Delen op social media kanalen

Van de Mortel Assurantie Advies uit Venray is de winnaar geworden van de Advies Award in de provincie Limburg. Eigenaar van Van de Mortel Bart van der Sterren nam de award in ontvangst uit handen van jurylid Marieke van Zuien.

In het juryrapport wordt het Venrayse bedrijf geroemd vanwege de focus die zij legt in het werk: “Van de Mortel Assurantie advies is volgens de jury een allround, oplossingsgericht kantoor met een hoogwaardige uitstraling. De focus op de wensen en doelen van hun klanten, hoe verschillend die ook zijn, is overduidelijk. Met de Levenswijzer begeleidt het team haar klanten daarin op een toegankelijke manier, waarbij de aanpak van de dienstverlening duidelijk lange-termijn gericht is." 

De VVP Advies Award is in het leven geroepen om het maatschappelijk adviesvak in het zonnetje te zetten. Elke provincie kent haar eigen Advies Award. 

Foto
Van de Mortel Assurantie Advies