venray, Weert, en Roermond is alleen Pfizer mogelijk.

Belangrijk: de vrije inloop geldt alleen voor personen die nog geen afspraak voor een vaccinatie hebben gemaakt. Een tweede prik op basis van vrije inloop is niet mogelijk. Direct na de vaccinatie wordt een afspraak gemaakt voor de tweede prik. Neem voor de vaccinatie het ID-bewijs mee. Doordat er een vrije inloop is, kan het zijn dat men even moet wachten op de vaccinatie.

Vaccinatie op afspraak blijft op alle vier de locaties ook doorgang vinden.

Foto
Pixabay