Delen op social media kanalen

Dinsdagavond laat werd Eethuis-Café 't Trefpunt in Geijsteren getroffen door een grote brand. De oorzaak hiervan blijkt kortsluiting in de meterkast te zijn. Dit vertelde eigenaar Roel Groetelaers tegen verslaggever Simon Zijlemans van het programma '112 Vandaag' van RTL.

Groetelaers probeerde de brand eerst zelf nog te blussen, maar dat mocht helaas geen soelaas bieden. Inmiddels is er zoals reeds bekend een crowfunding gestart. Er zijn inmiddels al enkele duizenden euro's  binnen.  

Groetelaers hoopt dat zijn zaak over één jaar weer in bedrijf is.

Zie: RTL XL - 112 Vandaag • Crowdfunding na brand café in Geijsteren

'112 Vandaag' is een liveprogramma over de meest opvallende meldingen en calamiteiten die in de afgelopen 24 uur bij het nationale noodnummer zijn binnengekomen. Welke verhalen gaan schuil achter deze meldingen, wat gebeurde er ter plaatse en hoe gaat het nu met de betrokkenen? Ook vraagt '112 Vandaag' de hulp van Nederland bij het oplossen van criminele activiteiten en misstanden. Het is iedere werkdag vanaf 21.30 uur te zien op RTL 5. 

Zie ook: Horeca Venray start crowdfunding voor 't Trefpunt in Geijsteren | Omroep Venray

en Grote brand bij Eethuis 't Trefpunt in Geijsteren | Omroep Venray