Delen op social media kanalen

Vanaf maandag wordt rond De Wetteling in Venray de grote kermis opgebouwd. Met minstens zoveel precisie waren afgelopen zaterdag de jeugdige legobouwers hun 53 attracties aan het opbouwen in de winkels in het centrum. Met hulp van de winkeliers mochten ze hun eigen attracties in de etalages plaatsen. Soms met de tong uit de mond konden ze eindelijk met trots hun creaties plaatsen.

Dylan Haegens en zijn makkers zullen het nog knap moeilijk krijgen, want elk bouwwerk kan om uiteenlopende redenen enorm bekoren. Soms met uitleg op papier, of in hele precieze stapjes opgebouwd; alle 53 bouwwerken zijn een genot om naar te kijken. En bij een tweede of derde keer kijken vallen weer meer leuke details op. Je raakt nooit uitgekeken. Eigenlijk staan er 53 winnaars in het centrum.

Naast de prijzen van de vakjury kan ook het publiek drie prijswinnaar kiezen. En tussen de stemmers worden ook nog eens drie prijzen verloot. In totaal meer dan vijfhonderd euro aan prijzen!! En je kunt nog stemmen tot 6 augustus. In elke winkel waar attracties staan liggen stemformulieren bij de kassa.

Dus: kom genieten in ons winkelcentrum en win,…net als op de echte kermis!

Op de foto: Max met zijn creatie Gouden Leeuwplein Venray. Deze is te zien bij de Winkel van Sinkel aan de Schoolstraat 1 .