Delen op social media kanalen

GaragePark gaat op bedrijventerrein ‘De Hulst’ 52 garageboxen bouwen. Ook in Venlo wordt een park met 116 boxen gebouwd. Dit worden de eerste 2 parken die in de provincie Limburg gerealiseerd worden.

Er is sprake van een groeiende vraag naar flexibele opslag- en bedrijfsruimtes in de omgeving. De bouwwerkzaamheden starten naar verwachting in het vierde kwartaal van dit jaar, zodat ondernemers voor het einde van 2022 hun box in gebruik kunnen nemen.

De nieuwe parken bieden veilige opslag- en bedrijfsruimte aan (startende) zzp’ers en ondernemers uit Venlo, Venray en omstreken. De locaties zijn gemakkelijk bereikbaar en liggen vlakbij de autosnelweg A73. Venlo en Venray behoren tot de logistieke hotspots van Nederland. Dit zorgt voor veel bedrijvigheid in de omgeving. Door de gunstige ligging zijn de parken ook goed bereikbaar voor ondernemers die bijvoorbeeld uit de regio Eindhoven of Duisburg moeten komen.

Na de bouw van de Limburgse parken zijn er 37 GarageParken, verspreid over heel Nederland. In Venray realiseert GaragePark 52 boxen van 21 vierkante meter op de begane grond. De Boxen zijn 24/7 toegankelijk en individueel beveiligd en bevinden zich in een omheind terrein voorzien van de nodige veiligheidsmaatregelen. Ook zijn er voorzieningen als sanitaire ruimtes en postbussen. De garageboxen van GaragePark kunnen zowel worden gehuurd als gekocht worden.

 

Foto
GaragePark
Bron
GaragePark